Rakennusmessut Vaasassa 26.-28.10.2007

Pohjanmaan suurimmat rakennusalan messut järjestetään 26.-28. lokakuuta Botniahallissa. 210 näytteilleasettajaa ovat messuilla mukana ja tapahtuma onkin kasvanut mittavaksi asumisen ja rakentamisen foorumiksi.

Rakentaminen ja kotiin panostaminen on kasvanut mittavasti ja se näkyy myös monin eri tavoin alan tuotteissa, tarjonnassa ja kysynnässä. Rakennusmessut tarjoaa kuluttajille läpileikkauksen alalla tapahtuneesta kehityksestä, ajankohtaisesta lainsäädännöstä sekä tietoa alan uusimmista tuotteista ja palveluista.

Rakennusalan erikoismessut on suunnattu rakentajille, sisustajille ja remontoijille. Tapahtuma tarjoaa erinomaisen paikan hankkia tietoa ja ideoita sekä mahdollisuuden tehdä suuria ja pieniä hankintoja rakennus-, sisustamis- ja remontointiprojekteja varten. Kaikki löytyy kätevästi saman katon alla.

Rakennusmessuilla on alan tarjontaa koko perheelle. Vanhemmat voivat halutessaan jättää pienimmät lapset valvottuun lapsiparkkiin ja näin keskittyä rauhassa messujen tarjontaan sekä kauppojen ja ostosten tekemiseen.
Aika: 26.-28.10.2007
Paikka: Botniahalli, Vaasa-Mustasaari, Papinsaarentie 2
Avoinna: pe 11-17, la 10-17, su 10-17
Liput: aikuiset 12 euroa, opiskelijat/ryhmät ja eläkeläiset 8 euroa, perhe 25 euroa (1-2 aikuista ja perheen lapset alle 15v). Alle 7 vuotiaat maksutta.
Pysäköinti: 2 eur
Messubussi: Maksuton messubussi Vaasan kaupungintalo-Botniahalli-Vaasan kaupungintalo messujen aukioloina. Sunnuntaina Prisman kautta.
Lastenhoito: Mannerheimin Lastensuojeluliiton (MLL) maksuton valvottu lastenhoito lauantaina ja sunnuntaina.
 
Julkaistu
24.10.2007