Tekijät ja tuotteet löytyvät Palveluhakemistosta

Palveluhakemisto on rakennus-, puutarha- ja sisustusalan yritysten yhteystietoja sisältävä hakupalvelu, joka on tarkoitettu palvelemaan sekä yksityisiä rakentajia ja remontoijia että edellä mainituilla aloilla toimivia yrityksiä. Palveluhakemistosta Rakentaja.fi-palvelujen käyttäjät voivat etsiä erilaisiin hankkeisiinsa toteuttajia ja tuotteita. Palveluhakemistoon liittyneet yritykset puolestaan saavat palvelunsa ja tuotteensa helposti näkyville Rakentaja.fin yli
365 000 rakentajaperhettä sisältävän jäsenkannan keskuudessa. Palveluhakemistoon tehdään n. 20 000 hakua kuukaudessa.

Nopea ja helppokäyttöinen

Palveluhakemistossa valitaan ensin kartalta maakunta, josta tekijöitä tai tuotteita etsitään. Tämän jälkeen valitaan alasvetovalikoista haluttu toimialaryhmä (suunnittelijat, urakoitsijat, jälleenmyyjät) ja siihen liittyvä alatoimiala. Hakuehdot täyttävät yritykset ilmestyvät ruudulle nopeasti ja helposti. Käytössä on myös vapaasanahaku.

Siirry Palveluhakemistoon...

Palveluhakemistoon liittyminen

Yritykset voivat liittyä mukaan Palveluhakemistoon milloin vain ja liittyminen on helppoa. Rekisteröitymällä Rakentaja.fi-palvelun ammattilaisjäseneksi saa käyttöönsä tunnukset ja pääsee lisäämään yrityskortin Palveluhakemistoon.

Liity Palveluhakemistoon

Jos haluat, että me teemme yrityskortin puolestasi, ota yhteyttä puhelimitse (02) 634 6400 tai sähköpostitse palveluhakemisto@suorakanava.fi.

Yrityskortin hinta on 390 € / maakunta / vuosi (+ alv 22 %). Yrityskortti sisältää yrityksen yhteystiedot, logon, kuvan, yrityskuvauksen, 5 toimialaa, maakunnan ja yhteydenottopyyntölomakkeen.

Katso malli yrityskortista

Tutustu Palveluhakemistoon...

 
Julkaistu
7.10.2008