Kurasyöppö syö kuran

Kurasyöppö® on suunniteltu helpottamaan asuntojen, lastentarhojen ja koulujen puhtaanapitoa. Kura-allas pitää kodin sisätilat säästä ja vuodenajasta riippumatta aina siisteinä. Kenkien mukana tuleva hiekka ja roskat on Kurasyöpön päällä helppo huuhtoa pois. Ne valuvat veden mukana altaassa olevaan sakkakoriin. Sakkakorin ansiosta viemäri ei mene tukkoon. Kolme eri kokoa ja kymmenen eri mallia varmistavat sopivuuden erilaisiin kohteisiin. Uusissa irtokehysmalleissa on erityisesti panostettu luotettavaan vedeneristämiseen yhteistyössä VTT:n kanssa.

 

Sijoitus

Tarkoituksenmukaisin paikka Kurasyöpölle on ns. kuraeteinen, suoraan sisäänkäynnin edessä tai sen välittömässä läheisyydessä. Kurasyöppö voidaan sijoittaa myös kuistille, tällöin viemäröinti tapahtuu kuivakaivon kautta esim. sadevesikaivoon.

 

Materiaali

Kurasyöppö valmistetaan ruostumattomasta SFS 725 -teräksestä. Säleritilän yläpinta on ruudutettu liukastumisen estämiseksi, kulmat pyöristetty ja pinta tuntuu miellyttävältä myös paljaalle jalalle. Kurasyöpön altaassa on mallista ja käyttökohteen tarpeista riippuen joko muovinen sakkakori tai ruostumattomasta teräksestä valmistettu sakkaämpäri ja pönttökaivo (PK 100). Nämä estävät huuhdeltujen ainesten kulkeutumisen viemäriin. Lattia-allas on valmistettu ruostumattomasta teräksestä syvävetämällä. Siinä ei ole hitsaussaumoja ja nurkat on pyöristetty hygienian edistämiseksi.

 

Lattiapinnoitevaihtoehdot

Irtokehyksellä varustettu Kurasyöppö on suunniteltu erityisesti laattalattialle. Allas ilman irtokehystä soveltuu mainiosti esim. maalatuille betonilattiapinnoille. Muovimattomallin saa erikoistilauksesta.

 

MaxiMaxi
MidiMidi
MiniMini
 
Julkaistu
12.3.2008