• Etusivu
  • Varusteet

Löydä työkalusi ja tavarasi helposti paikannussovelluksen avulla

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Elisa Oyj
Päivitetty 05.06.2023
20235_81918.jpg

(Kuva: Elisa)

Olet lähdössä mökille pihahommiin ja reissua varten tarvitset peräkärryn. Se ei kuitenkaan löydy autotallista ja hetkellisesti mielessäsi käy ajatus siitä, että se on varastettu. Pidät kuitenkin toivoa yllä, että se olisi sittenkin jäänyt mökille edellisen reissun jäljiltä.

Pakkaat auton ja koiran mukaan, ja suuntaat kohti mökkiä. Perille päästyäsi huokaiset helpotuksesta huomatessasi peräkärryn olevan parkissa mökin vieressä. Purat auton ja päästät koiran haistelemaan pihaa. Puolisosi pitäisi jo olla täällä, mutta hänen autoaan ei näy. Soitat, mutta hän ei vastaa. Huomaat myös, että koira on kadonnut näkökentästä.

Tiesitkö, että yhdellä helppokäyttöisellä sovelluksella olisit helposti voinut paikantaa peräkärryn, puolisosi auton ja kadonneen koirasi missä tahansa oletkin?

Helppo ratkaisu rakentamisen ja vapaa-ajan asunnon tarpeisiin

Markkinoilla on jo pitkään ollut erilaisia paikantimia, jotka yleensä toimivat GPS:n ja mobiiliverkon avulla. Nämä paikantimet vaativat tarkkaa ja luotettavaa toimintaa varten SIM-kortin ja liittymän. Vaikka paikannin SIM-kortilla voi olla ratkaisu moniin tilanteisiin, sillä on myös omat rajoituksensa.

Elisa on kehittänyt Elisa Paikannus -sovelluksen, joka toimii maksutta Elisa Laitenetti -liittymän kanssa. Elisa on myös tuonut markkinoille erilaisia luotettavia ja turvallisia Teltonika-paikantimia eri käyttötarpeisiin, jotka ovat yhteensopivia Elisa Paikannus -sovelluksen kanssa.

Vaivaton käyttöönotto ja monipuoliset ominaisuudet

Elisa Paikannus -sovelluksen käyttöönotto on tehty erittäin helpoksi. Riippuen paikantimen tyypistä, se voidaan liittää suoraan ajoneuvon akkuun, tupakansytyttimeen tai OBD-porttiin, jolloin se saa virran suoraan ajoneuvosta. Saatavilla on myös ladattava malli, joka sopii esimerkiksi työkalupakkiin, reppuun tai avaimiin.

Sovelluksessa voit esimerkiksi asettaa turvallisen alueen jokaiselle asentamallesi paikantimelle. Kun paikannin poistuu tältä alueelta, saat siitä puhelimeesi ilmoituksen. Tällä tavalla pystyt seuraamaan, missä arvotavarasi liikkuvat. Lisäksi sovellus tarjoaa apua tilanteisiin, joissa samat työkalut kulkevat esimerkiksi vapaa-ajan asunnon ja kodin välillä.

Paikannin asennettuna moottoripyörään. (Kuva: Elisa)
Paikannin asennettuna moottoripyörään. (Kuva: Elisa)

Haluatko tietää lisää? Voit tutustua Elisa Paikannus -sovellukseen ja sen käyttöön Elisan verkkosivuilla tai voit suoraan käydä tutustumassa koko tuotekategoriaan. Sieltä löydät kattavat tiedot sovelluksesta, sen ominaisuuksista ja miten se voi helpottaa omaisuutesi paikantamista ja seurantaa.

Älä enää hukkaa aikaa ja hermoja etsimällä kadonneita avaimia tai työkaluja. Elisa Paikannus -sovellus auttaa sinua pitämään tavarasi hallinnassa ja tarjoaa sinulle mielenrauhan tietäessä, että voit paikantaa ne helposti missä ikinä oletkin.

Info

Info

Paikantimia moneen eri tarpeeseen

Elisa Oyj
Varusteet
työkalut
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

202211_79998.jpg
Virpin ja Markon stressi talo­projektista helpotti valvonta­kameran avulla
Virpi Mustajärven ja Marko Natusen oman kodin rakentamisen valvonta helpottui, kun Reolink valvontakamera välitti livekuvaa tontilta. Kuva pysyi tarkkana myös hämärässä.
202211_80146.jpg
Tiesitkö tämän valvontakameroista? 7 yleisintä kysymystä
Valvontakamera hälyttää tarvittaessa ja lisää turvallisuutta. Mobiilisovelluksen kautta käyttäjä voi seurata tarkasti, mitä valvottavalla alueella tapahtuu. Tutustu alta seitsemään yleisimpään kysymykseen ja niiden vastauksiin valvontakameroista.
202212_80415.jpg
Tämä pieni ja halpa laite voi säästää sähköä enemmän kuin luulitkaan
Selvästi alle sadan euron investoinnilla voi lisätä kodin turvallisuutta ja säästää energiakuluissa. Lue, miten voit hyötyä etäohjattavasta pistorasiasta.
20219_72709.jpg
Työkalutesti: akkurunkonaulaimen iskuvoima yllätti
HiKOKI-akkutyökalutesti / Akkurunkonaulain / Roope Naasko
Bosch akkupumppu
Uusi akkukäyttöinen painepumppu helpottaa ilmaamista huomattavasti
Pian on jälleen renkaiden vaihdon aika. Asennuksen yhteydessä on myös aina tarpeen tarkistaa rengaspaineet. Kätevä akkukäyttöinen ilmapumppu tekee renkaiden paineen säädöstä tarkkaa ja nopeaa. Kompakti laite on ihanteellinen niin auton-, moottoripyörän- kuin polkupyörän renkaiden paineistamiseen. Lisäksi se on erinomainen apuväline eri urheilulajien pallojen täyttämiseen.
20213_69015.jpg
Tällä laitteella helpotat porausta puuhun ja metalliin
Lukuisissa erilaisissa kiinnityksissä tarvitaan poraamista, jolla tehdään reikä kappaleeseen kiinnikettä varten. Haasteeksi muodostuu usein reiän poraaminen tarkasti kohtisuoraan juuri oikeaan kohtaan. Työstettävän kappaleen muoto voi myös olla sellainen, että sen paikallaan pitäminen porauksen ajan on hankalaa tai jopa mahdotonta. Pöytäporakone helpottaa tätä työtä huomattavasti tehden reiän poraamisesta turvallista, tarkkaa ja nopeaa.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton