Suomalainen koti 2 -sisustuskirja on ilmestynyt

Suomalainen koti 2 –sisustuskirja on valmis!

Suomalainen koti -sisustuskirjan menestys luo jatkoa. Toinen osa on ilmestynyt täysin uudella sisällöllä. Uusi teos kurkistaa kuvin asuntomessujen lisäksi myös suomalaiseen vapaa-ajan asumiseen.

Tilaa tästä

Maistiaisia Suomalainen koti 2 -sisustuskirjasta

Kotien saunat valaistuvat. Lauteissa ja paneeleissa käytetään vaaleaa puuta. Löylytilankin seinistä voi löytyä kiiltävää valkoista kaakelia. Pesuhuone ja sauna tuntuvat yhtenäiseltä avaralta tilalta, kun niiden väliseinä ja ovi on lasia. Lauteiden muotoilussa on kaarevuutta ja kalusteiden sijoittelussa on käytetty luovuutta, jotta pienehkössä löylyssä olisi tilaa mahdollisimman monelle saunojalle. Paitsi muodolla sisustuksellisuutta on luotu eri sävyisillä selkänoja- ja laudelaudoilla, kuvioiduilla paneeleilla ja luonnollisella lainereunalla lauteissa. Kuituvaloa on sijoitettu istuinosan alapintaan, selkänojaan ja alaslaskettuun katon keskiosaan, jossakin tuikkii tähtitaivas. Löylyä heitetään monenmoisille kiukaille, vuolukivisestä pyöreään verkkopintaiseen kivitorniin. Tuuletuksesta huolehditaan löylyhuoneiden ikkunoista, joista saunoessa ihaillaan maisemia.

Suomalainen koti 2 –sisustuskirja antaa vinkkejä

Suomalainen koti 2 –sisustuskirja antaa vinkkejä kodin sisustussuunnitteluun. Kirja on jäsennelty tiloittain; olohuone, keittiö ja ruokailutila, makuuhuone, lastenhuone, eteinen jne. Sisustusopus sisältää opastuksen värien maailmaan ja oikean valaistuksen valintaan. Tyyliosio kertoo tyylien elementit ja materiaaliosio osoittaa, miten monipuolisesti esimerkiksi puuta voi käyttää sisustuksessa. Kirjassa on useita kymmeniä erilaisia ratkaisuja tuote- ja toimittajatietoineen kaikkiaan yli 300:lla sisustuksellisella sivulla. Upeita kuvia on noin 900.

Tilaa nyt itselle tai lahjaksi

Kirja ehtii mainiosti joululahjaksi, ulkomaillekin. Sisustuksen kattava teos on erinomainen häälahja nuorelle parille, merkkipäivä- ja ystävälahja sekä tuliainen vaikka uutta kotia suunnitteleville ystäville.

Edellistä painosta tilattiin myös ulkomaalaisille tutuille ja jaettiin kansainvälisille yritysvieraille kertomaan suomalaisesta kodista ja sen sisustamisesta suomalaiseen makuun. Kirja on sopiva yrityksen henkilökunnan muistamiseen.

Tutustu sisustuskirjoihin tästä

Tilaa tästä

 
Julkaistu
31.10.2008