KONE

KONE on yksi maailman johtavista hissi- ja liukuporrasyhtiöistä. Se tarjoaa parhaan käyttäjäkokemuksen kehittämällä ja toimittamalla ratkaisuja, jotka mahdollistavat ihmisten liikkumisen paikasta toiseen sujuvasti, turvallisesti, mukavasti ja viivytyksettä. KONE tarjoaa asiakkailleen edistyksellisiä hissejä ja liukuportaita sekä monipuolisia ratkaisuja niiden huoltoon ja modernisointiin. KONE huoltaa myös rakennusten ovilaitteita.

Historia

KONE perustettiin lähes sata vuotta sitten. Koko olemassaolonsa ajan yhtiö on vahvimmin keskittynyt hissi- ja liukuporrasliiketoimintaan.

Yli 98-vuotisen taipaleensa aikana KONE on yhä uudelleen pystynyt luomaan toiminnalleen kasvumahdollisuuksia ja samalla pystynyt sopeutumaan ympäröivän maailmaan muutoksiin. Omistussuhteiden vakaus – yhtiön johdossa saman perheen neljä sukupolvea - on varmistanut turvallisen kehitysympäristön KONEen koko historian ajan.

Intohimona haasteet

Innovaation rooli kasvaa koko ajan. Suuri osa tämän päivän ihmisvirtojen hallintaan liittyvistä haasteista johtuu kaupungistumisen sekä ikääntyvän väestön ja infrastruktuurin yhteisvaikutuksesta. Olipa haaste miten suuri hyvänsä, KONE pyrkii aina tekemään ihmisten elämästä helpompaa.

Suunnittelemme ihmisvirtojen hallintaa pitkällä tähtäimellä, ja keskitymme elinkaarikustannusten kokonaisvaltaiseen optimointiin. KONE on esimerkiksi tuonut markkinoille useita innovaatioita, jotka mahdollistavat huomattavia energiasäästöjä. Kestävyys on myös tärkeässä roolissa uusien innovaatioiden suunnittelussa. Innovatiiviset kunnossapito- ja modernisaatioratkaisumme takaavat toimintavarmuuden ja mielenrauhan laitteiston koko elinkaaren ajan. Hissimatka ei ole pelkkä tapa liikkua kerrosten välillä, vaan se on kokonaisvaltainen kokemus, josta ei puutu estetiikkaa, mukavuutta, turvallisuutta eikä käytettävyyttä.

Tällä tavoin KONE toteuttaa edistyksellisiä ratkaisuja, jotka mullistavat koko toimialan.
KONE Hissit Oy
Eliel Saarisen tie 2 (PL 26)
00400 Helsinki
p. 0204 7551
f. 0204 755 800
asiakaspalvelu@kone.com
Päivystyspalvelu 0800 15063
varanumero 0800 144 774
 
Päivitetty
3.2.2009