• Etusivu
  • LVI

Luotettava yhteistyökumppani LVI-remonteissa

Ympäristö ja laatu toiminnan ytimessä

Rakentajan toimitus
Julkaistu 23.05.2023
20235_81847.jpg

LVI-remontit ovat monimutkaisia projekteja, jotka vaativat tarkkaa suunnittelua, aikataulutusta ja laadukkaita materiaaleja. Onkin tärkeää löytää luotettava kumppani, joka tarjoaa laadukkaita tuotteita, pystyy takaamaan tuotteiden saavutettavuuden ja tarjoaa asiantuntevaa tukea läpi projektin.

LK Systems Oy on Pohjoismaiden johtava LVI-toimittaja. Yritys on erikoistunut LVI-järjestelmien kehittämiseen, valmistamiseen ja toimittamiseen, ja heiltä löytyvät alan asiantuntevimmat työntekijät.

Tuotteiden ja järjestelmien jatkuva kehitys

LK Systemsillä uskotaan jatkuvaan uudistumiseen ja tuotteiden ja järjestelmien parantamiseen. Tämä filosofia on auttanut yritystä raivaamaan tiensä Pohjoismaiden johtavaksi LVI-alan asiantuntijaksi ja toimittajaksi.

Meille on erityisen tärkeää, että tuotteemme ovat laadukkaita ja helppoja käyttää ja asentaa. Olemme esimerkiksi kehittäneet liittimen, joka käy sekä PE-X- ja komposiittiputkiin. Näin asentaminen on helppoa, laadukasta ja nopeaa. -Mikael Less, toimitusjohtaja, LK Systems Oy

Yrityksessä panostetaankin tuotekehitykseen. LK Systemsin valikoima painottuu lämpöpatterien ja lattialämmityksen, käyttöveden ja viemäröinnin sekä putkien ja putkikytköksien järjestelmille. Tuotekehityksessä painopisteinä ovat järjestelmäkehitys ja käyttäjäystävällisyys, jonka johdosta LK Systemsin tarjoamat tuotteet ovat kustannustehokkaita, ympäristöystävällisiä ja helppoja asentaa.

20235_81848.jpg

Ympäristö ja laatu toiminnan ytimessä

Tuote- ja järjestelmäkehityksen lisäksi LK Systems panostaa luomaan ympäristöystävällisiä ratkaisuja läpi organisaation. Yritys vaatii paitsi omalta toiminnaltaan, myös toimittajiltaan ja heidän alihankkijoiltaan ihmisoikeuksia ja työntekijöitä kunnioittavan kohtelun sekä liiketoimintaetiikkaa ja ympäristövastuullisuutta edistävää toimintaa.

LK Systems pyrkii varmistamaan laadukkaan ja ympäristöystävällisen tuotannon, jota ohjaavat ISO:14001 ja ISO:9001 -ympäristösertifikaatit. Pitkäjänteisen työn johdosta yritys on onnistunut innovoimaan muun muassa LK Universal Eco-tuotesarjan, joka on valmistettu sinkkikadon kestävästä lyijyttömästä messingistä.

Tuotteiden saatavuus on A ja O

LK Systemsille on tärkeää, että tuotteiden saatavuus on hyvällä tasolla ympäri vuoden. Tämän tavoitteen saavuttamiseksi myynti tapahtuu strategisesti sijoitettujen myyntikonttorien kautta, jota tukee vahva keskusmarkkinointi.

LK Systemsin asiantuntijat ovat aktiivisesti yhteydessä tilaajiin, rakennuttajiin, tukkukauppiaisiin, konsultteihin ja asentajiin taatakseen läpinäkyvän ja tehokkaan viestinnän asiakkaidensa kanssa.

- Oli kyseessä kuka tahansa, meihin saa aina olla yhteydessä. Toimintamme ytimessä on auttaa asiakkaita löytämään heille parhaat ratkaisut ja siten auttaa heitä menestymään. Oli kyse asennuksesta tai projektijohtamisesta, meillä on vuosikymmenten kokemus ja laaja asiantuntemus käytettävissänne, Less summaa.

Tarvitsetko apua LVI-remontissa?Ota yhteyttä LK Systemsin asiantuntijoihin – he auttavat löytämään juuri sinulle toimivan, kestävän ja energiatehokkaan LVI-ratkaisun.

Kiinnostuitko? Jätä yhteydenottopyyntö


LVI
vesiputkistot
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20204_63811.jpg
Älyominaisuuksilla on merkitystä vedenmittauksessa
Energiatehokkuusdirektiivi on määrännyt, että vesimittarit tulee asentaa taloyhtiöihin niin uudiskohteissa (2011) kuin saneerauskohteissa (2013). Valitettavasti direktiiviä on tulkittu siten, että mittarit on ollut pakko asentaa, mutta ei ottaa käyttöön. Lokakuussa 2020 astuu voimaan kulutuksen mukaisen vesilaskutuksen pakollistava asetus. Mitä tämä tarkoittaa sinun taloyhtiössäsi?
201911_61453.jpg
Tiedätkö kotitalouden suurimmat vesisyöpöt?
Asumisen perusedellytysten, veden, sähkön ja lämmön, tuottamiseen käytettävän energian kustannukset nielaisevat valtaosan taloyhtiön rahavirrasta. Vesi on taloyhtiön suurin yksittäinen kuluerä, sillä vedenkäyttö muodostaa keskimäärin 37 % kokonaiskustannuksista. Kokonaisuutena veteen kuluu enemmän rahaa kuin koko taloyhtiön lämmittämiseen. Koska vesi on kallista, veden säästäminen on todellakin kannattavin energiainvestointi.
Vettä juomalasiin vedenkulutus
5 syytä siirtyä kokonaisvaltaiseen vedenkulutuksen mittaukseen
Reaaliaikainen vesidata on onnistuneiden päätösten edellytys. Uusi teknologia helpottaa kiinteistön koko vedenkulutuksen optimointia.
20223_77593.jpg
Estä vesi- sekä viemärijohtojen jäätyminen
Jotta putkijohtojen jäätyminen sekä routavaurioiden mahdollisuus minimoidaan, sijoitetaan vesijohdot sekä viemärit perinteisesti roudattomaan syvyyteen kerran 50 vuodessa toistuvan suurimman pakkastuntimäärän mukaisesti.Kaivantojen ulottuessa pohjavesipinnan alapuolelle sekä maa-aineksen pehmeys voivat aiheuttaa omia ongelmia katujen rikkoutuessa, putkijohtojen sekä rakennusten painuessa ja niin edelleen. Toinen syy välttää syviä kaivantoja on tietysti kustannukset, kun kaivaminen ja massojen ajo voidaan puolittaa saadaan tällä merkittävää säästöä rakentamiskustannuksissa. Ympäristön sen salliessa, voidaan maahan routarajan yläpuolelle sijoitettavien vesi- sekä viemärijohtojen jäätyminen ja routavauriot estetään putkia suojaavalla vettymättömillä Finnfoam-routaeristeellä.
202110_73087.jpg
Toimiva vesitekniikka on olennainen osa kiinteistöjen ylläpitoa
Toimiva vesitekniikka, johon kuuluu muun muassa sade- ja jätevesiviemäröinti, on olennainen osa kiinteistöjen ylläpitoa. Asiantuntevan kumppanin tuella vesitekniikka toteutuu edullisesti palvelun laadusta tinkimättä. Haussa onkin henkilökohtainen palvelu ja pitävät aikataulut – yritys, jossa myös työnjohto tekee töitä.
20135_35183.jpg
Rintamamiestalon sisä-puolisen remontin hinta
6. Kylpyhuoneremontin hinnaksi tulee n. 20000 €Suurimmat korjausvirheet ovat puutteellinen tai virheellinen vesieristys sekä ilmanvaihto.- Pesuhuone on kokonaisuudessaan vesieristettävä lattioiltaan ja seiniltään. Vesieristeen on oltava yhtenäinen. Työ kannattaa antaa ammattilaisen tehtäväksi. Näin varmistuu vedenpitävyys ja työlle saa takuun. Kun vesieristys on tehty, on syytä peittää pinnat ennen pinnoitustöiden aloittamista. Tällöin mahdollisesti putoavat esineet eivät pääse vahingoittamaan eristettä.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton