Siistit ja huolitellut piharakenteet vinyylistä

Vinyylisillä rakennusmateriaaleilla saa siistit ja huolitellut piharakenteet taloon ja puutarhaan. Aita ja portit kruunaavat kiinteistön, ne luovat omistajilleen ja ympäristölleen arvon, yksityisyyden ja ulkoisen ilmeen. Terasseihin ja portaisiin voi valita kaiteet, jotka viimeistelevät talon ulkonäön ja jotka eivät menetä loistoaan tai ryhdikkyyttään vuosienkaan saatossa. Kansilaudoista rakentaa näyttävän, siistin ja helppohoitoisen terassin, laiturin, portaiden tai parvekkeen lattian helposti ja nopeasti. Kansilaudat / profiilit on kehitetty vaihtoehdoksi käsitellylle puulle.

Jätä yhteydenottopyyntö tästä
Lisätietoa valmisaidoista ja -porteista...
Lisätietoa terasseista ja laitureista...

Huippulaadukas ja helppohoitoinen

Finera Aitateollisuuden Westech tuotteita ei tarvitse (ei saa) koskaan pintakäsitellä mitenkään. Aitaan, kaiteisiin, terasseihin, laitureihin jne. eivät vaikuta tuholaiset, kosteus, kuivuus, kylmyys tai lumi, ne eivät kolhiudu helposti, eivät ruostu, vety, limoitu tai lahoa eikä niistä lähde tikkuja. Terassi- ja laiturilaudat eivät ole liukkaita märkänäkään. Tuotteet ovat keveitä ja ne on suunniteltu kestämään myös myrskyluokan tuulikuormat. Ne kestävät myös mm. merivettä, erilaisia suoloja ja esim. sateiden mukana tulleita saasteita. Niissä ei käytetä mitään pintakäsittely- tai kyllästysaineita, joten tuotteet ovat hajuttomia, mauttomia ja myrkyttömiä, ja näin ollen vaarattomia ihmisille ja eläimille.

Kaikki tuotteet ovat helppoja siistejä ja nopeita asentaa. Asentamisessa ei tarvita mitään erityistyökaluja tai –osaamista. Huomattavaa säästöä syntyy kunnossapito-, huolto- ja remonttikustannuksissa, puhumattakaan vapaa-ajasta, jota turhat ja ikävät remonttihommat vievät.

Pitkäikäinen

Vinyylituotteet ovat erittäin pitkäikäisiä ja helppohoitoisia. Jotta tuote todella olisi helppohoitoinen, kaikkien siihen yhdistettyjen laitteiden, kuten porttien, tulee olla yhtä kestävästä materiaalista valmistettuja, esim. alumiinia, ruostumatonta terästä tai kestävää synteettistä materiaalia. Westechin vinyyliprofiilit keräävät vähemmän likaa ja hometta kuin muut materiaalit. Puhdistamisen perussääntö on, että pesee tuotteet syksyisin esim. painepesurilla tai sienellä. Ulkona olevat tuotteet pesee suureksi osaksi myös sade. Tuotteiden mukana on tarkat hoito-ohjeet.

Vinyylin edut

- ihanteellinen esim. terasseilla, portaissa, tuuletusparvekkeilla ja laitureilla
- myrkytön materiaali, ei aiheuta esim. terveys- tai ympäristöhaittoja
- luo siistin ja viimeistellyn ilmeen kiinteistöllesi
- vahva, kestävä ja kevyt rakenne, käyttölämpötilat -50C - +65 °C
- helpot ja nopeat asentaa
- käy mm. vanhojen puu-, metalli- tai betonituotteiden tilalle
- hyvännäköinen, helppohoitoinen ja turvallinen
- ei tarvitse koskaan mitään pinta-käsittelyjä, taloudellinen pitkällä tähtäimellä
- ei vety, tahraannu tai ime hajuja itseensä
- ei haalistu, kellastu tai tummu, kestää auringon UV-säteilyn
- ei lahoa, homehdu tai tikkuunnu
- ei ole märkänäkään liukas, tarvittaessa helppo pestä
- kaikkia tuotteita valmistetaan myös mittatilaustyönä

Seurantakohteessa "omakotitalon remontointi" tutustutaan valmisaidan asennukseen.
Tutustu seurantakohteeseen...

Pyydä tarjous

Voit jättää yhteydenottopyynnön, niin Finera Oy ottaa sinuun yhteyttä ja antaa haluamastasi tuotteesta tarjouksen.

Jätä yhteydenottopyyntö tästä

Lisätietoa valmisaidoista ja -porteista...
Lisätietoa terasseista ja laitureista...
 
Julkaistu
27.8.2008