Uusi Oras Cubista
– vaikutteita kubismin muodoista

Uusi Oras Cubista -hanamallisto on saanut visuaaliset vaikutteensa kubismin geometrisista, ajattomista muodoista: kartio, lieriö ja pallo. Tyyliltään modernin pelkistetyt ja samanaikaisesti geometrisen selkeälinjaiset hanat voidaan luontevasti sijoittaa erilaisten sisustusratkaisujen yhteyteen. Oras Cubista -mallisto on poikkeuksellisen laaja. Mallisto sisältää hanat kaikkiin kodin vesipisteisiin.

Useita vaihtoehtoja pesualtaalle

Kylpyhuone on viime vuosina muuttunut kovasti edukseen: perinteisestä pesupaikasta on kehittynyt visuaalisesti miellyttävä hyvän olon keskus. Upean, minimalistisen muotoilunsa ansiosta uusi Oras Cubista sopii täydellisesti nykyaikaiseen kylpyhuoneeseen. Cubista-pesuallasmalleja on useampia, näin hanoista voi valita sopivimman pesualtaan koon, muodon ja sijainnin mukaan. Käsienpesualtaan hanassa on vakiona uusi, helppokäyttöinen pohjaventtiili. Lisätoimivuutta tuo Bidetta-käsisuihku.

Suihkuun Cubista-termostaattihana

Kaikissa Oras Cubista -suihkuhanoissa on käytön mukavuutta ja turvallisuutta lisäävä termostaatti. Luonnollisesti myös veden säästö on malliston suunnittelussa otettu huomioon. Kaikki Oras Cubista -hanat ovat käyttäjäystävällisiä ja helppokäyttöisiä: ne tuovat ylellisyyttä tavalliseen arkeen.
Hanan turvanuppi varmistaa sen, ettei hanasta tule vahingossa liian kuumaa vettä. Turvanupin ansiosta hana on turvallinen myös lasten ja ikäihmisten käytössä.
Design Kirsi Svärd
 
Julkaistu
20.2.2008