Lämmön varaaminen

Lämmön varaaminen veteen on helppo ja käytännöllinen tapa varastoida lämpöä. Lämminvesivaraajia käytetään lisäämään asumismukavuutta, parantamaan energialähteen palamistulosta ja mahdollistamaan valmiuden myös tulevaisuudessa erilaisille energia- ja laitevaihtoehdoille.

Myös saneerauskohteisiin

Saneerauskohteissa tulee usein eteen tilanne, ettei rakennuksesta löydy riittävän suuria kulkuaukkoja, jotta esimerkiksi lämminvesivaraaja mahtuisi sisään. Akvasan-saneerausvaraajat on suunniteltu pieniä kulkuaukkoja silmälläpitäen. Sen halkaisija on vain 810 mm ja paino alkaen 120 kg. Akvatermilta löytyy myös Akvantti-varaaja, joka on mitoiltaan ja helpolla asennettavuudellaan erinomainen vaihtoehto ahtaisiin ja mataliin tiloihin. Saneerausvaraajia voidaan kytkeä rinnan tai sarjaan, kaksi tai useampia. Kesäkäytössä voidaan ylimääräiset varaajat kytkeä pois käytöstä.

Varaajalämmityksen edut

- Energia voidaan tuottaa, kun se on halvinta.
- Lämmityslaitetta voidaan kuormittaa korkealla ja tasaisella teholla, jolloin saavutetaan paras hyötysuhde ja pienimmät ympäristöpäästöt.
- Varaajan avulla saadaan miellyttävän alhainen lämmönjakajan pintalämpötila ja mukava huonelämpö.
- Lämmintä käyttövettä on riittävästi.

Uutuudet

Kaikki Akvaterm-varaajat voidaan varustaa aurinkolämpövalmiudella. Lisäksi Akvaterm valmistaa Akva Solar -varaajia, joissa aurinkolämpö on huomioitu vakiona.
Akvaterm valmistaa varaajia myös ilmasta veteen -pumppuihin sekä erilaisiin monienergialähde -käyttökohteisiin.
Latauspumput tekevät lämmittämisestä entistä tehokkaampaa ja helpompaa. Latauspumppu optimoi ja automatisoi varaajan ja kattilan yhteistoiminnan.

Lue lisää Akvaterm-lämmönvaraajista
 
Julkaistu
26.3.2008