Stalan monikäyttöiset keittiötarvikkeet Jäsentukusta

Jäsentukun tuotetarjonta on kasvanut Stalan tyylikkäillä ja monikäyttöisillä keittiövarusteilla, jotka tuovat keittiötekemiseen iloa ja tehokkuutta. Jäsentukusta on nyt tilattavissa STALA*Cut&Cook-monitoimialusta, STALA*Cook -silikonialustoja, STALA*CUT-3 -leikkuualusta, STALA*keraamiastioita sekä STALA*Brush -tiskiharja.

Tilaa Stalan tuotteita Jäsentukusta

STALA*Cut&Cook - yhdistele iloisesti

STALA*Cut&Cook on aito tuoteinnovaatio, joka vapauttaa keittiötekemisen. Kätevästi paikasta toiseen kokin ja tilanteen mukaan siirtyvä STALA*Cut&Cook on kodin ja keittiön monitoimialusta. Cut&Cookin kolme osaa - terästaso, silikonialusta ja leikkuulauta - auttavat ruuan valmistuksessa, leivonnassa, kattauksessa ja tarjoilussa. Helposti pinottava STALA*Cut&Cook suojaa tasopintoja, yhdistyy eri altaiden ja keittiökalusteiden kanssa ja tarjoaa tehokkuutta niin keittiötekemiseen kuin puutarhajuhliinkin. Ihanteellinen työskentelyalusta siirtyy mukanasi kaikkialle.

STALA*Cut&CookSTALA*Cut&Cook

STALA*Cook -silikonialustat

Keittiövarusteet ja niiden materiaalit uudistuvat! Uusi STALA*Cook -silikonialusta on miellyttävä ja monikäyttöinen keittiön monitoimialusta. STALA*Cook -silikonialusta suojaa keittiön tasopintoja sekä kuumalta että kostealta. Silikonialusta toimii kuumien kattiloiden ja uunipeltien laskualustana. Hiljainen silikonialusta vaimentaa työskentelyn äänet. STALA*Cook -silikonialusta toimii kaikkien keittovälineiden kätevänä laskualustana, kattilasta kauhaan. Taipuisa silikonialusta kestää kuumuutta 250 asteeseen saakka.

STALA*Cook silikonialustat
STALA*Cook silikonialustat

STALA*Keraamiastiat

Keittiötekemisen avuksi keraamipurkit ja -vadit. Ruoanvalmistus on ilo, kun ottaa kaikki Stalan keittiövarusteiden ulottuvuudet käyttöön. Vain oma mielikuvitus antaa rajat, miten varusteita käyttää. Keraamipurkit ja -vadit asettuvat kauniisti niin Style & Combo keittiötasoihin, Desire tuoteperheen toiminnalliseen takaosaan kuin kattaukseen ja tarjoiluun.

STALA*Keraamiastiat Keraamivati Plate-1 
STALA*Keraamiastiat Keraamivati Plate-1
STALA*Keraamiastiat Keraamipurkki Cup-1
STALA*Keraamiastiat Keraamipurkki Cup-1

STALA*Leikkuulauta

Stala yhdistää kauneuden ja käytännöllisyyden, ruostumattoman teräksen, keramiikan ja puun. Keittiötekemisen avuksi lämpökäsitellystä massiivikoivusta valmistettu leikkuulauta, jota voit käyttää myös tarjoiluun ja kattamiseen.

STALA*Leikkuulauta 3
STALA*Leikkuulauta 3

STALA*Puhdistusvälineet

Luonnonharjaksista tehty tiskiharja kestää pidempään kuin tavallinen tiskiharja.

STALA*Puhdistusvälineet - tiskiharja
STALA*Puhdistusvälineet - tiskiharja
 
Julkaistu
3.12.2008