Unelmien lomalle Leville
- Rakentaja.fi-Jäsenille mökkimajoitus loistopaikalta

Rakentaja.fi tarjoaa jäsenilleen mahdollisuuden vuokrata mökkejä loistopaikalta, aivan Levitunturin läheisyydestä. Rakentaja.fin jäsenmökit sijaitsevat Etelärinteen hissin välittömässä läheisyydessä.


Tutustu mökki-tarjontaan ja varaa oma viikko

Muutakin kuin laskettelua, ympäri vuoden

Kesäisin Levillä voi patikoida, pyöräillä tai lähteä melontareissulle. Tarjolla on myös muun muassa kalastusta, metsästystä, koskenlaskua, mönkijäsafareja. Lisäksi bike park, poro park, skate park, seikkailupuisto sekä kesäkelkkarata tarjoavat vauhtia ja viihdettä koko perheelle. Lisäksi lapsille oma kesäohjelma.

Lapin ruska-aika on mitä ihmeellisin. Ruska on lehtensä varistavien kasvien syksyinen väriloisto. Syyskuun toinen ja kolmas viikko ovat yleensä parasta ruska-aikaa.

Levin 18-väyläinen golfkenttä sijaitsee upeissa luonnon muovaamissa tunturimaisemissa, kimaltelevan järven rannalla. Lapin yötön yö tuo pelipäivälle lisäpituutta. Golfkentän suunnittelussa on lähdetty tavallisen klubipelaajan tarpeista ja toiveista. Vaihtelevalle ja laajalle kentälle tuo lisähaastetta ja näyttävyyttä sen sisälle sijoittuva Taalojärvi.

Monipuolinen tarjonta

Levillä on 45 rinnettä, joista pisin on 2500 m pitkä. Tarjontaa riittää kaiken ikäisille ja taidoiltaan eritasoisille laskettelijoille. Gondolihissillä tunturin huipulle nousevilla riittääkin valinnanvaraa helpoista sinisistä rinteistä aina maailmancupin kisarinteeseen. Etelärinne on erityisen hyvä paikka lapsiperheille ja aloitteleville. Hiihtolatuja Leviltä löytyy 230 km:n verran joista valaistuja on 28 km.

Etelärinteet: perhemäki-rinteet
Etelärinteen hissi nro 8
ilmainen sompahissi
Lasten Lumipuisto:
naruhissejä 2 kpl, pulkkamäki ja kota (käytössä kevätviikoilla)
Gondolirinteet: kisaa ja tekniikkaa
Rakan hissi nro 4
Tunnelihissi nro 14
Vesirikka-autton hissi nro 13
Snow Park (mm. cornereita, boxi hyppyreitä, wallride, handrail ja banked slalom-rata)
Gondolihissi G, ainoa Suomessa, Gondolin ilmainen sompahissi

Kätevästi autolla, junalla tai lentäen

Helsingistä Leville matkaa kertyy noin 1000 kilometriä, mikä ajoaikana on noin 12,5 tuntia. Tampereelta lähdettäessä matkasta selviää siis alle 11 tunnin ajolla. Mikäli omalla autolla ajaminen ei miellytä, Leville pääsee myös junalla tai lentokoneella. Finnair lentää talvisesonkina päivittäin Kittilään, josta on vain vajaan puolen tunnin matka Leville, joka taittuu kätevästi bussikyydillä. Finnair ja Blue1 lentävät myös Rovaniemelle, josta on noin 2 tunnin linja-autokuljetus Leville. Junan kyydissä pääsee Kolariin ja Rovaniemelle. Myös junan saapumisen jälkeen on tarjolla linja-autoyhteys perille saakka. Matkaa Kolarista Leville kertyy 80 km ja Rovaniemeltä noin 170 km.

 
Päivitetty
17.6.2009