Palveluhakemistolle kiitosta

Palveluhakemisto on Rakentaja.fi-, Puutarha.net- ja Sisustaja.com-sivustoilla toimiva yrityshakemisto, josta palvelukokonaisuuden käyttäjien on helppo löytää tekijät ja tuotteet erilaisiin rakennus-, puutarha- ja sisustushankkeisiinsa. Palveluhakemistoon liittyneille yrityksille hakemisto puolestaan tarjoaa edullisen ja helpon tavan saada palvelut ja tuotteet näkyville juuri oikeassa kohderyhmässä. Palveluhakemisto on jatkuvasti kasvattanut suosiotaan ja saanut runsaasti kiitosta niin hakemistossa mukana olevilta yrityksiltä kuin käyttäjiltäänkin.

Tutustu Palveluhakemistoon
Liity Palveluhakemistoon

Remontix Oy on tyytyväinen Palveluhakemistoon

Palveluhakemistossa lähes alusta asti mukana olleen Remontix Oy:n vastaava työnjohtaja Jarmo Raitanen on hyvin tyytyväinen palveluun. Remontix Oy suorittaa rakennusrestaurointia ja saneerausta lähinnä Turun talousalueella ja ympäristökunnissa. Yritys on ollut mukana Palveluhakemistossa pääasiallisesti saneeraustöillä, mutta tänä vuonna mukaan on tullut uuden sukupolven harjoittama restaurointipalvelu, jota uusi toimitusjohtaja, rakennusartesaani Jere Raitanen, harjoittaa omalla työryhmällään.

Katso Remontix Oy:n yrityskortti...


Restaurointi - Remontix Oy hallitsee perinteiset työtavat sekä materiaalit

Restauroinnilla tarkoitetaan rakennetun ympäristön, rakennuksen tai sen osan kulttuurihistoriallisen arvon säilyttävää korjaamista.
Remontix Oy haluaa osaltaan olla säilyttämässä arvokasta käsityöläisperinnettä nimenomaan puurakenteisten kohteiden restauroinnissa. Yrityksen työalaan kuuluvat niin rakennusten kokonaisvaltainen restaurointi (kuten hirsityöt) kuin rakennusten osienkin (ikkunoiden ja ovien) restaurointi. Osaltaan normaali korjausrakentaminen voi myös olla restaurointia, mikäli se asiakkaan toiveesta halutaan tehdä pieteetillä. Myös uudisrakentamiseen rinnastettavat toimenpiteet voivat olla osa restaurointia, mikäli niiden suunnittelussa ja toteutuksessa otetaan huomioon säilytettävän kohteen kulttuurihistorialliset arvot ja ne ovat kokonaisuuden kannalta tarkoituksenmukaisia. Tärkeätä restauroinnissa on nimenomaan perinteisten materiaalien ja työtapojen käyttö ja vaaliminen.
Hirsirakennuksen restaurointi aloitetaan tarvittaessa huonokuntoisten hirsien vaihdolla ja kunnostuksilla.Hirsirakennuksen restaurointi aloitetaan tarvittaessa huonokuntoisten hirsien vaihdolla ja kunnostuksilla.
Palveluhakemisto Remontix Oy:n apuna

Raitanen on usein itsekin käyttänyt Palveluhakemistoa ja pitää sitä hyvänä tapana saada yrityksensä esille. Remontix Oy:lle saapuvista sähköpostitse ilmenee usein, että yritys on löydetty Palveluhakemiston kautta. Puhelimessakin asia saattaa tulla esille asiaa tarkemmin kysyttäessä.

Raitanen on ollut tyytyväinen Remontix Oy:n saamaan näkyvyyteen, mutta häneltä löytyy myös yksi kehitysehdotus Palveluhakemistoon; Raitanen kaipaisi hakemistoon ominaisuutta, jolla yritykset voisivat ilmoittaa vapaasta tai piakkoin vapautuvasta kapasiteetista. Yrityksiltä ja käyttäjiltä tullut rakentava palaute onkin oikea tapa kehittää Palveluhakemistoa aina vain paremmaksi yrityshakemistoksi.
Tällä hetkellä yritykset voivat kertoa vapaana olevasta tai vapautuvasta kapasiteetissaan yrityskorttinsa esittelytekstissä. Yritykset pääsevät muokkaamaan yrityskorttiaan omilla tunnuksillaan, ja Palveluhakemisto saakin myös Raitaselta kiitosta yrityskortin päivityksen helppudesta. Raitanen on muutamaan otteseen päivittänyt Remontix Oy:n yrityskorttia ja se on käynyt näppärästi.

Raitanen on mielellään suositellut Palveluhakemistoa niin työnsuorittajaa tarvitseville tuttavilleen kuin myös yhteistyöyrityksille, jotka olisivat lisänäkyvyyden tarpeessa.

Katso Remontix Oy:n yrityskortti...

Palveluhakemistoon liittyminen käy helposti

Yritykset voivat lisätä yhteystietonsa Palveluhakemistoon milloin vain. Liittyminen on helppoa; rekisteröitymällä Rakentaja.fi-, Puutarha.net tai Sisustaja.com-palveluun ammattilaisjäseneksi pääsee lisäämään yrityskortin Palveluhakemistoon. Myös me voimme tehdä kortin puolestasi; ota yhteyttä puhelimitse 041 4664 595 tai sähköpostitse kirsi.saarnivuo@rakentaja.fi.

Lisätessäsi yrityksesi tiedot Palveluhakemistoon viikon sisällä saat mahtavan liitymisedun yrityksellesi.


  • Kun teet sopimuksen nyt vuodelle 2010, saat vuoden 2009 näkyvyyden ilmaiseksi.

Tutustu Palveluhakemistoon
Liity Palveluhakemistoon
 
Julkaistu
15.4.2009