Tulikivi Uuniräätäli ensiesittelyssä Lahden Raksa-messuilla
Uuniräätäli-ohjelma on poistettu käytöstä - Tutustu Tulikiven Takka-apuriin

Tulikivi-osastolla on nyt mahdollisuus tutustua Uuniräätäli-ohjelmaan. Uuniräätälin kolmiulotteisten mallinnuksien avulla asiakas näkee näyttöruudulta, miltä tulisija näyttää valituilla vaihtoehdoilla. Uuniräätäli hallitsee sekä Tulikivi-vuolukiviuunit että Kermansavi-kaakeliuunit alusta loppuun.
Tulikivi- ja Kermansavi-uunit ovat esillä osastolla C b 1.

Uuniräätäli-ohjelma on käytettävissä kaikissa Tulikivi-studioissa ja Tulikivi-pisteissä. Tietokoneohjelmalla asiakas voi yhdessä myyjän kanssa kokeilla vaikka uunin korkeuden muuttamista, eri luukkuja, eri värejä, kransseja ja koristekaakeleita. Uuniräätäli tekee kuvan halutusta uunista asiakkaan valintojen mukaan. Helppokäyttöinen ja tehokas Uuniräätäli osaa myös laskea, miten erilaiset tuotteen ominaisuusvalinnat vaikuttavat hintaan.

Uuniräätäli hallitsee sekä Tulikivi-vuolukiviuunit että Kermansavi-kaakeliuunit. Kermansavi-kaakeliuuneissa ulkoasun muuntelumahdollisuudet ovat monipuoliset. Kun asiakas on löytänyt itselleen sopivan Kermansavi-uunimallin, myyjä ja asiakas voivat muunnella Uuniräätälillä yhdessä uunin korkeutta, väriä, luukkuja ja erilaisia yksityiskohtia. Tulikivi-konsernin oman kaakelituotannon ansiosta asiakas voi valita eri kaakeleista, joista kaikista on saatavana 13 erilaista väriä. Uuniräätälillä eri valintoja on helppo kokeilla. Ohjelma näyttää uunin valittuine vaihtoehtoineen kolmiulotteisena mallikuvana.

Uuniräätäli-ohjelma on poistettu käytöstä. Tutustu Tulikiven Takka-apuriin.


Lisätietoa keraamisista tulisijoista...

Lisätietoa vuolukivitulisijoista...

 
Julkaistu
5.3.2008