Tulikiven luonnonkivillä sisustat koko kodin

Luonnonkivi henkii ympärilleen yksilöllisyyttä, aitoutta ja arvokkuutta. Sisustusmateriaalina siinä yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla käytännöllisyys, esteettisyys ja kestävyys. Luonnonkiven ominaisuuksia arvostetaan, mikä merkitsee arvonnousua asunnolle. Luonnonkivi on erittäin käytännöllinen materiaali kodin eri pinnoille.

Lisätietoa luonnonkivistä...

Lämmönvarauskykynsä ansiosta vuolukivi on erittäin hyvä materiaali kaikkiin lattialämmiteisiin tiloihin. Oleskelutilan lattia Tulikivi Classic -vuolukiveä.Lämmönvarauskykynsä ansiosta vuolukivi on erittäin hyvä materiaali kaikkiin lattialämmiteisiin tiloihin. Oleskelutilan lattia Tulikivi Classic -vuolukiveä.

Lattioiden, seinien, ikkunapenkkien ja portaiden laatoituksella saat aikaan vaikuttavia tilakokonaisuuksia. Luonnonkivestä valmistetut kalusteet kuten pöytätasot, ikkunapenkit tai hyllyt lisäävät persoonallisuutta eteis- ja oleskelutiloihin. Tahrat puhdistuvat kivipinnasta pelkällä pyyhkäisyllä. Lattiapinnoissa käytettynä luonnonkivi lisää kodin arvokkuutta. Persoonallisuutta eteis- ja oleskelutiloihin lisäävät luonnonkivestä valmistetut kalusteet kuten pöytätasot, ikkunapenkit tai hyllyt.

Luonnonmateriaaleina kivi ja puu ovat kuin luodut toisilleen. Bianco Carrara -marmori antaa valoa eteisaulaan.Luonnonmateriaaleina kivi ja puu ovat kuin luodut toisilleen. Bianco Carrara -marmori antaa valoa eteisaulaan.
Portaat on hiottua Tulikivi Classic -vuolukiveä.Portaat on hiottua Tulikivi Classic -vuolukiveä.


Hyvällä suunnittelulla säästöä

Hyvällä suunnittelulla voidaan kaikissa kivikohteen toteutuksen vaiheissa saavuttaa säästöä lopputuloksen laadun heikentymättä. Luonnonkivi on erittäin pitkäikäinen ja sen hoitokustannukset ovat pienet. Oikein suunniteltu kivipinta säilyttää kauniin ulkonäkönsä muuttumattomana vuosisatojen ajan. Luonnonkivi on korkealaatuinen ja arvostettu materiaali, joka myötävaikuttaa osaltaan koko rakennuksen arvostukseen.


Luonnonkivi sallii luovan sisustamisen. Olohuoneen kivilattialla koreilee harjattu Tulikivi Blue -vuolukivi, joka on saanut kaverikseen hienot kehykset: Tulikivi Classic ja Travertino Classico.Luonnonkivi sallii luovan sisustamisen. Olohuoneen kivilattialla koreilee harjattu Tulikivi Blue -vuolukivi, joka on saanut kaverikseen hienot kehykset: Tulikivi Classic ja Travertino Classico.

Kuinka toimin?

Kun olet kiinnostunut kiven käytöstä keittiön sisustuksessa, tai ehkä jo tiedät, mitä kiveä haluat kotiisi, niin ota yhteys Tulikiven myyjään. Hänen kanssaan voit neuvotella parhaasta ratkaisusta. Hän auttaa sopivan kiven ja pintakäsittelyn valinnassa ja tekee sinulle halutessasi kokonaistarjouksen avaimet käteen -periaatteella.

Keittiön vuolukivilattia yhdistyy upeasti ruokailutilan puulattiaan.Keittiön vuolukivilattia yhdistyy upeasti ruokailutilan puulattiaan.
Keittiön lattia poltettua ja harjattua Silver Cloud –graniittia.Keittiön lattia poltettua ja harjattua Silver Cloud –graniittia.

Kivi on koko kodin sisustaja

 
Julkaistu
24.5.2011