Meidän Talo 6 kk vain 21,50 €
+ saat lahjaksi monitoimityökalun, arvo 39 €

Juhlavuoden kunniaksi uudistunut Meidän Talo nyt puoleen hintaan!
Meidän Talo antaa hyviä asiantuntijan neuvoja, olipa aiheena talon rakentaminen, kunnostus, talon tekniikka tai pintamateriaalit. Meidän Talon energia- ja ympäristö -juttusarja evästää osallistumaan ilmastonmuutoksen torjuntatalkoisiin. Meidän Talossa on tietopaketti rakentamisen sudenkuoppien välttämiseksi, uusia unelmataloja ja vanhoja kunnostettuja, viihtyisän pihan teko-ohjeita, kodinkoneiden ja viihde-elektroniikan ideoita…

Tilaa Meidän Talo tästä, etu -50 %

Meidän Talo 6 kk vain 21,50 € (norm. 42,90 €)

Tilaus on edullinen kestotilaus, joka jatkuu kulloinkin voimassa olevaan kestotilaushintaan niin kauan kuin itse haluat. Tilaus alkaa seuraavasta mahdollisesta numerosta. Tarjous on voimassa 4.8.2009 asti ja se koskee vain Rakentaja.fi-palvelun jäseniä (Rakentaja.fi / Puutarha.net / Sisustaja.com ). Tarjous koskee vain tilauksia Suomeen.

Joka numerossa

Kysy asiantuntijalta -palstat: Kunnon konsti, Muotoseikka, Väripaletti ja Oma oikeus.

Uusia asiantuntijapalstoja: Rakentajan pakki, Energiataju

Vakiopalstoja: Oma budjetti, Asumisen näköalat, Kokeiltu kotona, Naulan kantaan (lukijan kynästä), Talon tapaan (ruokaohje), Kauppatori (lukijoiden ilmoituksia), Oma vinkkeli (asiantuntijat kirjoittavat) ja Uutta kotiin (tuoteuutuuksia).

Uusia palstoja: Kodinkoneet, Viihde-elektroniikka, Rakentajan työkalut, Materiaalit ja tarvikkeet, Ratkaisuja säilytyspulmiin

Sarjoja: Tee itse, Remonttikoulu, Piha ja puutarha.

Uusia sarjoja: Energia ja ympäristö, Sisustamisen vaihtoehtoja, Uhoa ja uskallusta (rakentaminen), Sisulla ja sydämellä (arkkitehtuuri).

Tilaa Meidän Talo tästä, etu -50 %
 
Julkaistu
29.7.2009