Tervetuloa vuoden ensimmäisille rakennusmessuille!

Perinteikkäät Rakenna & Remontoi -messut järjestetään jo yhdeksättä kertaa

Mukana on jälleen alan ehdoton kärkiosaaminen, oli kyseessä sitten uudisrakentaminen tai remontointi. Näytteilleasettajia on jälleen mukana ennätysmäärä, valmiina palvelemaan kuluttajia heidän hankkeissaan.

Rakenna & Remontoi

Vieläkään ei ole myöhäistä aloittaa rakennushanketta. Vaikka pankit ovatkin nostaneet marginaaleja, korkotaso on edelleen historiallisen alhaalla, verrattuna aiempiin vuosiin. Myös remontoijien tilanne on hyvä, sillä he saavat tukea mm. kotitalousvähennyksen avulla.

Rakentaja.fi-vuosikirjat kaikille kävijäperheille ilmaiseksi!

Uunituore Rakentaja.fi-vuosikirja ilmestyy jälleen Rakenna & Remontoi -messuilla. Kävijäperheet saavat ensimmäisen osan messuilta tällä sivulla olevaa kuponkia vastaan. Toinen osa toimitetaan postitse sen ilmestyttyä, sekin veloituksetta!

Tulosta kuponki tästä

Työnäytöksiä ja luentoja joka päivä!

Suuren suosion vuoksi asiantuntijat luennoivat jälleen messujen jokaisena päivänä. Paikalla olevat asiantuntijat kertovat osaamisalueistaan kaikille rakentamisesta ja remontoinnista kiinnostuneille. Luennoissa käsitellään mm. energiatehokkuuden parantamista, talotekniikkaa, uusia energiamääräyksiä, terveen talon ilmanvaihtoa, jne.

Katso aikataulut tästä

Ravintolapalvelut

Messuilla tehdään tärkeitä päätöksiä ja aika vierähtää. Välillä voi käydä levähtämässä messuravintolassa. Casseli vastaa messujen ravintolatoiminnasta. Tarjolla on mm. pientä purtavaa, kahvia, pullaa, virvokkeita ja olutta.

Lapset viihtyvät Muksulassa

Perheen pienimmät on myös huomioitu. Muksulassa voi osallistua vaikka värityskilpailuun tai katsoa piirrettyjä. Onni-pelle on myös jälleen mukana aiheuttamassa hämmennystä. Onni-pelle
Tervetuloa messuille koko perheen voimin!
Jussi Ruotsalainen
messupäällikkö

Pääsylippujen hinnat, aukioloajat, kartta ja yhteystiedot

Asiantuntijaluentojen ja työnäytösten aikataulu
 
Julkaistu
18.1.2011