Tulikiven Uuniräätäli-ohjelma palvelee asiakasta
Uuniräätäli-ohjelma on poistettu käytöstä. Tutustu Tulikiven Takka-apuriin

Tulikivi-studioilla on nyt mahdollisuus käyttää Uuniräätäli-ohjelmaa yhdessä myyjän kanssa. Uuniräätälin kolmiulotteisten mallinnuksien avulla asiakas näkee näyttöruudulta, miltä tulisija näyttää valituilla vaihtoehdoilla. Uuniräätäli hallitsee sekä Tulikivi-vuolukiviuunit että Kermansavi-kaakeliuunit alusta loppuun.

Uuniräätäli-ohjelma on poistettu käytöstä. Tutustu Tulikiven Takka-apuriin.

Uuniräätäli-ohjelma on käytettävissä kaikissa Tulikivi-studioissa ja Tulikivi-pisteissä. Tietokoneohjelmalla asiakas voi yhdessä myyjän kanssa kokeilla vaikka uunin korkeuden muuttamista, eri luukkuja, eri värejä, kransseja, kivipintoja ja koristekaakeleita. Uuniräätäli mallintaa kuvan halutusta uunista valintojen mukaan. Helppokäyttöinen ja tehokas Uuniräätäli osaa myös laskea, miten erilaiset tuotteen ominaisuusvalinnat vaikuttavat hintaan.

Uuniräätäli hallitsee sekä Tulikivi-vuolukiviuunit että Kermansavi-kaakeliuunit. Kermansavi-kaakeliuuneissa ulkoasun muuntelumahdollisuudet ovat lähes rajattomat. Kun asiakas on löytänyt itselleen sopivan uunimallin, myyjä ja asiakas voivat muunnella Uuniräätälillä yhdessä uunin korkeutta, väriä, luukkuja ja erilaisia yksityiskohtia. Tulikivi-konsernin oman kaakelituotannon ansiosta asiakas voi valita 150 eri kaakelista, joista kaikista on saatavana 13 erilaista väriä. Uuniräätälillä eri valintoja on helppo kokeilla. Ohjelma näyttää uunin valittuine vaihtoehtoinen kolmiulotteisena mallinnuskuvana.

”Uuniräätäli on uraauurtava ohjelma tulisija-alalla. Koskaan aiemmin ei halutun tulisijan visualisointi ole ollut näin helppoa. Ohjelma on jo saanut innostuneen vastaanoton myyntikentässämme”, toteaa Tulikiven liiketoimintajohtaja Juha Sivonen.

Uuniräätäli-ohjelma on poistettu käytöstä. Tutustu Tulikiven Takka-apuriin.


Lisätietoa Tulikivi-uuneista...

Lisätietoa Keraamisista takoista...
 
Julkaistu
13.2.2008