• Etusivu
  • Rakentaminen

Rakennuslehti - rakentaminen, kiinteistöt, talotekniikka

Rakentajan toimitus
Päivitetty 02.04.2015
20087_11807.jpg

Rakennuslehti kertoo kaiken mitä kiinteistö- ja rakennusalan kanssa tekemisissä olevan tulee tietää. Rakentaminen, kiinteistöt, talotekniikka ja infra. Taustat, tilanteet, tulevaisuus ja haasteet koko alalle. Tilaajana saat käyttöösi myös sähköisen näköislehden ja yli 10 000 artikkelin lehtiarkiston. Ilmestyy 41 numeroa vuodessa.

Rakennuslehden vuosikerta rekisteröitymisen yhteydessä vain 83,80 € (norm. 139,60 €)

Ammattilaisen työkalut samassa lehdessä

  • Tärkein rakennus-, kiinteistö- ja talotekniikka-alan ammattitieto yksissä kansissa
  • Viikkolehti pitää varmasti ajan tasalla
  • Uutisten lisäksi vahva paketti hyötytietoa joka numerossa
  • Tunnet henkilöt, tiedät tapahtumat ja kuulet ilmiöistä
  • Näet viikoittain alan avoinna olevat työpaikkailmoitukset

Tilaa heti, vuosikerta rekisteröitymisen yhteydessä vain 83,80 € (norm. 139,60 €)

Tarjous koskee uusia tilauksia. Tilaus alkaa seuraavasta ilmestyvästä numerosta. Tilaus jatkuu tarjousjakson jälkeen automaattisesti voimassa olevaan kestotilaushintaan. Kestotilaus jatkuu ilman erillistä uudistamista kunnes tilaaja irtisanoo tilauksensa tai muuttaa sen määräaikaiseksi. Irtisanominen tulee voimaan neljän viikon kuluessa irtisanomisilmoituksesta. Irtisanomisen voi ilmoittaa puhelimitse soittamalla Sanoma Magazines Finlandin asiakaspalveluun.

Ulkomaan tilauksiin lisätään postimaksu.

Rakentaminen
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20093_15517.jpg
Ikkunoiden energiatehokkuuteen
Ilmastonmuutoksen ja energian hinnan nousun myötä rakennusten energiankulutukseen on alettu kiinnittää entistä enemmän huomiota – ja syystäkin: kaikesta EU:ssa kuluvasta energiasta rakennusten osuus on peräti 40 prosenttia. Rakennusten energiankäyttö tuottaa kolmanneksen Suomen kasvihuonekaasuista. Energiatehokkaalla rakentamisella ja asumisella voidaan siis todella vaikuttaa ilmaston tulevaisuuteen ja säästää selvää rahaa alentunein lämmityskustannuksin.Lisätietoa Fenestran ikkunoista...
20153_42565.jpg
Moderni vaiko perinteinen?
Kastellin monipuolisesta huvilamallistosta löytyy kymmeniä eri malleja perinteisistä mummonmökeistä moderneihin huvilaluomuksiin. Kastelli-huviloiden monipuolinen mallisto ja ammattitaitoinen arkkitehtisuunnittelu takaavat, että kukin rakennuspaikka saa arvoisensa rakennuksen. Taidokkaasti suunniteltu huvila maastoutuu sulavasti kaikenlaiseen ympäristöön. Kastellin Täyslämpimiä huviloita on eri kokoisia ja mallisia jokaiseen niemeen, notkoon ja saarelmaan, sekä myös tunturiin.Tilaa veloitukseton Kastellin huvila-esite Jätä yhteydenottopyyntö Kastelli-huvilasta
200811_13988.jpg
Kastellin HELSINKI Pientalo-mallit
Helsingin kaupungin järjestämän arkkitehtikilpailun tuloksena syntyneet Helsinki-pientalot sopivat erinomaisesti pääkaupunkiseudun tiiviiseen rakennusympäristöön - niin asutuksen keskelle kuin uusille kaava-alueillekin.
20237_82539.jpg
Lasiterassi on ylellinen aitiopaikka kimmeltävän meren ihailulle
Raikas merituuli helli aurinkoisessa säässä ihoa kun mediapäivä avattiin ja mediatilaisuudessa toivotettiin kaikki median edustajat tervetulleiksi tutustumaan messukohteisiin ennen virallisia avaijaisia. Rakentaja.fi:n toimitus pääsi kurkistamaan ensimmäisten joukossa, millaisia messukohteita muun muassa Lumon on päässyt rakentamaan yhdessä kaihtimia valmistavan tytäryhtiönsä Visorin kanssa. Tämän vuoden asuntomessut järjestetään yhdessä Suomen kauneimmista pikkukaupungeista, nimittäin Loviisassa.
200710_7075.jpg
Omakoti-2007 Messut
Jo kolmannettoista pientalorakentamisen, korjaamisen ja sisustamisen Omakoti-2007 messut ja suuret tonttimarkkinat järjestetään Vantaalla Myyrmäki-hallissa 26.-28.10.2007. Täpötäydessä Myyrmäki-hallissa on mukana yli 200 näytteilleilleasettajaa. Tonttimarkkinoilla on tällä kertaa mukana yli 20 kaupungin, kunnan ja kiinteistövälittäjän edustajaa esittelemässä omakoti- ja vapaa-ajan tontti- ja kiinteistötarjontaa. Omakoti-2007 messut ovat pientalorakentajan ja korjaajan täyden palvelun messutapahtuma.
20135_35183.jpg
Rintamamiestalon sisäpuolen remontoinnin hinta
Kysymykseen vastaa Rakentaja.fi-palvelun asiantuntijat.Artikkelin ensimmäisessä osassa laskeskeltiin rintamamiestalon ulkopuolen remonttikustannuksia. Tässä osassa vuorossa sisätilat on, joissa järjestyksen määrää tilojen nykykunto.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton