Viileitä harmaita trendikkäisiin lattiavalintoihin – Upofloorin petsattujen parkettien kokoelma

Kaikissa kolmessa Upofloorin Collectionissa: vaaleitten sävyjen Ambientissa, lämpimän kodikkaassa Tempossa ja syvien sävyjen tunnelmallisessa Fortessa, on tarjolla petsattuja parkettivaihtoehtoja uusitusta petsattujen kokoelmasta.

Valitse vahvoja värejä ja nauti tunnelmasta

Upofloor Tammi NutmegUpofloor Tammi Nutmeg
Upofloor Tammi GraniteUpofloor Tammi Granite

Upofloorin petsattujen parkettien valikoimasta löytyvät mm. harmaat petsit ja ruskea petsiväri tuttuihin Tempo ja Forte Collection-sarjoihin. Ruskeat petsivärit ovat erinomaisia vaihtoehtoja eksoottisille puulajeille. Valkomattalakatut ja harmaat petsivärit antavat sisustajille uusia vaihtoehtoja trendikkäinä lattiamateriaaleina. Kaikki Upofloorin petsatut parketit ovat saatavilla 3-sauvaisina.

Upofloor Saarni Nature valkomattalakattuUpofloor Saarni Nature valkomattalakattu
Upofloor Tammi SilverUpofloor Tammi Silver
Ambient Collectionissa petsattujen perheeseen kuuluvat valkomattalakatut Tammi ja Saarni. Vaaleat värit luovat sisustukseen avaruutta ja harmonista tunnelmaa kuten muutkin vaaleasävyiset parketit Ambient-Collectionissa.

Lämpimien sävyjen Tempo Collectionissa petsattuja parketteja edustaa kellertävänruskea Tammi Rich Honey. Lisäksi tässä sarjassa tarjolla ovat trendikkään harmaasävyinen Tammi Silver sekä vaihtoehto eksoottisille puulajeille, keskiruskea Tammi Nutmeg.

Forte-Collectionin tummat puulajit luovat voimakkaan intiimin tunnelman. Pähkinänvärinen Tammi Classic Brown on Forte Collectionin suosikkeja. Uuden ulottuvuuden sisustamiseen saa tummanharmaalla Tammi Granite-parketilla.
 
Julkaistu
26.3.2008