Kylpyhuoneeseen kontrastia tummilla yksityiskohdilla – tutustu trendeihin

Vaaleat ja neutraalit sävyt pysyvät kylpyhuonetrendien aallonharjalla myös vuonna 2023. Kylpyhuonetta rakentaessa tai remontoidessa turvaudutaan usein klassisiin, vaaleisiin valintoihin. Tummat sävyt, kuten musta, tumman harmaa ja yönsininen, voivat toimia kuitenkin rinnalla. Kylpyhuoneen yksityiskohdat, kuten vetimet, näkyvät lasipinnat, peilit ja huuhtelupainikkeet, tuovat tummilla sävyillä varustettuina tyylikkyyttä ja päivitystä yleisilmeeseen koko kylpyhuoneessa.

IDO_SenseArt_kalusteet_yösininen pääkuva

– Yksinkertaisin tapa kohottaa kylpyhuoneen yleisilmettä on päivittää kalusteet. Valkoinen ja harmaa ovat turvallisia valintoja, mutta kannattaa kokeilla rohkeasti myös tummia sävyjä niiden rinnalla, kertoo IDO & Geberit Showroomin asiakasvastaava Inna Sarajärvi.

Geberit on tuonut julki uuden IDO Sense Art -kylpyhuonekalustesarjan, joka on monipuolinen ja yhdistää toiminnallisuuden minimalistiseen pohjoismaiseen muotoiluun. Kalusteet ovat saatavilla viidessä eri värissä.

Puiset, metalliset ja nahkaiset vetimet tyyliin kuin tyyliin

Vetimet on hyvä huomioida kalustevalintoja tehdessä. Yli 27 erilaisen kahvan, nupin ja vetimen valikoima mahdollistaa käyttötarkoitukseen ja kylpyhuoneen tyyliin sopivimman vaihtoehdon.

– Vedinvalikoimamme on laaja. Puisista, metallisista ja nahkaisista vetimistä löytyy varmasti sopiva – olipa tyylisi sitten pelkistetty, rohkea tai rustiikki. Erityisen minimalistista ilmettä kaipaavalle löytyy myös Push Open -mekanismi, jolla avaat laatikon tai oven vain kevyellä painalluksella, kertoo Sarajärvi.

IDO_SenseArt_vetimet neliö

Läpinäkyvät lasipinnat korostavat kylpyhuoneen sisustusta, valoa ja tilan tuntua

Yksityiskohtia voi lisätä myös sinne, missä yleensä tavoitellaan huomaamattomuutta. IDO Showerama Art -suihkuseinät ja -ovet ovat elegantti valinta, jotka korostavat kylpyhuoneen sisustusta, valoa ja tilan tuntua.

– Showerama Art on vienyt minimalistisuuden uudelle tasolle. Jopa vedin on hädin tuskin havaittavissa – se on tarkkaan leikattu reikä turvalasissa, jotta kalkkia ja likaa keräävät liitokset, ruuvit ja muut yksityiskohdat on saatu minimoitua, kertoo Sarajärvi.

Läpinäkyvä lasipinta ja mattamustat kiinnikkeet luovat yhdessä ryhdikästä ilmettä kylpyhuoneeseen. Showerama Art ohjaa katseen kylpyhuoneen katseenvangitsijoihin, pintoihin ja tai kalusteisiin.

IDO_ShoweramaArt_mattamusta (1) pysty

Peilipinta mattamustilla kehyksillä ja hipaisukytkimellä on näyttävä ja käytännöllinen

Lasin lisäksi myös peilipintaa voi ryhdittää tummilla yksityiskohdilla. Mattamustilla kehyksillä ja sekä suoralla että epäsuoralla valolla varustettu Geberit Option Plus Square -peili on paitsi näyttävä, mutta myös käytännöllinen valinta.

Hipaisukytkin mahdollistaa himmennettävän valaistuksen, joka luo optimaalisen valaistuksen lisäksi harmonisen tunnelman kaikkina vuorokaudenaikoina. Peilissä on sisäänrakennettu huurtumisen esto, joka pitää peilipinnan kirkkaana myös kuuman suihkun aikana.

Set06_Elegant, Option, Showerama_01_Big Size x

Huuhtelupainikkeet omaa silmää ja tuntua miellyttäväksi

Huuhtelupainikkeetkin ovat osa kylpyhuoneen yksityiskohtia. Geberit-huuhtelupainikkeet eivät vain näytä hyviltä, vaan ne myös tarjoavat monenlaisia lisätoimintoja.

Valikoimasta löytyy värimaailmaltaan ja muodoltaan sopiva huuhtelupainike jokaiseen makuun sekä toimintoja jokaiseen tarpeeseen:

  • Hajunpoistomoduuli
  • Mukavuusvalo
  • Raikastinpuikkojen käyttömahdollisuus
  • Kosketusvapaa huuhtelu
  • Painikkeen asennus seinän kanssa samaan tasoon
  • Etähuuhtelu
  • Yksilöllinen ulkonäkö
img-geberit-sigma50-25-10-2019-16-9 neliö
 
Päivitetty
9.5.2023