ValmisHuvila muuttovalmiiksi tehtynä on vastaus vaivattomaan huvilarakentamiseen

Nyt oman huvilan hankkiminen on helpompaa kuin koskaan! Muuttovalmiiksi rakennettu ValmisHuvila on pientalojen markkina-johtaja Kastellin vastaus vaivattomaan huvilarakentamiseen. Valitessasi Kastellin muuttovalmiin huvilan saat ykköslaatuisen vapaa-ajan asunnon ammattilaisten rakentamana ja sisustamana – helposti ja ennalta sovittuun hintaan. Voit jättää rakentamisen Kastellin ammattilaisten tehtäväksi ja luottaa täydellisesti Kastellin laatimaan kustannusarvioon ja aikatauluun.Voit valita myös Viittä Vaille Valmiina, ilman sisustustöitä ja -materiaaleja.

Nauti huvilaelämästä ympäri vuoden

Nykyaikaiselta vapaa-ajan asunnolta edellytetään aivan erilaisia ominaisuuksia kuin muutama vuosikymmen sitten. Huvilasta on tullut monille toinen koti, jossa vietetään vapaa-aikaa ja tehdään etätyötä. Huvilaa käytetään myös edustamiseen sekä vieraiden majoittamiseen, sitä vuokrataan ja monet suunnittelevat muuttavansa huvilalleen eläkepäivikseen.

Huippusuositut Täyslämpimät Kastelli-huvilat on suunniteltu ja rakennettu ympärivuotiseen loma-asumiseen. Tästäkin syystä ne ovat vallanneet huvilamarkkinoita vauhdilla. Huviloiden ainutlaatuinen lämpimyys ja energiatehokkuus perustuu Kastellin omakotitaloista tuttuun rakentamistapaan. Paikalla tehty seinä on saumaton ja joka kohdastaan lämmin. Saumaton rakenne pitää lämmön sisällä, varmistaa rakenteiden kestävyyden ja huvilasi arvon säilymisen. Kastellin ValmisHuviloissa energiakustannukset ovatkin todella alhaiset – se on ekologisuutta parhaimmillaan.

Valitse oma sisustustyylisi

Oman huvilan viihtyisyys ja henki syntyy sen ympäristöstä, huvilan ulkonäöstä, tilaratkaisuista ja tietysti myös sisustuksesta. Kastellin kanssa huvilasuunnittelu on helppoa ja joustavaa. Valitessasi huvilasi Kastellin suositusta mallistosta voit olla varma sen toimivuudesta ja tyylikkyydestä.

ValmisHuvilan sisustusratkaisut ja värimaailmat ovat ammattitaitoisten sisustussuunnittelijoiden laatimia. Kastellin tavalla rakennettaessa sisustuksessa voidaan turvallisesti käyttää kaikkia samoja materiaaleja kuin omakotitalossakin. Sisämaalaukset, tapetoinnit, laatoitukset, paneloinnit, listoitukset... kaikki valmiina ja ammattitaidolla viimeisteltynä.

Huvilamallisto suomalaiseen makuun

Kastellin ValmisHuvila-mallistoon on valittu suomalaiseen maisemaan sopivia, erinäköisiä ja -tyyppisiä huviloita. Niiden toimivuuden lähtökohtana on Kastellin arkkitehtien vankka kokemus ja tutkimustieto nykyaikaisen huvila-asumisen tilatarpeista. Taitava arkkitehtisuunnittelu käyttää neliöt tehokkaasti ja minimoi näin rakennuskustannuksia.

Muuttovalmiiksi rakennetuissa ValmisHuviloissa kaikki rakenteelliset yksityiskohdat on tarkkaan suunniteltu, jolloin rakentaminen on helppoa, nopeaa ja turvallista. Kastellin ValmisHuvilassa huvilaelämä on parhaimmillaan. Valitse omasi!

Kaikkien aikojen huvilakirja on ilmestynyt

Kastelli on julkaisssut uuden, kaikkien aikojen huvilakirjan. Painotuoreessa 148-sivuisessa Huvilakirjassa on mukana mm. Reposaaren huvilamessujen voittaja Eikka-mökki sekä kymmeniä muita Täyslämpimiä suosikkimalleja ympärivuotiseen loma-asumiseen. Erityistä huomiota Kastellin uusissa huvilamalleissa on kiinnitetty pohjaratkaisujen toimivuuteen, viihtyisyyteen ja lämpimyyteen.

Hae esitteet Kastelli-kauppiaalta tai Kastellin talo-ja huvilapäiviltä. Voit tilata myös esitteet Rakentaja.fi -esitepalvelusta.

Rakentaja.fi -esitepalvelu

Katso Kastellin tapahtumat

Lisätietoa Kastelli-huviloista...

 
Julkaistu
4.2.2009