• Etusivu
  • Rakentaminen

Meidän Talo 6 kk vain 21,50 €

+ saat lahjaksi monitoimityökalun, arvo 39 €

Rakentajan toimitus
Päivitetty 28.07.2009
200812_14412.jpg

Juhlavuoden kunniaksi uudistunut Meidän Talo nyt puoleen hintaan!
Meidän Talo antaa hyviä asiantuntijan neuvoja, olipa aiheena talon rakentaminen, kunnostus, talon tekniikka tai pintamateriaalit. Meidän Talon energia- ja ympäristö -juttusarja evästää osallistumaan ilmastonmuutoksen torjuntatalkoisiin. Meidän Talossa on tietopaketti rakentamisen sudenkuoppien välttämiseksi, uusia unelmataloja ja vanhoja kunnostettuja, viihtyisän pihan teko-ohjeita, kodinkoneiden ja viihde-elektroniikan ideoita…

Tilaa Meidän Talo tästä, etu -50 %

Meidän Talo 6 kk vain 21,50 € (norm. 42,90 €)

Tilaus on edullinen kestotilaus, joka jatkuu kulloinkin voimassa olevaan kestotilaushintaan niin kauan kuin itse haluat. Tilaus alkaa seuraavasta mahdollisesta numerosta. Tarjous on voimassa 4.8.2009 asti ja se koskee vain Rakentaja.fi-palvelun jäseniä (Rakentaja.fi / Puutarha.net / Sisustaja.com ). Tarjous koskee vain tilauksia Suomeen.

Joka numerossa

Kysy asiantuntijalta -palstat: Kunnon konsti, Muotoseikka, Väripaletti ja Oma oikeus.

Uusia asiantuntijapalstoja: Rakentajan pakki, Energiataju

Vakiopalstoja: Oma budjetti, Asumisen näköalat, Kokeiltu kotona, Naulan kantaan (lukijan kynästä), Talon tapaan (ruokaohje), Kauppatori (lukijoiden ilmoituksia), Oma vinkkeli (asiantuntijat kirjoittavat) ja Uutta kotiin (tuoteuutuuksia).

Uusia palstoja: Kodinkoneet, Viihde-elektroniikka, Rakentajan työkalut, Materiaalit ja tarvikkeet, Ratkaisuja säilytyspulmiin

Sarjoja: Tee itse, Remonttikoulu, Piha ja puutarha.

Uusia sarjoja: Energia ja ympäristö, Sisustamisen vaihtoehtoja, Uhoa ja uskallusta (rakentaminen), Sisulla ja sydämellä (arkkitehtuuri).

Tilaa Meidän Talo tästä, etu -50 %

20086_11319.jpg
Rakentaminen
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20074_4767.jpg
Luonnonkiveä kylpyhuoneeseen
Aidot asiat ja elävät materiaalivalinnat voivat tehdä kylpyhuoneissa ja pesutiloissa ihmeitä. Luksusta kylpytiloihin tuovat marmori- ja graniittipinnat sekä tehosteraidat. Marmoreiden ja marmorimosaiikkien kauniit pintakuviot eri värisävyineen luovat yksilöllisen ilmeen lattioille, seinille ja kivitasoille.Kotimainen vuolukivi ei kopise eikä ole märkänäkään liukas, joten sekin sopii mainiosti kosteiden tilojen laatoituksiin. Lattialämmitteisissä tiloissa vuolukivi on myös ylivoimainen materiaali lämmönvarauskykynsä ansiosta.
20143_38331.jpg
Tutustu Kastellihuviloihin ja vertaile hintoja
Monipuolisesta huvilamallistosta löytyy kymmeniä eri malleja perinteisistä mummonmökeistä moderneihin huvilaluomuksiin. Kastelli-huviloiden monipuolinen mallisto ja ammattitaitoinen arkkitehtisuunnittelu takaavat, että kukin rakennuspaikka saa arvoisensa rakennuksen. Taidokkaasti suunniteltu huvila maastoutuu sulavasti kaikenlaiseen ympäristöön. Kastellin Täyslämpimiä huviloita on eri kokoisia ja mallisia jokaiseen niemeen, notkoon ja saarelmaan, sekä myös tunturiin.Tilaa ilmainen esite Kastelli-huviloista ja -taloistaJätä yhteydenottopyyntö Kastelli-huviloista
20203_63199.jpg
Valaistuksella saat talon parhaat puolet esiin
Kun nostetaan katse kohti kattoa ja räystäitä, niin löydetään hyviä valaistuskohteita. Uuden tai remontoitavan talon ulkovalaistuksessa voidaan käyttää led-kiskoa, eli led-nauhaa ja alumiiniprofiilia, sekä led-spotteja. Esittelyssä kohteen Talo Rautio ulkovalaistus.
20115_26129.jpg
Kokkolan messualue kohoaa
Kokkolan asuntomessuihin on aikaa vajaat kaksi kuukautta. Aikataulu asuntomessutyömaalla pitää, vaikka iso urakka onkin vielä tekemättä ja messuaikataulu painaa päälle.
202210_79687.jpg
Talvikauden voimaruokaa juureksista
Juurekset sopivat Pohjolan kylmään kauteen loistavasti, koska niistä saa lämpimän makuista, hellivää ruokaa. Juuresten pehmeisiin makuihin kannattaa tutustua vähin erin, yhteen kerrallaan.
20138_35939.jpg
Poista veto ja korjaa lattia lämpimäksi
Samalla, kun vanhassa talossa tehdään ulkopuolista lisäeristämisestä, saadaan alapohjien ja sokkelin liityntä sekä alapohjan ja väliseinien kohtien eristys yhtenäiseksi. Terveen, kunnostetun talon perusteet ovat samat kuin uudenkin: kuivat, hyvin eristetyt ja tiivistetyt rakenteet sekä oikein mitoitettu hallittu ilmanvaihto.Alapohjan sekä alapohjan ja seinän liitoksen oikea eristys on tärkeää asumismukavuuden ja sisäilman laadun kannalta. Lämmin lattia on asuinviihtyvyyden kannalta tärkeä, koska lattian pinnan lämpötila tuntuu sen päällä käveltäessä. Routaeristys puolestaan suojaa rakenteita maan routimiselta.Tutustu tarkemmin alapohjan eristys ja routaeristys -tuotteisiin

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton