Rudus Betonituotteen pihakivet

Hyvällä suunnittelulla pihasta saa lisää viihtyisää asuintilaa. Pihakivet ovat ihanteellinen pintamateriaali patioille ja terasseille. Keväällä lumi sulaa kivetykseltä nopeasti ja syksylläkin kivipinta tuntuu jalan alla lämpimältä. Sateen jälkeen pihakiveys kuivuu nopeasti. Pihakivi on oikea ratkaisu silloin kun haluaa pihasta näyttävän ja helppohoitoisen kymmeniksi vuosiksi.

Lisätietoa pihakivistä...

Pihakivet kivikaupasta...

Romba on uutuuskivi, jolla saadaan tarvittaessa kolmiulotteista vaikutelmaan piha-alueiden ladontaan.


Romba on uutuuskivi, jolla saadaan tarvittaessa kolmiulotteista vaikutelmaan piha-alueiden ladontaan.
Klassikko-kivestä ladottu ympyrä. Myös viuhkaladonta onnistuu suositulla Klassikko-sarjan kivillä.Klassikko-kivestä ladottu ympyrä. Myös viuhkaladonta onnistuu suositulla Klassikko-sarjan kivillä.

Muurikivet

Muurikivet tekevät pihasta moni-ilmeisen ja lisäävät pihan arvokkuutta. Muurikivi on näyttävä ja edullinen ratkaisu pihojen ja puutarhojen terassien ja kulkuteiden rajauksiin sekä istutusaltaiden rakentamiseen. Muurikiven muotoilu mahdollistaa minimisäteeltään kahden metrin kaarien rakentamisen ilman materiaalin leikkausta. Muurikivien käytöllä saa rinnetontilla lisää tasaista pintaa ja pihan käyttötilaa.

Rinnekivi
Halkaistava Rinnekivi on jykevä, tukeva rinteen tuki, jolla kaiken korkuiset ladottavat muurit syntyvät. Kivet ladotaan helposti päällekkäin puolen kiven limityksellä ilman saumausaineita. Näyttävä muuri syntyy nopeasti ja vaivattomasti.

Aitakivi
Muurikivi 100 mm eli Aitakivi on ominaisuuksiltaan teknisin ja monipuolisin. Aitakivet ladotaan puolen kiven limityksellä ja, jos tuettava seinä on korkea, voidaan kivissä olevat reiät raudoittaa ja valaa betonilla täyteen. Kaikille muurikiville on yhteistä kunnollisen pohjatyön tekeminen. Muurit perustetaan tiivistetyn murskepohjan päälle ja, jos pohjamaan kantavuus on huono, voidaan muurin alle valaa betoniantura.

Pengerkivi
Muurikivi 70 mm eli Pengerkivi on matalien pengerratkaisujen ykkönen! Kestosuosikki vuodesta toiseen, helppo asentaa näyttäväksi muuriksi rinteeseen tai tehdä istutusallas tai kukkalaatikko nurmikon keskelle. Myös edustavan suorakaiteen muotoisen kasvijätteille sopivan kompostin voit tehdä näistä kivistä latomalla alimmaisen kerroksen harvempaan ja käyttämällä kulmakiviä.


Pihakivillä onnistuu portaat, muurit sekä pihan päällystys.Pihakivillä onnistuu portaat, muurit sekä pihan päällystys.

Rudus Betonituotteen näyttelypihoista ja ideakuvastosta apua omaan suunnitteluun

Pihakivien valinta ei ole helppoa. Pari kolme laattaa tai kiveä vierekkäin näyttävät aina erilaisilta kuin suurempi ala omalla tontilla. Helpotusta kivimateriaalien, -värien ja -ladontamallien valintaan tarjoavat vaikkapa Rudusn Betonituotteen näyttelypihat. Esimerkiksi Tuusulan 1400 neliön ulkopihaan pääsee tutustumaan omassa rauhassa milloin vain ja siellä kivetysvaihtoehdot näkee luonnonvalossa, suurina pintoina. Yrityksen muissakin toimipisteissä tuotteita näkee luonnossa.
Pihoihin voi tutustua myös Ideakuvaston avulla.

Tuusulan näyttelypihalla on esillä Rudus Betonituotteen valmistamia ja välittämiä tuotteita. Alue on avoinna ympäri vuorokauden ja tilaukset voi tehdä verkkokaupassa juuri sinulle sopivaan aikaan.Tuusulan näyttelypihalla on esillä Rudus Betonituotteen valmistamia ja välittämiä tuotteita. Alue on avoinna ympäri vuorokauden ja tilaukset voi tehdä verkkokaupassa juuri sinulle sopivaan aikaan.

Pihakivien hankinta on entistäkin helpompaa

Rudus Betonituotteen valmistamia pihakiviä voi nyt ostaa tehtaiden myyntipisteiden lisäksi yhtiön verkkokaupasta, www.ruduskivikauppa.fi. Verkkokaupan vastaanotto on ollut hyvä, mikä osoittaa sen palvelun tulleen tarpeeseen. Verkkokauppa on vapaa kaikille käyttäjille ilman erityistä rekisteröintiä. Palvelussa tiedustellaan sen tontin postinumeroa, johon tuotteet mahdollisesti toimitetaan, koska verkkokauppa etsii sitä lähimmän Abetonin tehtaan eli tavoitteena on kuljetuskustannusten minimointi asiakkaan parhaaksi.

Netissä voi kaikessa rauhassa vertailla tuotteita, tutustua niiden ominaisuuksiin ja siirtää haluamansa tuotteet ostoskoriin. Se laskee koko ajan ostosten kokonaislaskua lavoineen ja rahteineen. Ostajalla pitävät siis budjetit kutinsa. Kun ostopäätös on tehty, tuotteet voi maksaa joko verkkopankkien kautta tai yleisimmillä luottokorteilla.

Pihalaattojen ja -kivien pienin toimituserä on kuormalavallinen, jolla katetaan kivityypistä riippuen
8,5 - 10,5 neliötä. Varastosta tilatut tuotteet ovat kotipihalla seitsemän työpäivän kuluessa.
 
Julkaistu
9.1.2009