• Etusivu
  • Talo

Kattotarvikkeet

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Ormax Monier Oy
Päivitetty 08.03.2017
20078_6006.jpg

Toimivaan kattoon tarvitaan aina katemateriaalin lisäksi myös läpi-vientejä, tiivisteitä ja rakennusmääräysten mukaiset kattoturvatuotteet. Laadukkaat, oikein asennetut tiivisteet takaavat katon tiiviyden ja yhteensopivat läpiviennit varmistavat katon toimivuuden LVIS-asennuksissa. Erilaisilla viimeistelytuotteilla voidaan hioa loppuun tiilikaton toimivuus ja ulkonäkö. Ormax kattopakettiin kuuluvat kaikki tarvittavat kattotarvikkeet - jopa päätykukko.

Rakennusmääräyskokoelma edellyttää

Kattoturvatuotteita tarvitaan, jotta katolla voitaisiin liikkua turvallisesti. Savupiippu on voitava nuohota, poistoputket tarkistaa tukosten varalta ja katolta on ehkä poistettava roskia tai lunta. Myös antenniasennukset edellyttävät usein katolle kiipeämistä.Kattoturvatuotteita edellytetään jo viranomaismääräyksissä.

Suomen rakentamismääräyskokoelman osa F2 rakennuksen käyttöturvallisuudesta määrää, että rakennuksen huoltamisen turvallisuus on varmistettava. Ormax-kattoturvatuotteet on kehitetty sekä testattu katon käyttö- ja huoltoturvallisuuden varmistamiseksi. Kattoturvatuotteita ovat mm. tikasaskelmat, lumiesteputket ja -kiinnikkeet, kattosilta- ja kannakkeet ja seinätikkaat.

Palvelua pakettiin

Katon ostaminen on nykyisin erittäin helppoa. Täysi paketti merkitsee, että vain tiilen malli, pintavaihtoehto ja väri on pystyttävä valitsemaan itse. Ormax huolehtii siitä, että oikea määrä kattotiiliä ja tarvikkeet tarvittaessa asennetaankin paikalleen.

Vaivaton tilaus ja toimitus merkitsevät täyttä pakettia, jonka voi tilata yhdellä kertaa, yhdeltä toimittajalta ja säästää näin aikaa, vaivaa ja kustannuksia. Tämä pienentää myös virhemahdollisuuksia: osat ovat yhteensopivia ja niissä on mukana hyvät asennusohjeet. Myös rahtikuluissa säästyy melkoisesti.

Ilmainen määrälaskentapalvelu antaa tarkat tiedot kattotiilien ja kaikkien tarvittavien kattotarvikkeiden menekistä. Laskelman perusteella on helppo pyytää kattotarjous rautakaupasta. Määrälaskennan voi pyytää Ormax asiakaspalvelustamme. Kuljetuksen yhteydessä tiilet voidaan nostaa katolle lähes koko Suomessa.

20078_6007.jpg

Avaimet käteen tiilikattoremontti

Kiinnostuitko? Jätä yhteydenottopyyntö

Antamasi tiedot välitetään artikkelissa mainitulle yritykselle jatkokäsittelyyn.

Ormax Monier Oy
Talo
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20196_58616.jpg
Aluskatteen asennus
Aluskate on tärkeä osa kattoa ja on tarkoitettu kestämään katolla yhtä kauan kuin varsinaisen katemateriaalikin. Sitä ei tule jättää pitkäksi aikaa säälle yms. ulkopuolisille rasituksille alttiiksi. Aluskate ei ole tarkoitettu rakennusaikaiseksi sääsuojaksi vaan rakennus tulee sääsuojata erikseen. Aluskatteen asennuksen jälkeen varsinainen kate tulee asentaa mahdollisimman nopeasti, mielellään muutaman viikon kuluessa.
20071_3216.jpg
Kaunis ja kestävä tiilikate
Tiilikatto on Suomen suosituin, uusien pientalojen katemateriaali. Suomalaiseen arkkitehtuuriin ja maisemaan sopiva tiilikatto on kestävä, äänetön ja talon arvoa nostava vesikatevaihtoehto. Tiilikatto on kaunis ja kestävä laatukatto, joka sopii erinomaisesti niin uudisrakennukseen kuin vanhan talon korjaukseen.
20072_3476.jpg
Tiilikatto nostaa talosi arvoa!
Tiilikatto on Suomen suosituin uusien pientalojen katemateriaali. Suomalaiseen arkkitehtuuriin ja maisemaan sopiva tiilikatto on kestävä, äänetön ja talon arvoa nostava vesikatevaihtoehto. Tiilikatto on kaunis laatukatto, joka sopii erinomaisesti niin uudisrakennukseen kuin vanhan talon korjaukseen. Lafarge Roofing Oy:n avaimet käteen -paketti on uskomattoman kätevä ja helppo tapa tehdä tiilikatto. Katon ostajan tarvitsee vain valita tiilimalli ja väri, me hoidamme asennuksen luotettavasti!
20117_27173.jpg
Ideoita myös pihalle!
Asuntomessut merellisessä Kokkolassa ovat nyt avautuneet! Esiteltävänä on 40 toinen toistaan upeampaa kohdetta; messualueella sijaitsee 30 omakotitaloa (joista 8 on omarantaista), kaksi rivitaloa ja kolme kerrostaloa.Ihailtavaa ja katseltavaa, sekä toteuttamiskelpoisia ideoita löytyy myös rakennusten ulkopuolelta. Messualueen mielenkiintoinen, pyöreä muoto, sekä kauniit puisto- ja viheralueet istutuksineen antavat alueelle viimeistellyn ja luonnonläheisen vaikutelman.Katsele avoimin silmin ympärillesi ja tarkastele, miten rakennukset on sijoitettu tontille, kuinka tontti on rajattu, miten kulkureitit suunniteltu ja mitä materiaalia niissä on käytetty - pohdi myös ratkaisujen toimivuutta ja niiden hyödyntämistä omalla tontillasi! Kiinnitä huomiosi myös erilaisiin tiloihin ja niiden toteutustapoihin. Äläkä unohda kasvillisuutta; kokonaisuus on valmis vasta, kun puutarha on kunnossa!Asuntomessut Kokkolassa 15.7 - 14.8.2011
20194_57324.jpg
Kun värillä on väliä – Mustaa sen olla pitää
Skandinaavista muotoilua pyllyn alleWC-istuin on kylpyhuoneen tärkein ja käytetyin asia, joten miksei kerrankin aloiteta kylpyhuoneen suunnittelua siitä, että WC-istuin on keskipisteenä kaikelle. WC-istuimen pitää myös olla laadukas. Täydellinen WC-istuin onkin yhdistelmä fiksuja ratkaisuja ja kauniita muotoja. Gustavsberg on suunnitellut WC-istuimia ottaen huomioon laadun, toiminnallisuuden ja Skandinaavisen muotoilun.Liian pitkään on eletty murrosvaiheessa, että wc-tiloihin on luotu tyylikästä tunnelmaa ja luksusta vain laattojen tai tekstiilien muodossa. Nyt on aika laittaa väriä myös wc-istuimiin ja mikä on sen kauniimpaa kuin musta WC-istuin kaverinaan musta allas.
20101_19869.jpg
Linkitä ketju kuntoon
Rakentaja-fi-kumppanuusverkko on yli sadan yrityksen muodostama palvelukokonaisuus. Rakentaja.fi-sivuilta löytyy yritysten tarjonta useista eri paikoista, usein eri tavoin. Kymmenkunta kumppaniamme on mahdollistanut kotisivujensa kautta myös toisensuuntaisen yhteyden. Tällainen vastavuoroinen liikennehän lisää käyntejä sivustollamme ja vastavuoroisesti jonkun toisen yrityksen linkitys voi ohjata rakentajan myös sinun edustamasi yrityksen tarjonnan pariin.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton