Sovella@home -uutuustuotteet

Sovella®@home -säilytysjärjestelmän tuotevalikoimaa on täydennetty asiakkaiden toivomilla uutuuksilla; vetokoreilla ja housunkannattimilla. Tuotteet ovat myynnissä maaliskuussa 2008.

Reunallisessa Sovella®-vetokorissa vaatteet ja kodin tarvikkeet säilyvät järjestyksessä. Ulosvedettävä kori auttaa pääsemään helpommin käsiksi hyllyn takaosassa säilytettäviin vaatteisiin. Vetokori liukuu äänettömästi ulos putoamatta paikoiltaan. Kiinni ollessaan kori lukkiutuu paikoilleen. Kori on turvallinen, mikä on tärkeää erityisesti lapsiperheiden käytössä. Vetokorin metallilankainen etureuna on matalampi kuin laidat. Tämä helpottaa pääsyä alimmaisina oleviin vaatteisiin, eikä vaatteita tarvitse ”kaivaa” korin pohjalta. Korin pohjana on rei´itetty teräshylly. Näin ilma pääsee kiertämään vaatteissa, eikä niihin jää painaumia, kuten lankakoreissa pidempään säilytettäessä saattaa käydä.

Uudet sinkityt housunkannattimet kiinnitetään perustuotevalikoimassa olevaan naulakkoon, jossa on rei´ät housunkannattimia varten. Kannattimien päässä on muovitulppa, joka suojaa säilytettäviä vaatteita. Kannattimissa housut, hameet ja vaikkapa pöytäliinat säilyvät sileinä ja käyttövalmiina, koska niitä ei tarvitse laskostaa.
 
VetokoritVetokorit
HousunkannattimetHousunkannattimet

Sovella® on suomalainen avainlipputuote

Sovella@home on suomalainen avainlipputuote. Se on Sovella Oy:n valmistama säilytysjärjestelmä, joka on helposti muunneltavissa eri tiloihin ja elämäntilanteisiin. Teräs- ja lankahyllyillä, vetokoreilla, vaatetangoilla, naulakoilla ja housunkannattimilla sekä reikälevyillä voi vaivattomasti kalustaa niin vaatehuoneen, eteisen kuin varastonkin.

Sovella®-säilytysjärjestelmän asentaminen kotiin käy nopeasti, kun käyttää apuna vaakakiskoa, jolloin pystysuorat säätölistat kiinnitetään seinän yläosaan asennettuun vaakakiskoon roikkumaan.
 

Sovella 3D Planner -suunnitteluohjelma netissä

Sovella®-kokonaisuuden suunnittelu ja ostaminen on tehty todella helpoksi Sovellan nettisivuilla olevan 3D Planner- suunnitteluohjelman avulla.

Ohjelmaa seuraamalla voi nopeasti luoda erilaisiin tarpeisiin soveltuvia säilytystiloja eri syvyisine
hylly-, kannatin- ja lisätarvikevaihtoehtoineen. Suunnitteluohjelmassa määritellään suunniteltava tila (vaatehuone, eteinen, varasto), seinien lukumäärä ja leveys. Ohjelma ehdottaa tilaan sopivaa peruskokoonpanoa, jonka hyllyjä ja lisätarvikkeita vaihtamalla saa helposti luotua juuri omien toiveidensa mukaisen Sovella®-säilytystilan. Ohjelma näyttää lopullisen valinnan kolmiulotteisena. Kokoonpanoon tarvittavat tuotteet mittatietoineen ja ohjeellisine hintoineen voi tulostaa ja mennä tuotelistan kanssa lähimmän jälleenmyyjän liikkeeseen, jonka osoite löytyy nopeasti www.sovella.fi/home -sivuston paikkakuntahaun kautta.
 

Päivitys 14.2.2018

Vetokorien sijaan tuotevalikoimasta löytyy ulosvedettävä verkkokori.
Lue lisää verkkokorin asennuksesta 

ulosvedettävä-verkkokori
 
Julkaistu
5.3.2008