Suomalainen koti -sisustuskirja
on ilmestynyt

Upea, erityisesti suomalaiseen kotiin ja suomalaiseen makuun toteutettu sisustuskirja on yli 300-sivuinen, korkeatasoiselle paperille painettu kovakantinen teos. Kirja sisältää noin 900 tyylikästä kuvaa, joista osa on kesän 2007 Hämeenlinnan asuntomessuilta, sisustamisen suurkatselmuksesta.

Kirjassa käydään läpi koko sisustamisen kaari alkaen siitä, kuinka jo rakennesuunnittelussa tulisi kiinnittää huomiota tiettyjen materiaalien ja ratkaisujen asettamiin vaatimuksiin. Kirja tutustuttaa myös värin ja valon olemuksiin sekä niiden merkitykseen tilan ja tunnetilan avaajina. Kirjan pääsisältö painottuu kuitenkin kodin huonetiloihin, joita esitellään esimerkkiaukeamittain.
Kirjan korkeatasoisen asiantuntemuksen takaa sisustussuunnittelija Virpi Illman, joka on kirjoittanut tilaa kuvaaville aukeamille luonnehdinnat. Illmanilla on monivuotinen kokemus mm. asuntomessutalojen sekä merkittävien kotimaisten ja ulkomaisten kotien ja julkisten tilojen sisustussuunnittelusta. Kirjassa on mainittuna kussakin esimerkkitilassa näkyvät keskeiset tuotemerkit tai valmistajat.

Tilaa Suomalainen koti -sisustuskirja!

Osta itselle tai lahjaksi, liikekumppaneille tai henkilökunnalle.


Tilaa Suomalainen koti -sisustuskirja Jäsentukusta
 
Julkaistu
14.11.2007