• Etusivu
  • Talo

Lumon parvekelasitus tuo viihtyisää lisätilaa kotiisi

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Lumon Suomi Oy
Päivitetty 11.11.2014
20088_12550.jpg

Parvekelasien avulla saadaan parvekkeesta iloa ja hyötyä ympärivuotisesti.

Lumon parvekelasitus on kätevä tapa tuoda lisätilaa kotiisi. Parvekelasitus suojaa parvekettasi vettä, lunta, tuulta ja pölyä vastaan. Lasitettu parveke saa sisustajan mielikuvituksen liikkeelle. Vapaa-aika, harrastukset ja jopa pelkkä oleskelu saavat ihan uusia ulottuvuuksia kun suojana on sivuunliukuvat parvekelasit. Mikäpä olisi sen mukavampaa kuin istua parvekkeella iltakahvin äärellä hyvien ystävien seurassa punertuvaa taivaanrantaa katsellen...

Lisätietoa parvekelaseista

Jätä yhteydenottopyyntö tästä!

Lisää tilaa, viihtyisyyttä ja tyyliä

Parvekelasitus antaa parvekkeelle uuden elämän. Sille löytyy käyttöä eri vuodenaikoina. Talvella parvekelasitus estää lumen tuloa ja räntäsateen aiheuttamaa kastumista. Kevätaurinko paistaa lämpimämmin parvekelasien läpi. Kesällä lasit voi pitää auki ja nauttia Suomen lyhyestä kesästä. Syksyn sateen ropina parvekelaseihin kuulostaa ihan hilpeältä musiikilta.

Kevyttoiminen ja tyylikäs

Lumon parvekelasien suunnittelun lähtökohtana on ollut toimivat, helppohoitoiset ja kestävät parvekelasit. Parvekelasit vievät kokonaan avattuna vain erittäin vähän tilaa. Lumon parvekelasien käyttäminen on erittäin helppoa ja vaivatonta. Lasit avautuvat kokonaan ja ne on helppo liu ' uttaa yhdellä kädellä sivuun. Parvekelasien pesu käy turvallisesti kurkottelematta lasin molemmilta puolilta.

Lumon parvekelasien käyttäminen on erittäin helppoa ja vaivatonta.
Lumon parvekelasien käyttäminen on erittäin helppoa ja vaivatonta.

Hiljaiset

Lumon parvekelasit vaimentavat tehokkaasti pihalta sisälle pyrkivän melun. Lumon parvekelasitus vähentää autojen, mopojen, rakennustyömaan, ym. häiritsevää melua. Parvekkeen melutason on mitattu testiolosuhteissa enemmän kuin puolittuvan parvekelasituksen ansiosta. Melutason mitattiin vähentyneen testeissä jopa 12 dB.

Huomaamattomat ja turvalliset

Lumon parvekelasit ovat huomaamattomat ja käytännölliset. Parvekelaseja ei juurikaan huomaa kuin huonolla säällä, jolloin suojaavat parveketta lumelta ja sateelta. Lumon parvekelasien avulla voit aloittaa kesän viettämisen tai kasvien viljelyn jo kevätauringon paistaessa.

Lumon parvekelaseja ei saa avattua ulkopuolelta. Lasitettu parveke on turvallinen paikka myös lapselle. Parvekelasien tukevat ja helppokäyttöiset tuuletussalvat on tehty myös lapsiturvalliseksi. Parvekelasit vähentävät tomun, noen ja siitepölyn pääsyä parvekkeelle.

Pidentää rakenteiden ikää ja säästää korjauskustannuksia tutkitusti.
Pidentää rakenteiden ikää ja säästää korjauskustannuksia tutkitusti.

Hyöty kiinteistölle, sijoitus tulevaisuuteen

Viihtyisyyden ja parvekkeen käyttömahdollisuuksien monipuolistumisen lisäksi parvekelasitus pidentää rakenteiden ikää ja säästää korjauskustannuksia tutkitusti. Lasitetun parvekkeen lämpötila on korkeampi. Betonirakenteet pysyvät kuivempana ja raudoitteiden ruostuminen hidastuu huomattavasti. Betonin pakkasrapautuminen pysähtyy kokonaan. Parvekelasitus lisää parvekelaatan käyttöikää kymmeniä vuosia.

Parvekelasitus alentaa lämmityskustannuksia ja säästää remonttikustannuksia. Sijoitusasunnon parempi varustetaso näkyy vuokran tasossa ja pysyvämpinä vuokrasuhteina.

Asennus

Lumon parvekelasit asennetaan siten, että huoneistoon sisälle ei juurikaan aiheudu haittaa. Lumon parvekelasit asennetaan nopeasti ja asiantuntemuksella 2 - 3 kuukautta parvekkeen mittauksen jälkeen. Hankkiessasi Lumon parvekelasit tehtäväksesi jää asennuksen jälkeen ainoastaan kalustaa asuntoonne syntynyt uusi "lisähuone". Lumon parvekelasit asentaa aina koulutetut Lumon asentajat.

Lumon parvekelasien asennustyöllä on 2 vuoden ja materiaaleilla 5 vuoden takuu. Takuu sisältää tarvittavat korjaustyöt materiaaleineen.

Lumon parvekelasit asennetaan nopeasti ja asiantuntemuksella.
Lumon parvekelasit asennetaan nopeasti ja asiantuntemuksella.

Kaikki yhdellä sopimuksella

Lumon on luotettava valinta. Sen toiminnan perustana on oma suunnittelu, valmistus ja asennus. Näin koko prosessi on yksissä käsissä ja asiakkaalle vaivaton ratkaisu. Eri vaiheiden aikataulutus toimii eikä asiakkan tarvitse huolehtia eri toimijoiden yhteensovittamisesta.

Ennen...
Ennen...
Asennuksen jälkeen.
Asennuksen jälkeen.

Pyydä tarjous parvekelaseista

Voit jättää yhteystietosi Rakentaja.fi-palvelun kautta, niin Lumon edustaja ottaa sinuun yhteyttä.
Jätä yhteydenottopyyntö tästä

Lumon Suomi Oy
Talo
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20073_4051.jpg
Avautuva Lumon lasiseinä
Lumon lasiseinä luo uusia mahdollisuuksia muunnella tiloja ja niiden käyttötarkoitusta. Sillä voidaan jakaa ja laajentaa ravintola- ja liiketiloja sekä muita tiloja, joissa vaaditaan helppoa muunneltavuutta. Kokonaan sivuun käännettynä lasit vievät vähän tilaa. Tyylikäs ulkonäkö istuu hyvin ympäröivään arkkitehtuuriin.
20073_4051.jpg
Avautuva Lumon lasiseinä tuo uusia ideoita ulko- ja sisätiloihin
Lumon lasiseinä luo uusia mahdollisuuksia muunnella tiloja ja niiden käyttötarkoitusta. Sillä voidaan jakaa ja laajentaa ravintola- ja liiketiloja sekä muita tiloja, joissa vaaditaan helppoa muunneltavuutta. Kokonaan sivuun käännettynä lasit vievät vähän tilaa. Tyylikäs ulkonäkö istuu hyvin ympäröivään arkkitehtuuriin.
20099_18712.jpg
Lumonin 30-vuotisjuhlia ja uusitun parvekelasitehtaan avajaisia vietettiin Kouvolassa
Parvekelasituksista ja lasiterasseista tunnetun Lumonin mittava tehdaslaajennus Kouvolassa valmistuu keskelle lamaa. Uuden tehtaan avajaisia vietettiin yhdessä yrityksen 30-vuotisjuhlien kanssa 17. syyskuuta.Tehtaan avasi ja valtiovallan terveiset 30-vuotisjuhlaan toi työ- ja elinkeinoministeri Mauri Pekkarinen. Yrityksen merkityksestä Kouvolan seudulle kertoi elinkeinotoimen kaupunginjohtaja Aimo Ahti.
20176_49689.jpg
6. Maaperän tutkiminen ja perustamistavan valinta
Tontin rakennuspohjan laatu kannattaa selvittää mahdollisimman nopeasti. Se on syytä tehdä tonttia ostettaessa ja viimeistään talon suunnittelun yhteydessä päätettäessä rakennuksen sijoittamisesta tontille.Perustamistavan valinta riippuu pohjasuhteista; onko maaperä kantava vai pehmeä, millä tasolla on pohjaveden pinta ja mikä on maaperän radon pitoisuus. Pohjasuhteiden selvittämiseksi on rakennuspaikalla useimmiten suoritettava pohjatutkimus, mikä kannattaa käynnistää yhteistyössä rakennusvalvontaviranomaisten kanssa. Kunnan rakennusvirastossa saattaa olla valmiita maaperäkarttoja, joista ilmenee tietoja alueen maaperästä. On hyvä tutustua myös lähistöllä sijaitsevien muiden rakennusten perustamistapaan ja niistä saatuihin kokemuksiin muilta rakentajilta.
20183_51970.jpg
Suihku ja pesutila meidänkin mökille?
Kesämökin kylpyhuonetilat ovat usein pienemmät kuin vakituisessa asunnossa. IDOn laajasta kylpyhuonetuotevalikoimasta löytyy toimivia ja kauniita ratkaisuja myös pienempiin kylpyhuonetiloihin.
201412_41867.jpg
Puukoulu 4- muut puujalosteet
Puutavaraa jalostetaan myös muilla tavoin kuin sahaamalla tai höyläämällä. Osa jalostuksesta keskittyy puun rakenteellisten tai visuaalisten ominaisuuksien parantamiseen. Tälläisiä tuotteita ovat mm. kestopuu, viilupuu, liimapuu ja lämpökäsitelty puutavara.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton