• Etusivu
  • Rakentaminen

Tekijät ja tuotteet löytyvät Palveluhakemistosta

Rakentajan toimitus
Päivitetty 11.05.2010
20083_9881.jpg

Palveluhakemisto on rakennus-, puutarha- ja sisustusalan yritysten yhteystietoja sisältävä hakupalvelu, joka on tarkoitettu palvelemaan sekä yksityisiä rakentajia ja remontoijia että edellä mainituilla aloilla toimivia yrityksiä. Palveluhakemistosta Rakentaja.fi-palvelujen käyttäjät voivat etsiä erilaisiin hankkeisiinsa toteuttajia ja tuotteita. Palveluhakemistoon liittyneet yritykset puolestaan saavat palvelunsa ja tuotteensa helposti näkyville Rakentaja.fin yli
365 000 rakentajaperhettä sisältävän jäsenkannan keskuudessa. Palveluhakemistoon tehdään n. 20 000 hakua kuukaudessa.

Nopea ja helppokäyttöinen

Palveluhakemistossa valitaan ensin kartalta maakunta, josta tekijöitä tai tuotteita etsitään. Tämän jälkeen valitaan alasvetovalikoista haluttu toimialaryhmä (suunnittelijat, urakoitsijat, jälleenmyyjät) ja siihen liittyvä alatoimiala. Hakuehdot täyttävät yritykset ilmestyvät ruudulle nopeasti ja helposti. Käytössä on myös vapaasanahaku.

Siirry Palveluhakemistoon...

20083_9882.jpg

Palveluhakemistoon liittyminen

Yritykset voivat liittyä mukaan Palveluhakemistoon milloin vain ja liittyminen on helppoa. Rekisteröitymällä Rakentaja.fi-palvelun ammattilaisjäseneksi saa käyttöönsä tunnukset ja pääsee lisäämään yrityskortin Palveluhakemistoon.

Liity Palveluhakemistoon

Jos haluat, että me teemme yrityskortin puolestasi, ota yhteyttä puhelimitse (02) 634 6400 tai sähköpostitse palveluhakemisto@suorakanava.fi.

Yrityskortin hinta on 390 € / maakunta / vuosi (+ alv 22 %). Yrityskortti sisältää yrityksen yhteystiedot, logon, kuvan, yrityskuvauksen, 5 toimialaa, maakunnan ja yhteydenottopyyntölomakkeen.

Katso malli yrityskortista

Tutustu Palveluhakemistoon...

200710_7032.jpg
Rakentaminen
sisustus
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20143_38557.jpg
Ohutlevykiinnitykset
Särmä suomalainen seinätulppa GRIPPER™ sopii kaikkiin rakentamisen, remontoinnin ja sisustamisen yleisimpiin seinäkiinnityksiin. GRIPPER™ toimii kaikissa seinämateriaaleissa ja -rakenteissa. Lo-Vis – mikrokaulus pitää tulpan optimaalisessa asennussyvyydessä pysyen itse piilossa ruuvin alla. DuPont™ Hytrel® -materiaalinsa ansiosta GRIPPER™ kestää pitkäaikaista kuormitusta, iskuja, kulumista, kosteutta, kemikaaleja, lämpötilan vaihteluja ja varastointia tavallisia tulppia paremmin.
20188_54298.jpg
Sisustajalle keraamisia unelmalaattoja lattiaan ja seiniin
Keraamisella laatalla on monia etuja, miksi se kannattaa valita kodin lattia- tai seinämateriaaliksi. Keraaminen laatta kestää erinomaisesti kovaakin kulutusta. Tästä syystä laatat ovat varsinkin lapsi- ja kotieläinperheiden suuressa suosiossa.Keraamisen laatan etuja ovat myös pinnan kestävyys sekä lämmön- ja kosteudensietokyky, unohtamatta tietysti sitä, että keraamiset laatat tuovat sisutukseesi laatua. Nykyisin laattoja löytyy vaateliaimpienkin sisustajien makuun, sillä erilaisia värejä, pinnan muotoja ja laattojen kokoja on valtavasti. Keraamiset laatat soveltuvat hyvin sekä lattia- että seinäpinnoiksi – ja kaikissa tiloissa.
202111_73507.jpg
Viikon sisustusidea: Näin tuot trendikästä rottinkia sisustukseen
Menneet vuosikymmenet ja niiden hittituotteet kiertävät sisustustrendeissä yhä uudelleen. Näin on käynyt myös 80-luvulla suursuosiota nauttineelle rottingille, joka on löytänyt jälleen tiensä suomalaiskoteihin. Katso vinkit, joiden avulla voit tuoda rottinkia onnistuneesti oman kotisi sisustukseen.
7_P_17659.jpg
Arkkitehtikoulutukseen
Suomen Asuntomessujen Casa Humana –apurahan saajat valittuSuomen Asuntomessujen hallitus on myöntänyt vuoden 2008 Casa Humana –apurahan Kimmo Lylykankaan ja Jyri Niemisen hankkeelle passiivitalon suunnitteluohjeen laatimiseksi arkkitehtikoulutusta varten. Apuraha on 20 000 euroa.- Rakennusten energiatehokkuuden vaatimukset ovat lisääntyneet niin ilmastonmuutoskysymysten kuin myös asumiskustannusten kohoamisen johdosta. Keskeisimmät ratkaisut energiatehokkuuden kannalta tehdään arkkitehtisuunnittelussa: esimerkiksi rakennuksen koko, ulkovaipan muoto sekä ikkunoiden pinta-ala ja suuntaus vaikuttavat ratkaisevasti lämmitysenergian tarpeeseen. Ottamalla näin kestävän kehityksen periaatteet mukaan jo lähtökohtana nuorten suunnittelijoiden koulutuksen sisällössä on vaikuttavuus yhteiskunnan kannalta pitkällä aikavälillä huomattava. Siitä syystä olemme halunneet suunnata apurahan tänä vuonna nimenomaan arkkitehtikoulutuksen kehittämiseen ja edistää passiivitalostandardin mukaista rakentamista Suomessa, toteaa Suomen Asuntomessujen toimitusjohtaja Pasi Heiskanen.Passiivitalo on maailmanlaajuisesti tunnettu energiatehokkaan rakentamisen standardi, jonka mukainen talo on rakenteilla muun muassa Valkeakosken asuntomessuille 2009. Passiivitalostandardin mukainen rakentaminen on yleisempää muualla Euroopassa, jossa valtio myös tukee toimintaa.- Passiivitalon keskeinen periaate on se, että ulkovaipan lämmöneristävyyttä riittävästi parantamalla talotekniikka voidaan toteuttaa yksinkertaisemmin ja samalla saavuttaa merkittävä energiasäästö. Perinteisen lämmönjakojärjestelmän (patterit, lattialämmitys) sijasta lämmitys voidaan toteuttaa ilmanvaihdon välityksellä. Passiivitalon lämmitysenergiantarve on 25 – 30 % tavanomaisesta riippuen rakennuksen arkkitehtuurista ja rakentamisen ratkaisuista, toteaa Kimmo Lylykangas.- Passiivitalostandardin mukaisen rakentamisen yleistyminen auttaisi merkittävästi ilmastonmuutoksen hillitsemisessä ja EU-maiden päästötavoitteiden saavuttamisessa, korostaa Jyri Nieminen.Arkkitehti Kimmo Lylykankaalla ja DI Jyri Niemisellä on monipuolinen kokemus energiatehokkaan rakentamisen tutkimushankkeista sekä koulutus- ja pilottikohteiden toteuttamisesta. Molemmat ovat sekä suunnitelleet hankkeita että kouluttaneet rakennusalan ammattilaisia. Heillä on myös laaja ulkomaisten passivitalostandardian tuntemus.Suomen Asuntomessut on myöntänyt vuodesta 1981 lähtien asuntomessurahastosta apurahoja, tutkimusmäärärahoja ja tunnustuspalkintoja asuntoasioihin kohdistuvaan soveltavaan tutkimukseen ja kokeilevaan toimintaan. Vuodesta 2002 lähtien apurahat on myönnetty nimellä Casa Humana. Apurahoilla ja palkinnoilla on tuettu muun muassa lapsen asemaa asumisessa, asumisen terveyttä ja ekologista asumista edistäviä tutkimuksia. Casa Humanan avulla Asuntomessut haluaa tukea tulevaisuuteen suuntautuvaa ja käytännönläheistä akateemista tutkimusta ja kehitystyötä.
keittiön saarekkeen yläpuolella on kolme kattolamppua
Keittiössä tarvitaan valoa!
Riittävä yleisvalaistus on tärkeää keittiön turvallisuuden ja mukavuuden kannalta. Keittiössä oleskellaan myös usein pitkiä aikoja ja valot ovat paljon päällä, siksi sinne kannattaa valita vähän energiaa kuluttavat, pitkäikäisillä loisteputkilla varustetut valaisimet.Enston valaistusratkaisut muodostavat keittiöön toimivan kokonaisuuden, jonka avulla on helppo lisätä työmukavuutta, energiatehokkuutta ja viihtyisyyttä. Valaisinmallistomme sopii moneen tarpeeseen ja erilaisiin tiloihin.
20214_69933.jpg
Rakentaja.Fin toimisto muuttaa 13.4. - käyttö­katko sivullamme tiistaiaamuna
Toimistomme Porissa muuttaa uusiin tiloihin tiistaina 13.4. Palvelimien siirto aiheuttaa käyttökatkoksen sivustoillamme Rakentaja.fi, Omataloyhtiö.fi, Puutarha.net ja Rakentaja PRO. Sivustomme ovat sen vuoksi tiistaiaamuna pois käytöstä. Mutta älä huoli, yritämme hoitaa asian pikaisesti ja saada kaiken valmiiksi mahdollisimman nopeasti! Käyttökatko ei vaikuta Talovertailuun eikä Rakentaja.fi-verkkokauppaan, vaan ne palvelevat normaalisti.Voit lukea uudesta toimistostamme lisää tästä.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton