Kotipiha kauniiksi Tulikiven pihakivillä

Luonnonkivi piristää pihan ja puutarhan. Luonnonkivillä on helppo suunnitella pihalle yksilöllinen ja näyttävä ilme käytäviin, terassien ja patioiden lattioihin, portaisiin, vesi- ja kasvialtaisiin sekä kasvihuoneisiin. Luonnonkivi on pihan rakentamisessa kestävä, aito ja arvostettu materiaali, joka nostaa kodin arvoa.

Lisätietoa Tulikiven luonnonkivistä...

Luonnonkivi mukautuu kodinrakentajan tahtoon

Tulikiven pihakivimallistossa on monenlaista muotoja ja kauniita luonnonmukaisia värejä. Malliston antiikkivuolukivi antaa tilaa mielikuvitukselle. Sen pinta on pehmeästi patinoitunut. Antiikkivuolukivi elävöittää pihan polut ja käytävät sekä taipuu kasvien istutusaltaaksi. Graniittinen noppa- ja reunakivi sopii hyvin antiikkivuolukiven seuraksi.

Lohkopintainen graniittinen muurikivi käy muurien, pylväiden ja pilarien sekä sokkelien ja seinien verhoiluun. Kiveä voi käyttää myös pihojen pengerryksissä. Graniittiset Sola ja Aalto -kivet tuovat uusia muotoja pihakiviin. Kiven poltettu pinta antaa pitoa piha-alueille ja käytäviin.

Luonnonkivestä on moneksi

Tulikivi toteuttaa pihakivet myös mittatilaustyönä asiakkaan toiveiden mukaisesti. Suunnittelemme asiakkaan kanssa yhteistyössä vaikka kiviportaita, tukimuureja, suihkukaivorakenteita sekä muita erikoisrakenteita.

 
Julkaistu
11.5.2010