Uponor-lumensulatusjärjestelmä vähentää lumitöitä ja liukastumisriskiä

Uponorin sulanapitojärjestelmä lisää asumisesi mukavuutta ja turvallisuutta. Järjestelmä pitää portaat, pihapolut ja ajoluiskat vapaina jäästä ja lumesta. Voit unohtaa piha-alueen jäänpoiston ja samalla myös huolen liukastelusta.

Turvallisuutta ja mukavuutta


Uponor-lumensulatusjärjestelmä lisää mukavuutta ja vähentää talven lumitöitä tehokkaasti. Se toimii omana putkipiirinään talon lämmitysjärjestelmässä. Putkien materiaali on kestävä polyeteeni.

Lumensulatusjärjestelmässä menoveden lämpötila on matala, vain +35°C, joten järjestelmä soveltuu käyttämään kaikkia yleisesti käytössä olevia lämmönlähteitä, mukaan luettuna kaukolämmön paluuvesi ja lämpöpumppu.

Lämmönlähteestä tuleva lämpö siirretään lämmönvaihtimella lumensulatusjärjestelmään. Putkipiirin kiertovesipumppu kierrättää matalalämpöisen veden järjestelmässä. Maanpinnan alla sijaitseva lämpötila-anturi pitää kiertoveden lämpötilan tarvittavalla tasolla.

Järjestelmä voidaan mitoittaa muutamasta watista aina 500 wattiin/m² käyttötarkoituksen mukaan.

Kaikille pihoille sopiva ratkaisu

Uponor-lumensulatusjärjestelmä sopii hiekka-, betoni-, asfaltti- ja laattapihoihin.

Lumensulatusjärjestelmä tulee ottaa huomioon jo rakennuksen suunnitteluvaiheessa. Uponorin suunnittelupalvelu auttaa määrittämään järjestelmän optimaalisen tehon ja putkien asennustavan.

Lisätietoja...
 
Julkaistu
9.1.2008