• Etusivu
  • Rakentaminen

Tervetuloa vuoden ensimmäisille rakennusmessuille!

Rakentajan toimitus
Päivitetty 18.01.2011
20091_14769.jpg

Perinteikkäät Rakenna & Remontoi -messut järjestetään jo yhdeksättä kertaa

Mukana on jälleen alan ehdoton kärkiosaaminen, oli kyseessä sitten uudisrakentaminen tai remontointi. Näytteilleasettajia on jälleen mukana ennätysmäärä, valmiina palvelemaan kuluttajia heidän hankkeissaan.

Rakenna & Remontoi

Vieläkään ei ole myöhäistä aloittaa rakennushanketta. Vaikka pankit ovatkin nostaneet marginaaleja, korkotaso on edelleen historiallisen alhaalla, verrattuna aiempiin vuosiin. Myös remontoijien tilanne on hyvä, sillä he saavat tukea mm. kotitalousvähennyksen avulla.

Rakentaja.fi-vuosikirjat kaikille kävijäperheille ilmaiseksi!

Uunituore Rakentaja.fi-vuosikirja ilmestyy jälleen Rakenna & Remontoi -messuilla. Kävijäperheet saavat ensimmäisen osan messuilta tällä sivulla olevaa kuponkia vastaan. Toinen osa toimitetaan postitse sen ilmestyttyä, sekin veloituksetta!

Tulosta kuponki tästä

Työnäytöksiä ja luentoja joka päivä!

Suuren suosion vuoksi asiantuntijat luennoivat jälleen messujen jokaisena päivänä. Paikalla olevat asiantuntijat kertovat osaamisalueistaan kaikille rakentamisesta ja remontoinnista kiinnostuneille. Luennoissa käsitellään mm. energiatehokkuuden parantamista, talotekniikkaa, uusia energiamääräyksiä, terveen talon ilmanvaihtoa, jne.

Katso aikataulut tästä

Ravintolapalvelut

Messuilla tehdään tärkeitä päätöksiä ja aika vierähtää. Välillä voi käydä levähtämässä messuravintolassa. Casseli vastaa messujen ravintolatoiminnasta. Tarjolla on mm. pientä purtavaa, kahvia, pullaa, virvokkeita ja olutta.

Lapset viihtyvät Muksulassa

Perheen pienimmät on myös huomioitu. Muksulassa voi osallistua vaikka värityskilpailuun tai katsoa piirrettyjä. Onni-pelle on myös jälleen mukana aiheuttamassa hämmennystä. Onni-pelle

Tervetuloa messuille koko perheen voimin!
Jussi Ruotsalainen
messupäällikkö

Pääsylippujen hinnat, aukioloajat, kartta ja yhteystiedot

Asiantuntijaluentojen ja työnäytösten aikataulu

20091_14770.jpg
Rakentaminen
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

Rafi_kuvaa_ei_loytynyt_1200x675.jpg
Rakennuslupahakemuksen kokoaminen
Ote päiväkirjasta.Meille rakennuslupahakemuksen teki ja toimitti rakennuslupavirastoon pääsuunnittelija. Tosin emme päässeet tässäkään "vetämään lonkkaa"...
20232_80801.jpg
Saako ilmanvaihdon sammuttaa pakkasella?
Energiakriisi on saanut kodin omistajat pohtimaan energiankulutusta entistä tarkemmin. Ilmanvaihdon sammuttaminen voi houkuttaa, mutta sitä ei kannata tehdä talvellakaan.Ilmanvaihto nimittäin poistaa likaista ilmaa ja ylimääräistä kosteutta sekä tuo raikasta hengitysilmaa asuntoon. Siksi toimiva ilmanvaihto on elintärkeää niin asunnon rakenteiden kuin asukkaiden terveydenkin kannalta - myös talvella.
20144_39032.jpg
Laadukas ja kestävä hirsimökki kohtuuhinnalla?
Kesän lähestyessä alkaa suomalaisilla mökkikausi. Arjen kiireet jätetään taakse ja suunnataan mökin rauhaan. Onko sinun hirsihuvilasi tai –mökkisi vielä haaveissa? Hongan laaja hirsihuvila- ja mökkimallisto tarjoaa monenlaisia vaihtoehtoja jotka soveltuvat maisemaan kuin maisemaan ja oman perheesi tarpeisiin. Hongalta sinulla on myös mahdollista saada toiveidesi mukaan suunniteltu hirsimökki, -huvila sekä sauna vanhan mökin laajennusta unohtamatta.
20236_62805.jpg
Päästä terassi-inspiraatio valloilleen
Olipa vuodenaika mikä tahansa, on auringonsäteet ilo ottaa vastaan omalla lasiterassilla. Vaikka maassa olisi vielä lunta, saattaa lämpötila lasitetulla terassilla nousta aurinkoisina päivinä jopa 20 asteeseen. Lasitus mahdollistaa terassin hyödyntämisen myös läpi viileämpien vuodenaikojen. Se suojaa terassikalusteita ja tekstiilejä tehokkaasti kosteudelta, tuulelta, lumelta ja pölyltä. Lasiterassia pystyy hyödyntämään erilaisiin tarkoituksiin ympäri vuoden.
20077_5625.jpg
Vallox mukana oheiskohteessa
Hämeenlinnan asuntomessujen oheiskohteena on Vanhakaupungiksi nimetty Venäjän vallan aikana rakennettu kasarmialue. Kruunuasunnot Oy:n perusparantama alue siirtyi asuinkäyttöön messujen jälkeen. Asumisviihtyvyyden ja nykyajan vaatimuksia vastaavan energiatehokkuuden takaamiseksi saneerattavat pientalot varustettiin Valloxin toimittamalla huoneistokohtaisella ilmanvaihdolla.
20123_30048.jpg
Boschin uusi PPR 250 -maalitela
Maalaaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa ja siistiä! Ei enää tippuvaa maalia eikä tahriintuvia vaatteita. Uusi verkkovirtakäyttöinen maalitela mahdollistaa paitsi aiempaa nopeamman seinien ja kattojen maalaamisen, myös tasaisen ja roiskeettoman maalin levittämisen.Tilaa Jäsentukusta!

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton