• Etusivu
  • Rakentaminen

Ylläpitovastuun siirtäminen ylläpito-organisaatiolle

Rakentajan toimitus
Julkaistu 29.01.2009
Rafi_kuvaa_ei_loytynyt_1200x675.jpg

Toimenpiteet:
Rakennuksen ylläpitovastuu siirtyy tilaajan ylläpito-organisaatiolle vastaanottotarkastuksesta.

Vastuuhenkilöt:
Valvojat, projektipäällikkö, isännöitsijä tai huollon johtaja.

Dokumentit:
Vastaanottotarkastuspöytäkirja

Hyväksyntä:
Projektipäällikkö

Rakentaminen
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20103_21023.jpg
Boschin pistosahat vakuuttavat voimallaan
Boschin PST-pistosahat ovat tehokkaita ja kuormituskykyisiä. Niillä sahaat kaarevat linjat ja tiukatkin kaarteet entistä helpommin ja tarkemmin. Bosch-SDS:n ansiosta sahanterien vaihtaminen on nopeaa ja turvallista. Sahanterä lukittuu sisääntyönnettäessä ja ponnahtaa ulos nappia painamalla - eikä työkaluja tarvita.
20083_9220.jpg
Säilytystilat
Ne tuhannet tavaratKotiin kertyy tavaroita, tarpeellisia ja turhia. Tavaroiden säilytys vaikuttaa paljonkin kodin ilmeeseen ja toimivuuteen. Perusasenne, jätetäänkö kaikki näkyviin vai laitetaanko kaikki tavarat piiloon kaappeihin ja komeroihin, määrittää myös kodin perusluonteen. Tavaroiden säilytyksen pohtimiseen kannattaa uhrata tovi, kuinka usein ja missä yhteyksissä tavaroita käytetään, voisiko säilytystä järkiperäistää. Asiallinen säilytys suojaa pölyltä, valolta ja kulumiselta.
200611_1291.jpg
Säästä ja tee itse pyykkiteline
Helpota pyykkitaistelua käyttämällä hyödyksi myös katonrajan vapaa tila. Tämän pyykkitelineen voit nostaa ylös kuivauksen ajaksi ja tyhjänä se säilyy seinää vasten vieden minimaalisen tilan.
20089_12966.jpg
Palveluhakemistoon ollaan tyytyväisiä
Palveluhakemisto on Rakentaja.fi-, Puutarha.net- ja Sisustaja.com-sivustoilla toimiva yrityshakemisto, josta palvelukokonaisuuden käyttäjien on helppo löytää tekijät ja tuotteet erilaisiin rakennus-, puutarha- ja sisustushankkeisiinsa. Palveluhakemistoon liittyneille yrityksille hakemisto puolestaan tarjoaa edullisen ja helpon tavan saada palvelut ja tuotteet näkyville juuri oikeassa kohderyhmässä. Palveluhakemisto on jatkuvasti kasvattanut suosiotaan ja saanut runsaasti kiitosta niin hakemistossa mukana olevilta yrityksiltä kuin käyttäjiltäänkin.Tutustu PalveluhakemistoonLiity Palveluhakemistoon
20233_80993.jpg
Jos kattosi on rakennettu ennen 2000-lukua, huomioi nämä seikat
Kevään saapuminen näkyy ja kuuluu aina Vesivekin vuotopäivystyksessä, missä puhelin pirisee tällöin vilkkaasti. Kun kevätaurinko alkaa sulattaa katolle sataneen lumikerroksen, testataan katteen ja alapohjarakenteiden vedenpitävyys.
20115_25731.jpg
Sadevesijärjestelmän ongelmat
Sadevesijärjestelmän tehtävänä on kerätä sadevesi ja siirtää se turvallisesti pois rakennuksen läheisyydestä. Puutteellinen tai viallinen järjestelmä ei toimi oikein ja saattaa johtaa homevaurioihin. Vesivekin sadevesijärjestelmä täyttää laatuvaatimukset ja kestää takuulla vuodesta toiseen. Vesivek sopii jokaiseen kotiin.Katso värikartat ja tuotekuvastot

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton