Rakennuslehti - rakentaminen, kiinteistöt, talotekniikka

Rakennuslehti kertoo kaiken mitä kiinteistö- ja rakennusalan kanssa tekemisissä olevan tulee tietää. Rakentaminen, kiinteistöt, talotekniikka ja infra. Taustat, tilanteet, tulevaisuus ja haasteet koko alalle. Tilaajana saat käyttöösi myös sähköisen näköislehden ja yli 10 000 artikkelin lehtiarkiston. Ilmestyy 41 numeroa vuodessa.


Rakennuslehden vuosikerta rekisteröitymisen yhteydessä vain 83,80 € (norm. 139,60 €)Ammattilaisen työkalut samassa lehdessä
 
  • Tärkein rakennus-, kiinteistö- ja talotekniikka-alan ammattitieto yksissä kansissa
  • Viikkolehti pitää varmasti ajan tasalla
  • Uutisten lisäksi vahva paketti hyötytietoa joka numerossa
  • Tunnet henkilöt, tiedät tapahtumat ja kuulet ilmiöistä
  • Näet viikoittain alan avoinna olevat työpaikkailmoitukset

Tilaa heti, vuosikerta rekisteröitymisen yhteydessä vain 83,80 € (norm. 139,60 €)

Tarjous koskee uusia tilauksia. Tilaus alkaa seuraavasta ilmestyvästä numerosta. Tilaus jatkuu tarjousjakson jälkeen automaattisesti voimassa olevaan kestotilaushintaan. Kestotilaus jatkuu ilman erillistä uudistamista kunnes tilaaja irtisanoo tilauksensa tai muuttaa sen määräaikaiseksi. Irtisanominen tulee voimaan neljän viikon kuluessa irtisanomisilmoituksesta. Irtisanomisen voi ilmoittaa puhelimitse soittamalla Sanoma Magazines Finlandin asiakaspalveluun.

Ulkomaan tilauksiin lisätään postimaksu.
Vain Rakentaja.fi -palvelun jäsenet voivat lukea tämän artikkelin kokonaan. Kirjaudu palveluun tai liity jäseneksi. Rakentaja.fi-palvelun jäseneksi liittyminen on täysin ilmaista eikä se sisällä henkilöjäsenille kuukausi- tai vuosimaksuja.

Osa artikkelista on tarkoitettu vain jäsenillemme

Kirjaudu palveluun tai liity jäseneksi nähdäksesi artikkelin kokonaan

 
Julkaistu
1.4.2015