• Etusivu
  • Piha

Palveluhakemistolle kiitosta

Rakentajan toimitus
Päivitetty 15.04.2009
200810_13551.jpg

Vanha omakotitalo ennen remonttia...

Palveluhakemisto on Rakentaja.fi-, Puutarha.net- ja Sisustaja.com-sivustoilla toimiva yrityshakemisto, josta palvelukokonaisuuden käyttäjien on helppo löytää tekijät ja tuotteet erilaisiin rakennus-, puutarha- ja sisustushankkeisiinsa. Palveluhakemistoon liittyneille yrityksille hakemisto puolestaan tarjoaa edullisen ja helpon tavan saada palvelut ja tuotteet näkyville juuri oikeassa kohderyhmässä. Palveluhakemisto on jatkuvasti kasvattanut suosiotaan ja saanut runsaasti kiitosta niin hakemistossa mukana olevilta yrityksiltä kuin käyttäjiltäänkin.

Tutustu Palveluhakemistoon
Liity Palveluhakemistoon

Remontix Oy on tyytyväinen Palveluhakemistoon

Palveluhakemistossa lähes alusta asti mukana olleen Remontix Oy:n vastaava työnjohtaja Jarmo Raitanen on hyvin tyytyväinen palveluun. Remontix Oy suorittaa rakennusrestaurointia ja saneerausta lähinnä Turun talousalueella ja ympäristökunnissa. Yritys on ollut mukana Palveluhakemistossa pääasiallisesti saneeraustöillä, mutta tänä vuonna mukaan on tullut uuden sukupolven harjoittama restaurointipalvelu, jota uusi toimitusjohtaja, rakennusartesaani Jere Raitanen, harjoittaa omalla työryhmällään.

Katso Remontix Oy:n yrityskortti...

...ja Remontix Oy:n tekemän remontin jälkeen.
...ja Remontix Oy:n tekemän remontin jälkeen.

Restaurointi - Remontix Oy hallitsee perinteiset työtavat sekä materiaalit

Restauroinnilla tarkoitetaan rakennetun ympäristön, rakennuksen tai sen osan kulttuurihistoriallisen arvon säilyttävää korjaamista.

Remontix Oy haluaa osaltaan olla säilyttämässä arvokasta käsityöläisperinnettä nimenomaan puurakenteisten kohteiden restauroinnissa. Yrityksen työalaan kuuluvat niin rakennusten kokonaisvaltainen restaurointi (kuten hirsityöt) kuin rakennusten osienkin (ikkunoiden ja ovien) restaurointi. Osaltaan normaali korjausrakentaminen voi myös olla restaurointia, mikäli se asiakkaan toiveesta halutaan tehdä pieteetillä. Myös uudisrakentamiseen rinnastettavat toimenpiteet voivat olla osa restaurointia, mikäli niiden suunnittelussa ja toteutuksessa otetaan huomioon säilytettävän kohteen kulttuurihistorialliset arvot ja ne ovat kokonaisuuden kannalta tarkoituksenmukaisia. Tärkeätä restauroinnissa on nimenomaan perinteisten materiaalien ja työtapojen käyttö ja vaaliminen.

Hirsirakennuksen restaurointi aloitetaan tarvittaessa huonokuntoisten hirsien vaihdolla ja kunnostuksilla.
Hirsirakennuksen restaurointi aloitetaan tarvittaessa huonokuntoisten hirsien vaihdolla ja kunnostuksilla.

Palveluhakemisto Remontix Oy:n apuna

Raitanen on usein itsekin käyttänyt Palveluhakemistoa ja pitää sitä hyvänä tapana saada yrityksensä esille. Remontix Oy:lle saapuvista sähköpostitse ilmenee usein, että yritys on löydetty Palveluhakemiston kautta. Puhelimessakin asia saattaa tulla esille asiaa tarkemmin kysyttäessä.

Raitanen on ollut tyytyväinen Remontix Oy:n saamaan näkyvyyteen, mutta häneltä löytyy myös yksi kehitysehdotus Palveluhakemistoon; Raitanen kaipaisi hakemistoon ominaisuutta, jolla yritykset voisivat ilmoittaa vapaasta tai piakkoin vapautuvasta kapasiteetista. Yrityksiltä ja käyttäjiltä tullut rakentava palaute onkin oikea tapa kehittää Palveluhakemistoa aina vain paremmaksi yrityshakemistoksi.

Tällä hetkellä yritykset voivat kertoa vapaana olevasta tai vapautuvasta kapasiteetissaan yrityskorttinsa esittelytekstissä. Yritykset pääsevät muokkaamaan yrityskorttiaan omilla tunnuksillaan, ja Palveluhakemisto saakin myös Raitaselta kiitosta yrityskortin päivityksen helppudesta. Raitanen on muutamaan otteseen päivittänyt Remontix Oy:n yrityskorttia ja se on käynyt näppärästi.

Raitanen on mielellään suositellut Palveluhakemistoa niin työnsuorittajaa tarvitseville tuttavilleen kuin myös yhteistyöyrityksille, jotka olisivat lisänäkyvyyden tarpeessa.

Katso Remontix Oy:n yrityskortti...

Palveluhakemistoon liittyminen käy helposti

Yritykset voivat lisätä yhteystietonsa Palveluhakemistoon milloin vain. Liittyminen on helppoa; rekisteröitymällä Rakentaja.fi-, Puutarha.net tai Sisustaja.com-palveluun ammattilaisjäseneksi pääsee lisäämään yrityskortin Palveluhakemistoon. Myös me voimme tehdä kortin puolestasi; ota yhteyttä puhelimitse 041 4664 595 tai sähköpostitse kirsi.saarnivuo@rakentaja.fi.

Lisätessäsi yrityksesi tiedot Palveluhakemistoon viikon sisällä saat mahtavan liitymisedun yrityksellesi.

  • Kun teet sopimuksen nyt vuodelle 2010, saat vuoden 2009 näkyvyyden ilmaiseksi.

Tutustu Palveluhakemistoon
Liity Palveluhakemistoon
Piha
sisustus
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20143_38557.jpg
Ohutlevykiinnitykset
Särmä suomalainen seinätulppa GRIPPER™ sopii kaikkiin rakentamisen, remontoinnin ja sisustamisen yleisimpiin seinäkiinnityksiin. GRIPPER™ toimii kaikissa seinämateriaaleissa ja -rakenteissa. Lo-Vis – mikrokaulus pitää tulpan optimaalisessa asennussyvyydessä pysyen itse piilossa ruuvin alla. DuPont™ Hytrel® -materiaalinsa ansiosta GRIPPER™ kestää pitkäaikaista kuormitusta, iskuja, kulumista, kosteutta, kemikaaleja, lämpötilan vaihteluja ja varastointia tavallisia tulppia paremmin.
20188_54298.jpg
Sisustajalle keraamisia unelmalaattoja lattiaan ja seiniin
Keraamisella laatalla on monia etuja, miksi se kannattaa valita kodin lattia- tai seinämateriaaliksi. Keraaminen laatta kestää erinomaisesti kovaakin kulutusta. Tästä syystä laatat ovat varsinkin lapsi- ja kotieläinperheiden suuressa suosiossa.Keraamisen laatan etuja ovat myös pinnan kestävyys sekä lämmön- ja kosteudensietokyky, unohtamatta tietysti sitä, että keraamiset laatat tuovat sisutukseesi laatua. Nykyisin laattoja löytyy vaateliaimpienkin sisustajien makuun, sillä erilaisia värejä, pinnan muotoja ja laattojen kokoja on valtavasti. Keraamiset laatat soveltuvat hyvin sekä lattia- että seinäpinnoiksi – ja kaikissa tiloissa.
202111_73507.jpg
Viikon sisustusidea: Näin tuot trendikästä rottinkia sisustukseen
Menneet vuosikymmenet ja niiden hittituotteet kiertävät sisustustrendeissä yhä uudelleen. Näin on käynyt myös 80-luvulla suursuosiota nauttineelle rottingille, joka on löytänyt jälleen tiensä suomalaiskoteihin. Katso vinkit, joiden avulla voit tuoda rottinkia onnistuneesti oman kotisi sisustukseen.
20088_12332.jpg
Kylpyhuonetunnelmia Asuntomessuilta
Luonnonläheisessä värimaailmassa; hiekan ruskeita, harmaan sävyjä, valkoista, suihkutellaan ja istutaan ammeessa Vaasan asuntomessualueella. Luonnonvaloa tarjoavia ikkunoita on ulos ja myös talon sisätiloihin. Ammeet ovat palanneet runsaslukuisesti: linjakasta maljaa, puukuosilla vuorattuna, tassuilla, poreilla tai perinteisempään tyyliin. Altaissa on kulmikkuutta, mutta soikean muotoisen maljan ystäviäkin löytyy. Kantikkaat ja pyöreät sadevesisuihkut takaavat kirkkaan lasin takana suihkunautinnon. Hanat ovat tyylikästä muotoilua. WC:ssä istutaan useimmin lattia- kuin seinämallilla, erikoisuus on huuhteleva, kuivaava ja lämmitettävä wc-istuin. Kaapistoissa on keittiöiden tyyliin korkeakiiltoisia valkoisia, huonekalunomaisia puupintaisia ja lisävalaistusta antavia lasiovellisia kalusteita. Oma kuvajainen ilmestyy romanttisiin raameihin, luonnollista valoa kasvoille antavien valaisinten kehystämään tai varsin pelkistettyyn suureen peiliin.
20148_40445.jpg
Langattoman katkaisijan voit sijoittaa minne haluat
Langattomat painikkeet eivät vaadi johdotusta, joten ne voidaan täysin vapaasti sijoittaa haluttuihin paikkoihin ruuvaamalla tai tarralla. Saat katkaisijan tai säätimen halutessasi vaikkapa koristelasiseinään, sängyn päätyyn tai kirjahyllyn kylkeen.Langattomat painikkeet soveltuvat sekä uusiin taloihin että remonttikohteisiin, ja niillä saadaan helposti lisättyä ohjauksia tarpeen mukaan. Niiden toiminta perustuu radiotaajuustekniikkaan, ja käyttöön tarvittava virta tulee painikkeen sisällä olevasta paristosta. Paristo on tavallinen nappiparisto jota on yleisesti saatavilla, ja se kestää normaalikäytössä noin 5 vuotta.Tilaa ABB asennuskalusteet -esite Esitepalvelusta
20172_48252.jpg
Kiinnitä huomiota kateruuveihin
Kattopeltien ruostuminen loppui Suomessa, kun korroosioon perehtynyt diplomi-insinööri Jorma Kinnunen kehitti 90-luvulla kattopellin uuden pinnoitteen Rautaruukille. Jormalla oli jo tuolloin ajatus myös säänkestävistä kateruuveista, mutta alan valmistajia ruuvien ruostuminen ei huolettanut. Tarvittiin lakimuutos, elinkaariajattelun yleistyminen ja kotimainen Kingi Oy, että alkoi tapahtua. Nyt katon kiinnityskin on säänkestävä, jonka edelläkävijäyritykset ja etenkin kattojen omistajat ovat ottaneet mielihyvin vastaan.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton