Suomalainen koti 2 -sisustuskirja - toteutettavia sisustusideoita kotiin

Suuren suosion saavuttanut Suomalainen koti -sisustuskirja on saanut jatkoa. Kirjasarjaa täydentää nyt toinen osa, Suomalainen koti 2 -sisustuskirja, jonka täysin uusi sisältö uusine kuvineen ja teksteineen tarjoaa lukemattoman määrän tyylikkäitä sisustusoivalluksia ja -ideoita.

Tilaa Suomalainen koti 2 -sisustuskirja...
Kuvaotteita kirjan sisällöstä...

Perinteinen lämminsävyinen hirsitalon olohuone.Perinteinen lämminsävyinen hirsitalon olohuone.
Moderni valkoinen olohuone.Moderni valkoinen olohuone.

Harmoninen värimaailma, ajanmukaiset materiaalivalinnat ja kodikas tunnelma ovat jokaisen sisustajan tavoitteita. Uusi Suomalainen koti 2 -sisustuskirja tarjoaa ajan hengen mukaisia, pääosin suomalaisin keinoin toteutettuja ideoita käytettäväksi sellaisenaan tai pala sieltä, toinen täältä poimittuna. Oman yksilöllisen sisustustyylinsä voi löytää kokeilemalla, lainaamalla ja nähdyn pohjalta oivaltamalla.

Linjakkaassa vetimettömässä keittiössä on uutta ideaa; tapettia välitilassa lasilla suojattuna. Rosteri hallitsee kodinkonemateriaalina.Linjakkaassa vetimettömässä keittiössä on uutta ideaa; tapettia välitilassa lasilla suojattuna. Rosteri hallitsee kodinkonemateriaalina.

Country-henkistä tunnelmaa luovat peilikalusteovet koristelluine vetimineen, lämpimänsävyinen massiivipuutaso sekä keramiikka ja runsaat koristetavarat.Country-henkistä tunnelmaa luovat peilikalusteovet koristelluine vetimineen, lämpimänsävyinen massiivipuutaso sekä keramiikka ja runsaat koristetavarat.

Tuotetietojen avulla toteutettavissa olevat sisustukset

Suomalainen koti -sisustuskirjasta on helppo poimia toteuttamiskelpoiset ideat omaan kotiin tai vapaa-ajan asuntoon, sillä kirjan kuvateksteistä löytyvät sisustuksissa käytettyjen kalusteiden, materiaalien ja tuotteiden tuote- ja toimittajatiedot.

Huoneen asukas kiekkoilee itse valokuvatapetissa.Huoneen asukas kiekkoilee itse valokuvatapetissa.

Valoisassa ja raikkaassa huoneessa valkoiset perinteiset kalusteet klassisin raitatekstiilein.Valoisassa ja raikkaassa huoneessa valkoiset perinteiset kalusteet klassisin raitatekstiilein.


Pääosassa värikkäät ja upeat kuvat

Kirjan pääsisältö painottuu huonetiloihin, joita käsitellään esimerkkiaukeamin. Kirjasta löytyy kymmeniä kuvia toinen toistaan mielenkiintoisemmista keittiöistä, olohuoneista, makuuhuoneista, lastenhuoneista sekä kylpyhuone ja saunatiloista. Huonetiloja käydään läpi niin upeiden yleiskuvien kuin tarkempien yksityiskohtakuvien avulla. Osa kirjan kuvista on otettu viime kesän Vaasan asuntomessujen kohteista. Teoksessa kurkistetaan myös suomalaiseen vapaa-ajan asumiseen viime kesän Porin Reposaaren loma-asuntomessukuvien avulla.

Herkkä vaaleanpunainen tytön kamari on raikastettu ripauksella vihreää. Kristallikruunu lisää huoneen romanttisuutta.Herkkä vaaleanpunainen tytön kamari on raikastettu ripauksella vihreää. Kristallikruunu lisää huoneen romanttisuutta.
Kuviomaalattuun seinään on kiinnitetty tanko balleriinojen harjoituksia varten.Kuviomaalattuun seinään on kiinnitetty tanko balleriinojen harjoituksia varten.

Suomalainen koti 2 -kirja sisältää myös opastuksen värien maailmaan ja oikean valaistuksen valintaan. Tyyliosiossa kerrotaan tyylien elementit ja materiaaliosissa selvitetään, miten monipuolisesti esimerkiksi puuta voi käyttää sisustuksessa. Kirjassa on satoja näyttäviä kuvia, joiden avulla esitellään kymmeniä erilaisia tilaratkaisuja. Sisustuksellisia sivuja on kaikkiaan 320.

Aino-tohveleista päätellen ruutukuosinen lepotuoli lienee emännän paikka.Aino-tohveleista päätellen ruutukuosinen lepotuoli lienee emännän paikka.

Taideteokset tuovat meren värejä myös sisätiloihin. Rausku-keinutuolin muoto on huikean kaunis ja ilmava.Taideteokset tuovat meren värejä myös sisätiloihin. Rausku-keinutuolin muoto on huikean kaunis ja ilmava.

Lahjaidea ystäville

Suomalainen koti 2 -kirja on mainio lahjaidea. Sisustuksen kattava teos on erinomainen lahja niin hääparille, merkkipäiväänsä viettäville, ystäville kuin uutta kotia suunnitteleville. Edellistä painosta tilattiin myös ulkomaalaisille tutuille ja jaettiin kansainvälisille yritysvieraille kertomaan suomalaisesta kodista ja sen sisustamisesta suomalaiseen makuun. Kirja on sopiva myös yrityksen henkilökunnan muistamiseen. Kirjan svh. on 68 €, mutta jäsenhinta on vain 39 € + 8 € toimitusmaksu.

Tilaa Suomalainen koti 2 -sisustuskirja...
Kuvaotteita kirjan sisällöstä...
Tutustu Suomalainen koti -sisustuskirjoihin...

Tummasävyisessä olohuoneessa voi lepuuttaa jalkojaan hopeisilla, rumpuja muistuttavilla raheilla.Tummasävyisessä olohuoneessa voi lepuuttaa jalkojaan hopeisilla, rumpuja muistuttavilla raheilla.
Oranssit tyynyt lämmittävät harmaata kotiteatterihuonetta.Oranssit tyynyt lämmittävät harmaata kotiteatterihuonetta.
 
Päivitetty
11.11.2008