Luotettava yhteistyökumppani LVI-remonteissa
Ympäristö ja laatu toiminnan ytimessä

LVI-remontit ovat monimutkaisia projekteja, jotka vaativat tarkkaa suunnittelua, aikataulutusta ja laadukkaita materiaaleja. Onkin tärkeää löytää luotettava kumppani, joka tarjoaa laadukkaita tuotteita, pystyy takaamaan tuotteiden saavutettavuuden ja tarjoaa asiantuntevaa tukea läpi projektin.

AdobeStock_505137164.jpeg

LK Systems Oy on Pohjoismaiden johtava LVI-toimittaja. Yritys on erikoistunut LVI-järjestelmien kehittämiseen, valmistamiseen ja toimittamiseen, ja heiltä löytyvät alan asiantuntevimmat työntekijät.

Tuotteiden ja järjestelmien jatkuva kehitys

LK Systemsillä uskotaan jatkuvaan uudistumiseen ja tuotteiden ja järjestelmien parantamiseen. Tämä filosofia on auttanut yritystä raivaamaan tiensä Pohjoismaiden johtavaksi LVI-alan asiantuntijaksi ja toimittajaksi.

Meille on erityisen tärkeää, että tuotteemme ovat laadukkaita ja helppoja käyttää ja asentaa. Olemme esimerkiksi kehittäneet liittimen, joka käy sekä PE-X- ja komposiittiputkiin. Näin asentaminen on helppoa, laadukasta ja nopeaa. -Mikael Less, toimitusjohtaja, LK Systems Oy

Yrityksessä panostetaankin tuotekehitykseen. LK Systemsin valikoima painottuu lämpöpatterien ja lattialämmityksen, käyttöveden ja viemäröinnin sekä putkien ja putkikytköksien järjestelmille. Tuotekehityksessä painopisteinä ovat järjestelmäkehitys ja käyttäjäystävällisyys, jonka johdosta LK Systemsin tarjoamat tuotteet ovat kustannustehokkaita, ympäristöystävällisiä ja helppoja asentaa.

AdobeStock_373586987.jpeg

Ympäristö ja laatu toiminnan ytimessä

Tuote- ja järjestelmäkehityksen lisäksi LK Systems panostaa luomaan ympäristöystävällisiä ratkaisuja läpi organisaation. Yritys vaatii paitsi omalta toiminnaltaan, myös toimittajiltaan ja heidän alihankkijoiltaan ihmisoikeuksia ja työntekijöitä kunnioittavan kohtelun sekä liiketoimintaetiikkaa ja ympäristövastuullisuutta edistävää toimintaa.


LK Systems pyrkii varmistamaan laadukkaan ja ympäristöystävällisen tuotannon, jota ohjaavat ISO:14001 ja ISO:9001 -ympäristösertifikaatit. Pitkäjänteisen työn johdosta yritys on onnistunut innovoimaan muun muassa LK Universal Eco-tuotesarjan, joka on valmistettu sinkkikadon kestävästä lyijyttömästä messingistä.

Tuotteiden saatavuus on A ja O

LK Systemsille on tärkeää, että tuotteiden saatavuus on hyvällä tasolla ympäri vuoden. Tämän tavoitteen saavuttamiseksi myynti tapahtuu strategisesti sijoitettujen myyntikonttorien kautta, jota tukee vahva keskusmarkkinointi.

LK Systemsin asiantuntijat ovat aktiivisesti yhteydessä tilaajiin, rakennuttajiin, tukkukauppiaisiin, konsultteihin ja asentajiin taatakseen läpinäkyvän ja tehokkaan viestinnän asiakkaidensa kanssa.

- Oli kyseessä kuka tahansa, meihin saa aina olla yhteydessä. Toimintamme ytimessä on auttaa asiakkaita löytämään heille parhaat ratkaisut ja siten auttaa heitä menestymään. Oli kyse asennuksesta tai projektijohtamisesta, meillä on vuosikymmenten kokemus ja laaja asiantuntemus käytettävissänne, Less summaa.


Tarvitsetko apua LVI-remontissa? Ota yhteyttä LK Systemsin asiantuntijoihin – he auttavat löytämään juuri sinulle toimivan, kestävän ja energiatehokkaan LVI-ratkaisun.

Jäikö jokin askarruttamaan? Haluatko, että asiantuntija on sinuun yhteydessä?


 
Julkaistu
23.5.2023