Hovi-portaat tuo iloa kotiisi

Hovi-portaat on valmistettu perinteisellä puusepäntaidolla nykytekniikkaa hyödyntäen. Puu lasin ja jalometallin yhdistelmillä saadaan moderneja kokonaisuuksia.

Upea tunnelma syntyy portaiden ulkonäöstä ja koko toimituksen sujuvuudesta. Hovinikkareilla tehdään jatkuvaa tuotekehitystyötä ideoiden uusia tyylikkäitä yksityiskohtia ja sujuvaa käytännöllisyyttä.

Hovi-portaat valmistetaan ottaen huomioon asiakkaan yksilölliset toiveet ja rakennustekniset tosiasiat. Pienillä yksityiskohdilla, kuten kaareva sisäkulma tai suurennettu alkuaskelma, saadaan lisää näyttävyyttä ja persoonallista ilmettä. Pintakäsittelynä lakkaus, petsaus, valkoiseksi maalaus, puuvalmiina, öljykäsittely ja vahaus. Materiaaleja ovat mänty, koivu, kuusi, pyökki, tammi, saarni, vaahtera, kirsikka, pähkinä sekä eri puulajien yhdistelmät. Vakio liimalevyn paksuus 40 mm, toivomuksesta valmistetaan myös 50 mm ja 60 mm vahvat askelmat ja reisipuut.

Hovi-portaisiin on saatavana lisävarusteena mm. lapsiportti, liukuesteet, askelmien taustalevyt, seinäkäsijohteet, suurennettu alkuaskelma, kaareva tolppa, kaareva reisipuu tai kaareva käsijohde.

Tarjousta varten tarvitaan porrasaukon mitat ja rakennuspiirustukset. Puulaji, kaidemalli, pintakäsittely ja mahdolliset lisävarusteet ovat myös tärkeitä tietoja tarjouksen laskentaan. Palveluksessanne on ammattitaitoinen Hovi-tiimi. Portaat saa ajallaan ja huolellisesti tehtynä joko työmaalle toimitettuna tai käyttövalmiiksi asennettuna. Yksilöllisen tarjouksen saa sitoumuksetta. Toteutamme unelmienne portaat!
 
Julkaistu
12.3.2008