IDO Kylpyhuonemallisto 2009

Uusi IDO kylpyhuonemallisto 2009 on juuri ilmestynyt. Olemme uudistaneet esitteen rakennetta. Esitteen alussa tyyli –osuuksissa on moneen makuun sopivia sisustusvinkkejä. Olemme mallistostamme valikoineet tuotteita sopimaan Skandinaaviseen moderniin, Klassiseen ja Romanttiseen –tyyliin. Esitteen keskellä IDO Info -osuudessa on tietoa tuotteiden asennuksesta ja huollosta. Loppuosassa esitettä on tuoteosuus, jossa on esillä IDOn tuotevalikoima suositushintoineen.

Uutuuksia vuodelle 2009:

IDO Select –kalustemallisto on täydellisesti uudistunut
Uudistunut IDO Select –sarja tarjoaa mahdollisuuden luoda juuri sinun makuusi sopivan kalustekokonaisuuden. Voit valita runsaasta valikoimasta kalustesyvyyksiä ja –leveyksiä sekä laatikonpäitä, ovia ja vetimiä. Uutuutena mahdollisuus valita alakaappeihin käytännölliset vetolaatikot ovien sijaan. Lisäksi mahdollisuutena tilata vapaavalintainen NCS-väri etuosiin. NCS-värivaihtoehtoja on huimat 1950 eri sävyä. IDO Select –kalustemallistossa myös uudet peilikaappi- ja peiliratkaisut.

IDO Seven D –kalustemallisto on tänä vuonna kasvanut
Uutuutena on Senses kohokuvioinen valkoinen laatikonpää, tasoallas alakaappeihin. Seven D –sarja on nyt posliinin osalta valmis kokonaisuudessaan: wc-istuimista ja pesualtaista löytyy kaikki tarvittavat koot ja asennusvaihtoehdot. Uutuutena mallistosta löytyy huhtikuusta alkaen myös wc-istuinmallit yksitoimisella huuhtelulla. Kaikkiin Seven D –wc-istuimiin on nyt saatavana musta kansi. Kaikissa Seven D –sarjan wc–istuimissa sekä IDOn seinä-wc asennustelineissä on Fresh WC raikastintoiminto.

Tutustu tarkemmin näihin ja muihin tuotteisiimme esitteessämme. Esitteen löydät mm. olla olevista linkeistä.

Lisää kylpyhuoneista

Lisää kylpyhuonekalusteista

Lisää suihkukalusteista

Lisää pesualtaista

Lisää wc-istuimista

Lisää kylpy- ja poreammeista
 
Päivitetty
5.2.2009