Avaimet järjestykseen!

Jäikö avaimesi kotiin? Onko vara-avain aina hukassa? Unohteleeko koululainen avaimia? Ongelman ratkaisee kestävästä materiaalista tehty Avainboxi. Järjestyksen avaimille takaavat elektronisesti lukittava Avainkaappi tai Avainkaappi säilytyslokeroilla. Tuotteiden valmistaja on GE-Security (General Electric).Tilava ja kestävä Avainboxi

Tilavaan ja kestävään avainboxiin mahtuu suuret turva-avaimet tai jopa kokonainen avainnippu.

Avainboxiin mahtuu esim. mökillä tarvittavat avaimet; portin, mökin, saunan, varaston, vierasmajan, veneen jne. Avaimia ei tarvitse teettää koko suvulle; näin säästytään lisäavainten levittämiseltä. Avainboxin koodin voi antaa tarvittaessa myös vaikka mökkitalkkarille.

Rakennuksilla avainboxiin mahtuu koko työmaan avaimet. Jos itse ei ole paikalla, voi urakoitsijalle antaa koodin ja jättää vaikkapa muistilappu avainboxin sisälle.

Tutustu vaihtoehtoihin

Avainboxi kahdelle tai viidelle avaimelle

KeySafe Pro Slimline tarjoaa turvallisen ja valvotun suojan avaimille. Pieni, mutta erittäin vahva metallikotelo suojaa avaimia niin kotona, mökillä kuin veneessäkin.

Avainsäilö on täysin mekaaninen joten sähkökatkoista tai sääolosuhteista ei ole vaaraa toiminnalle. Koodi voi olla 1-10 numeroinen ja se on helposti vaihdettavissa.

Tutustu vaihtoehtoihin


Elektronisesti lukittava Avainkaappi

Elektronisesti lukittava avainkaappi on ihanteellinen avainten säilytyspaikka niin kotona kuin yrityksissäkin. Kun kaikki avaimet säilytetään samassa paikassa, ei niitä tällöin tarvitse etsiä eri "piilopaikoista". Tyylikkään näköinen avainsäilytysjärjestelmä järjestää sekä päivittäin käytettävät avaimet että vara-avaimet selkeästi erilleen.

- päivittäin käytetyt avaimet 10 koukkua ( 2/koukku )
- vara-avaimet 7 kpl
- kotelo ylimääräiselle säilytykselle
- avaimet voidaan merkitä yksilöllisesti
- turvalukitus
- koodien nollaus
- vuoden takuu

Lue Avainkaapista lisää ja tilaa tuote

Avainkaappi säilytyslokeroilla

Kotikäyttöön tarkoitetussa Avainkaapissa on kätevä säilyttää kaikki kodin avaimet yhdessä ja samassa paikassa. Avainkaapin ovessa on kolme isoa säilytyskuppia, joihin on hyvä laskea kotiin tullessa avainnippu, puhelin tai vaikka kukkaro. Avainkaapin sisälle voi laittaa harvemmin käytettävät avaimet hyvään järjestykseen.

Avainkaapin sisällä on 12 kpl avainkoukkuja. Avaimet voidaan nimetä koukkuun liimattavilla tarroilla (pakkauksen mukana). Kun avainta tarvitaan, irrotetaan koko koukku kaapista. Avainkaappi toimii manuaalisesti (ei tunnuskoodeja).

Lue Avainkaapista lisää ja tilaa tuote 
Julkaistu
27.11.2013