Ammattilaiset löytyvät Palveluhakemistosta

Rakentaja.fi-, Puutarha.net- ja Sisustaja.com-portaalit ovat kodin rakentajan, remontoijan, pihanlaittajan sekä sisustajan hyödyllinen ja toisiaan täydentävä palvelukokonaisuus. Palveluissa vieraillaan 800 000 kertaa kuukaudessa, mikä tarkoittaa n. 27 000 käyntiä päivässä. Palvelukokonaisuuden jäseneksi on liittynyt jo yli 294 000 rakentajaa, remontoijaa, pihanlaittajaa ja sisustajaa. Uusia jäseniä palveluihin liittyy päivittäin n. 180 kappaletta.

Palveluhakemisto on palvelukokonaisuudessa toimiva yrityshakemisto, josta käyttäjien on helppo löytää tekijät ja tuotteet erilaisiin rakennus-, puutarha- ja sisustushankkeisiin. Palveluhakemistoon liittyneet yritykset puolestaan saavat palvelunsa ja tuotteensa helposti näkyville juuri oikeassa kohderyhmässä.

Palveluhakemistoon ollaan tyytyväisiä

Palveluhakemisto on jatkuvasti kasvattanut suosiotaan ja saanut runsaasti kiitosta niin hakemistossa mukana olevilta yrityksiltä kuin käyttäjiltäänkin. Lue Palveluhakemistossa mukana olevien yritysten kokemuksia palvelusta.

Mepora Oy innolla mukana Palveluhakemistossa
Remontix Oy on tyytyväinen Palveluhakemistoon
Sähköpoltin A. Astila Ky kiinnostui Palveluhakemistosta

Liity nyt – loppuvuoden näkyvyys 0 €

Lisätessäsi yrityksesi tiedot Palveluhakemistoon viikon sisällä saat mahtavan liitymisedun yrityksellesi.


  • Kun teet sopimuksen nyt vuodelle 2010, saat vuoden 2009 näkyvyyden ilmaiseksi.

Liity Palveluhakemistoon...

Liity nyt, liittyminen on helppoa

Yritykset voivat lisätä yhteystietonsa Palveluhakemis-toon milloin vain. Liittyminen on helppoa; rekisteröity-mällä Rakentaja.fi-, Puutarha.net- tai Sisustaja.com-palveluun ammattilaisjäseneksi pääsee lisäämään yrityskortin Palveluhakemistoon.


Palveluhakemiston yrityskortti sisältää yrityksen yhteystiedot, logon, kuvan, yrityskuvauksen, yhteydenottopyyntölomakkeen sekä näkyvyyden viidessä toimialassa ja yhdessä maakunnassa. Yrityskortin hinta on 195 e/vuosi + alv 22 %.

Katso malliyrityskortista...
Tutustu Palveluhakemistoon...
Liity Palveluhakemistoon...
 
Julkaistu
15.4.2009