Keittiö kestäväksi Tulikiven luonnonkivillä

Nyt on aika vaihtaa keittiötasot ja välitilalaatat aitoon luonnonkiveen. Luonnonkivi on keittiössä kuin kotonaan. Se voi tehdä keittiöstäsi entistäkin viihtyisämmän ja toimivamman. Kivinen työtaso kestää kosteutta ja kuumaa sekä toimii mainiona ruoanlaitto- ja leivonta-alustana. Luonnonkivi on kodin rakentamisessa kestävä, aito ja arvostettu materiaali, joka nostaa kodin arvoa.

Lisätietoa kivitasoista...

1920_villa_valo_keittio_iPad

Luonnonkivitasojen työstöt viimeistelevät kokonaisuuden

Tasoihin saa runsaasti muotoratkaisuja, ja reunamuodoissakin on mistä valita. Pintakäsittely vaikuttaa pinnan karkeuden lisäksi kivipinnan väriin.

Viistereunat ovat yleisimmin käytetyt reunamuotoilut keittiötasoissa. Helppohoitoisuutensa vuoksi huullettu allastyyppi on myös suosituin sekä kiiltävä pinta, joka on väritykseltään voimakkain.

Altaat voidaan asentaa pöytätasoon monin eri tavoin. Marron Imperial –granittitasossa on altakiinnitetty allas ja altaan sivuilla kivitasoon hiottu valutustaso.Altaat voidaan asentaa pöytätasoon monin eri tavoin. Marron Imperial –granittitasossa on altakiinnitetty allas ja altaan sivuilla kivitasoon hiottu valutustaso.
Tasojen reunapinnat voidaan muotoilla kohteen ja käyttötarkoituksen mukaan. Saarekkeen kivitasossa on ideareuna.Tasojen reunapinnat voidaan muotoilla kohteen ja käyttötarkoituksen mukaan. Saarekkeen kivitasossa on ideareuna.

Upeita ratkaisuja myös välitilaan

Oletko kyllästynyt perinteiseen laattaan välitilaratkaisuna? Lasipintakaan ei houkuttele. Tiesitkö, että Tulikiven kivivalikoimasta löydät ratkaisut myös oman keittiösi välitilaan?
Upeita luonnonkiviä on saatavilla isossakin koossa. Välitilaan on mahdollista laittaa myös 12 mm vahva keraaminen taso, jolloin välitilaan saadaan yhtenäinen kivipinta. Miksi et käyttäisi vaikka samaa kiveä kuin itse tasossa?

Hienostunut Nero Assoluto satiini-graniitti on pinnaltaan hiukan epätasainen, mutta silkkisen sileä käden alla. 
Hienostunut Nero Assoluto satiini-graniitti on pinnaltaan hiukan epätasainen, mutta silkkisen sileä käden alla.
Komposiittikivet tarjoavat upeita vaihtoehtoja valkoisia ja vaaleita sävyjä kaipaaville. Komposiittikivet tarjoavat upeita vaihtoehtoja valkoisia ja vaaleita sävyjä kaipaaville.

Oletko kuullut komposiittikivestä?

Mitä komposiittikivi siis on? Komposiittikiven valmistamiseen käytetään luonnonkvartsia, hartsia sekä väriainetta. Näistä kolmesta puristetaan yhdessä seos, joka on luonnonkiven lailla luja, pitkäikäinen sekä kulutusta ja kosteutta kestävä materiaali. Erinomaisena käyttökohteena ovat keittiöiden sekä kylpyhuoneiden tasot.

Vaikka komposiittikivi kestää lämpöä, ei ole suositeltavaa laskea kuumia astioita suoraan kivipinnalle. Komposiittikiven pinta on helppohoitoinen, sillä säännölliseen puhdistukseen riittää lämmin vesi sekä neutraali yleispuhdistusaine.

Tutustu Tulikivi Care -tuotesarjan puhdistusaineisiin.
TK-722 Calacatta ArniTK-722 Calacatta Arni

Terazzo-sarjan tasot ovat yhdistelmä marmoria ja hartsia. Nämä kivet sopivat erinomaisesti koteihin sekä julkisiin tiloihin esimerkiksi tasoihin tai lattiaksi. Materiaali on kulutuksenkestävyydeltään erinomainen. Tiivis pinta kestää myös hyvin kosteutta; kahvi-, viini-, sitruunamehu-, oliiviöljy-, viinietikka-, meikki ja muut päivittäisessä käytössä olevien tuotteiden tahrat on helppo puhdistaa. Näissä tuotteissa on hyödynnetty kiven kierrätettävyyttä.

Terazzo-sarjaan kuuluvat vaalea ja ilmeeltään voimakas TK-722 Calacatta Arni, tumma ja ilmeikäs TK-723 Nero Portoro sekä visuaalisesti hieman betonia muistuttava ja pienempiä kiviä sisältävä TK-724 Trocadero.

Tutustu Terazzo-sarjan tasoihin

Kiinnotuitko Tulikiven tuotteista? Tilaa ilmaiset esitteet ja/tai jätä yhteydenottopyyntö:


 
Julkaistu
9.4.2018