Inaria-liukuovikaapistot järjestävät eteisen tyylikkäästi


Eteinen on kodin ruuhkaisin tila, jonne kertyy kaikenlaista kengistä hattuihin. Tavarapaljoudesta huolimatta eteisen tulisi kuitenkin olla talon käyntikortti, joka antaa viihtyisän ja kodikkaan vaikutelman ja toivottaa niin kotiväen kuin vieraatkin tervetulleeksi.

Eteinen on varsin haasteellinen tila, johon liukuovikaapistot tarjoavat kuitenkin toimivan ratkaisun. Inaria-liukuovikaapisto järjestää tavarat tyylikkäästi piiloon katseilta, mutta pitää kaiken helposti saatavilla. Inaria liukuovet tekevät välttämättömyydestä ylellisyyttä kätkemällä tavarat, jotka halutaan pois silmistä, ja viimeistelemällä samalla huoneen ilmeen yksilöllisesti ja tyylikkäästi.

Inaria sopii tilaan kuin tilaan


Inaria-liukuovikaapistot valmistetaan aina mittatilaustyönä, joten ne sopivat kaikenkokoisiin ja –muotoisiin tiloihin. Kodin jokainen neliö saadaan hyötykäyttöön eikä tyylistä tarvitse tinkiä. Liukuovet on myös mahdollista asentaa vanhojen ovien tilalle jo käytössä olevan kaapiston eteen. Näin saadaan tilaan uusi tyylikäs ilme purkamatta vanhaa hyvin toimivaa kaapistoa, jos ongelmana on vain avautuvien ovien viemä tila kapeassa eteisessä tai kaapiston aikansa elänyt ulkonäkö.

Inaria liukuovikaapistoissa vaihtoehtoja on lukemattomia, koska erilaisia liukuovia, peilejä ja kehyksiä lukuisine värivaihtoehtoineen voi yhdistellä vapaasti.

Peili luo tilan tuntua


Inariasta löytyy sopiva säilytysratkaisu eteiseen kuin eteiseen. Matala kaappi kengille tai korkea kaappi päällysvaatteille; hyllyillä, telineillä, vaatetangoilla tai koreilla - mittojen mukaan suunniteltuna. Eteisessä suosittuja ovat erityisesti peili- ja lasiliukuovet, sillä peili tai lasi tuo tilan tuntua pienempäänkin eteiseen.

Mitat liukuovia tai liukuovikaapistoa varten voi ottaa itse tai pyytää mittausapua myyjältä. Aukon leveys, korkeus ja syvyys mitataan. Lisäksi lukemat kannattaa ottaa esimerkiksi leveyttä mitatessa vähintään kolmesta eri kohdasta. Näin tilassa oleva mahdollinen vinous tulee huomioiduksi ajoissa, ja liukuovikaapisto saadaan ”istumaan” tilaan kauniisti, vaikka se ei olisikaan täysin symmetrinen.

Laadukas liukuovi kestää


Ei ole yhdentekevää, millaisen liukuovikaapiston valitsee. Laatu tulee ilmi myös liukuovikaapiston kestävyydessä. Kaikissa Inaria-liukuovissa on laakeroidut pyörät, joilla on valmistajalta 10 vuoden takuu. Lasi- ja peiliovissa käytetään lisäksi aina 4 mm:n lasia sekä kudottua taustakalvoa. Kudottu taustakalvo varmistaa sen, että jos peili rikotaan, se ei hajoa tulitikkuaskia pienemmiksi siruiksi. Etenkin lapsiperheissä tämä on turvallisuuden kannalta tärkeää.

Finnmirror, joka valmistaa Inaria-liukuovet ja kaapistot, on 85-vuotias kotimainen perheyritys ja ainoa yritys Skandinaviassa, joka valmistaa edelleen peilejä. Koska Inaria-liukuovikaapistojen peilit ovat omaa kotimaista tuotantoa, myös niillä on 10 vuoden takuu valmistajalta.

Luo uusi ilme Inarian ideastudiossa


Inaria-liukuovikaapistot suunnitellaan aina yksilöllisesti yhteistyössä asiakkaan ja myyjän kanssa. Erilaisten materiaalien ja värien yhteensopivuutta voi kuitenkin käydä testaamassa etukäteen Finnmirrorin sivuilla, jossa Inarian ideastudio tarjoaa helpon ja hauskan tavan ideoida kodin uutta ilmettä. Voit hahmotella netissä oman makusi mukaisen sisustusjärjestelmän ja lähettää alustavat tiedot Inaria-asiantuntijalle, joka auttaa sinua viimeistelemään suunnitelmasi.
Kokeile erilaisia ovia, vertaile ja vaihtele materiaaleja ja sävyjä – ja näet tekemäsi muutokset näppärästi heti ruudullasi. Inaria tekee kodin käyntikortista kauniin ja mieleenpainuvan.
 
 
Julkaistu
12.3.2008