• Etusivu
  • Talo

Kotimaiset Kermansavi-uunit

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Tulikivi Oyj
Päivitetty 09.02.2009
20085_11054.jpg

Uutuusmalli Nietos on selkeä kulmatakka, joka sopii sisustukseen kuin sisustukseen.

Kermansavi-uunit on valmistettu kaakeleita myöten Tulikiven Heinäveden tehtaalla. Koristekaakelit, hyllyt, reliefit ja syvennykset ovat ammattilaistemme käsityönä tekemiä ja jokaisen uunin kaakelit valmistetaan aina kyseistä tulisijaa varten. Kaikille Kermansavi-uuneille on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton avainlipputunnus.

Kermansavi-uunimallit ovat varaavia ja sopivat niin kotiin kuin kesämökille. Niiden hyötysuhde on korkea ja lämmönluovutus tasaisen tehokasta. Silti pinnan lämpötila jää kaksirunkorakenteen ansiosta turvallisen alhaiseksi.

Lisätietoa Kermansavi-uuneista...

Kuuntelemme yksilöllisiä toiveitasi

Kermansavi-malliston muunneltavuus on lähes rajaton. Jokainen Kermansavi-tulisija valmistetaan yksilöllisesti kutakin asiakasta varten. Valitse sopiva korkeusvaihtoehto sekä siihen sopivat yksityiskohdat ja värit. Erilaisista, valmiiksi suunnitelluista kranssivaihtoehdoista, koristekaakeleista, hyllyistä ja syvennyksistä on helppo valita sisustukseen sopivat elementit. Lisäksi Kermansaven uunimallistossa on osittain kaakeloituja sekä antiikkilaastilla rapattuja vaihtoehtoja. Suosikkimalli Anja on saanut uutuutena pintaansa vuolukivilaatat.

Aito Kermansavi-uuni on huoliteltu kokonaisuus, koska kaakeleita ei koskaan leikata, vaan ne on suunniteltu ja valmistettu huolellisesti jokaista tulisijaa varten. Tulisijan kruunaa tyyliin sopiva luukku.

Hiekan suorat linjat ovat skandinaavista muotoilua kauneimmillaan.
Hiekan suorat linjat ovat skandinaavista muotoilua kauneimmillaan.
Voimakas Kallio on dramaattisimmillaan mustana, mutta pitää luonteensa myös hillityimmissä väreissä.
Voimakas Kallio on dramaattisimmillaan mustana, mutta pitää luonteensa myös hillityimmissä väreissä.

Kestävä ja tehokkaasti lämpöä varaava kaksoisrunkorakenne

Kermansavi-uunien runko tehdään keraamisista Celsius-elementeistä. Uunissa on kaksoisrunkorakenne, jossa sisärungon tilavuuspaino on korkeampi kuin ulkorungon. Tämä parantaa ja tasaa kaakeliuunin lämmönluovutusominaisuuksia. Kaksirunkorakenteen ansiosta uunin pintalämpötila pysyy myös miellyttävän alhaisena, ja uunin kylkeen voi vaikka nojata.

Kermansavi-takkauuniklassikko Eila.
Kermansavi-takkauuniklassikko Eila.
Helmi on hienostuneen klassinen kulmatakka.
Helmi on hienostuneen klassinen kulmatakka.

Kermansavi-uunit saat vain Tulikivi-studiolta

Asiantuntevat Tulikivi-studiot palvelevat sinua kautta maan. Me opastamme sinua oikean tulisijan valinnassa. Voit myös pyytää tarjouksen mahdollisista muista töistä: vanhan uunin purkamisesta, hormin tai palomuurin korjauksesta, edus- tai lattialaatoituksen asennuksesta – mitä ikinä tarvitsetkin. Tarvittaessa teemme ilmaisen kotikäynnin.

Kermansavi-uunit toimitetaan kotiin täysin valmiina, tulitikut käteen –periaatteella. Uunimestari vastaa, että uusi tulisijasi toimii moitteetta. Hän selvittää sinulle uunin käytön niksit ja muutkin hienoudet. Ja kaupan päälle saat vielä lämpimän tunnelman. Kermansavi-uuneilla on viiden vuoden takuu.

Suunnittele uunisi netissä Uuniräätälillä

Uuniräätäli mahdollistaa nyt oman tulisijan suunnittelun kotoa käsin. Se hallitsee sekä Tulikivi-vuolukiviuunit että Kermansavi-kaakeliuunit. Kermansavi-kaakeliuuneissa ulkoasun muuntelumahdollisuudet ovat lähes rajattomat. Uuniräätälin avulla voit helposti suunnitella, millainen uuni sopii kotisi sisustukseen. Voit suunnitella uunisi valmiista koristeosista, muuttaa kaakeliväriä ja uunin korkeutta tai vaihtaa luukkuja. Kolmiulotteisten mallikuvien avulla voit katsoa miltä uuni näyttää eri kulmista.

20085_11057.jpg

Pyydä tarjous Kermansavi-uunista

Rakentaja.fi-palvelun kautta voit pyytää tarjouksen Kermansavi-uunista. Valitse tarjouspyyntölomakkeesta mieleisesi malli ja täytä yhteystietosi. Tarjouspyyntö ohjautuu lähimpään Tulikivi-studioon.
Jätä tarjouspyyntö tästä

Tilaa maksuton esite

Lisätietoa Kermansavi-uuneista...

Tulikivi Oyj
Talo
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20085_11058.jpg
Tulikivi-uuni on varsinainen lämpövoimala
Vuolukivi on synnynnäinen uunikivi, ja Tulikivi on suurenmoinen vuolukiviuuni. Varaavan Tulikivi-uunin taika perustuu vuolukiven erinomaiseen lämmönvaraus- ja lämmönjohtokykyyn. Yhdessä korkean ominaispainon kanssa ne takaavat erinomaisen lämmitystehon sekä pitkän lämmönluovutusajan.Polttopuut palavat uunin pesässä nopeasti ja tehokkaasti, jolloin uunin massa varaa lämmön ripeästi itseensä. Pari pesällistä puuta riittää lämmittämään huoneen kuin huoneen, ja lämpöä huokuu sisätiloihin yli vuorokauden. Niinpä Tulikivi-uuni ei tuhlaa lämpöä eikä puuta kuten tavallinen kamiina tai avotakka, joissa täytyy pitää tulta yllä jatkuvalla syötöllä.
200611_789.jpg
Luonnonkivi on vaivaton ratkaisu
Luonnonkivi henkii yksilöllisyyttä, aitoutta ja arvokkuutta. Rakennusmateriaalina siinä yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla käytännöllisyys, esteettisyys ja kestävyys. Luonnonkivi on myös vaivaton ratkaisu, kun luotat ammattilaisiin jo suunnitteluvaiheessa.Useimpien rakentajien toiveena on valita materiaalit, jotka tarjoavat silmänruokaa, mutta vaativat vähän huolenpitoa. Luonnonkivet helpottavat olennaisesti pintojen kunnossapitoa, sillä ne ovat kestäviä ja helppohoitoisia. Ne sopivat yhtä hyvin niin uudispihoihin kuin saneerattavaan pihaan. Luonnonkiven ominaisuuksia arvostetaan, mikä merkitsee arvonnousua kiinteistölle.Lisätietoa luonnonivistä
20123_30161.jpg
Luonnonkivestä on moneksi
Luonnonkivi henkii ympärilleen yksilöllisyyttä, aitoutta ja arvokkuutta. Sisustusmateriaalina siinä yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla käytännöllisyys, esteettisyys ja kestävyys. Luonnonkiven ominaisuuksia arvostetaan, mikä merkitsee arvonnousua asunnolle. Luonnonkivi on erittäin käytännöllinen materiaali kodin eri pinnoille.Lisää luonnonkivipinnoista
20163_45629.jpg
Huippuimuri säästää energiaa
Täysin uudenlainen kaksikomponenttinen aluskatteen tiiviste tekee tehtävänsä pahimmallakin säällä: Koska 2K-tiiviste ulottuu saumattomasti katon aluskatteen alta läpiviennin yläosaan asti, se estää täysin veden ja lumen pääsyn läpiviennin reiästä katemateriaalin ja aluskatteen väliin ja edelleen eristeisiin. Uusi aluskatteen 2K-tiiviste on jatkossa mukana yleisimmissä, tutuissa ja toimivissa VILPE®-katonläpivientisarjoissa: Aalto 2K, Classic Vino 2K, Muotokate 2K, Tiili 2K, Unitile 2K ja Vittinge 2K.Tutustu 2K-esitteeseenVILPE®-kattoläpiviennit sekä muut VILPE®-tuotteet on suunniteltu tee-se-itse -periaatteella. Yksi henkilö riittää tekemään kaikki asennuksessa tarvittavat työvaiheet asennusohjeita noudattaen. Paketeissa tulevatkin mukana kaikki asennuksessa tarvittavat osat eikä erikoistyökaluja tarvita.
20232_80832.jpg
Voiko ilmankostutin teh­dä huoneilmasta lii­an kosteaa? Paljon­ko se kuluttaa sähköä?
Voiko ilmankostutin tehdä huoneilmasta liian kosteaa? Minkä verran ilmankostutin kuluttaa sähköä? Entä miten ilmankostutin kannattaa sijoittaa ja voiko siihen laittaa hajustetta? Löydät vastaukset näihin ja moniin muihin usein kysyttyihin kysymyksiin tästä artikkelista. Kysymyksiin ovat vastanneet kotimaisia Ufox-ilmankostuttimia valmistavan Allawayn asiantuntijat.
200810_13459.jpg
Kastelli Plazia tarjoaa modernin pohjaratkaisun
Viime vuosina muuttunut keittiökulttuurimme on antanut vaikutteita Kastellin uuden Plazia-malliston suunnitteluun. Tuloksena syntyi uudenlainen pohjaratkaisu, joka mahdollistaa nykyaikaisen elämäntavan – ruoanlaitto on nyt sosiaalinen tapahtuma ja erillinen saunaosasto voi toimia kesämökkinä. Arkkitehdin mukaan mallisto ilmentää muutosta, joka ajattelutavassamme asumisesta on tapahtunut.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton