Yhteisosasto arvioitiin parhaaksi

Messujen ja rakentamisen asiantuntijoista koottu raati arvioi viime viikonloppuna pidettyjen Rakenna & Remontoi –messujen parhaaksi osastoksi Monierin, Parman, Parocin ja Schiedelin yhteisosaston, jossa messuvieras sai yhdellä kertaa tietopaketit perustuksista, eristämisestä, elementtihormeista ja tiilikatteista.

Vaikka jokainen yritys toimikin omassa kokonaisuudessaan, oli yhdistävinä tekijöinä osastojen sijoittuminen samaan kortteliin sekä osaston layout-rakenne, jossa yhtäällä oli paikka perusinformaatiolle ja keskusteluille sekä toisaalla selkeät tuotemallit nähtävillä.

Tällainen neljän yrityksen yhteisesiintyminen kuvastaa voimakasta innovaatiota ja halua poiketa perinteisestä messuformaatista. Muutamalta messuvieraalta raadin satunnaisesti pyytämät kommentit tukivat valitun ratkaisun onnistuneisuutta, varsinkin jos kyseessä oli uudisrakentaja, jolla hanke oli vasta suunnitteluvaiheessa.

Schiedelin Rami Mäkelän naapureina olivat messujen päätöspäivänä Ritva Toivakainen Parmalta, Niina Haahkola Monierilta ja Tuula Nordberg Parocilta.Schiedelin Rami Mäkelän naapureina olivat messujen päätöspäivänä Ritva Toivakainen Parmalta, Niina Haahkola Monierilta ja Tuula Nordberg Parocilta.
 
Päivitetty
3.2.2009