Suomen Lasitehdas Oy: Ajatonta designia ja laadukkaita lasituotteita jokaiseen kotiin
Näiden lasituotteiden puolesta liputtavat myös vaikuttajat

Onpa sinulla haaveissasi kauniit ja ajattomat lasikaiteet, terassilasitukset, lasi- tai peililiukuovet, lasiset suihku- tai saunaseinät, muut kodin sisustajalle tärkeät peili- ja lasituotteet, Suomen Lasitehdas Oy on sinua varten. Lasitehdas perustettiin aikana, jolloin lasituotteita ei vielä voinut tilata helposti netistä, nyt se on mahdollista ja tuotteita toimitetaan kaikkialle Suomessa. Tästä todellisesta tarpeesta syntyi tarina, joka on vuosien saatossa vain kasvanut.

lasit-helat-omiin-tolppiin-4

Suomen Lasitehdas valmistaa ja toimittaa skandinaaviseen makuun sopivia design-peilejä sekä muita lasituotteita sisustukseen ja rakentamiseen ympäri Suomen (katso toimitusehdot).

Suomen Lasitehdas toimittaa korkealaatuiset lasituotteet jokaiseen kohteeseen, myös räätälöidysti

Suomen Lasitehdas Oy toimii muun muassa OnLevelin eli maailman johtavan lasikaideprofiilien valmistajan edustajana Suomessa. Yrityksen kaikki tuotteet ovat erittäin korkealaatuisia, sillä suunnittelussa on kiinnitetty turvallisuuden lisäksi erityistä huomiota yksityiskohtiin ja viimeistelyyn. Suomen Lasitehdas Oy:n valikoimissa on kaikki kodin ja julkisten tilojen lasitukset ja valinnanvaraa riittää jokaiseen makuun. Suosituimpia tuotteita löytyy suoraan varastosta, joka sijaitsee Porvoossa.

‒ Toimitamme tuotteita vakiomallien lisäksi myös räätälöidysti asiakkaan erityistoiveiden mukaan. Nämä suunnittelemme aina asiakkaan tarpeiden mukaan, oli sitten kyse isosta hotelliprojekista tai kotiin tulevasta erikoistuotteesta Suomen Lasitehdas Oy:n toimitusjohtaja Mikko Hosiokoski kertoo. Vakiotuotteiden valikoima on jo laaja ja useimmiten lasitehtaalta löytyy sopiva ratkaisu jo valmiina. Tarpeen mukaan kehitetään myös erikoistuotteita.

Hosiokoski kehottaa kaikkia kiinnostuneita ottamaan rohkeasti yhteyttä Suomen Lasitehtaan asiantuntijoihin

  • Helsinki, Espoo, Vantaa, Porvoo 09 3152 3040
  • Seinäjoki, Vaasa 06 557 8740
  • Turku 02 724 8040
  • Tampere 03 433 1140
  • Muu Suomi 09 3152 3040

Kaikki tuotteet on suunniteltu Saksassa ja valmistettu Euroopassa. Niillä on CE-merkintä sekä kaikki tarvittavat testaukset ja luokitukset.

Kestävät ja tyylikkäät lasikaiteet soveltuvat monenlaisiin käyttökohteisiinKestävät ja tyylikkäät lasikaiteet soveltuvat monenlaisiin käyttökohteisiin

Vaikuttajatkin ovat vakuuttuneet Lasitehtaan tuotteista

Suomen Lasitehdas Oy on toimittanut lasituksia jo kymmenille tuhansille asiakkaille. Tilaustyöt ovat olleet monimuotoisia, aina yksittäisistä pöydän laseista isoihin edustustason talojen täydellisiin lasituksiin. Asiakkaiden joukossa on ollut laajalti myös kaikkien tuntemia vaikuttajia, jotka ovat jakaneet omilla sometileillään runsaasti materiaalia Lasitehtaan tuotoksista.

Tutustu lisää:

Huomaa, että sisällön katsominen saattaa vaatia kirjautumisen Instagramiin.

Yhteystiedot, showroom, ideoita ja inspiraatiota

Lasitehdas valmistaa kaikkia lasituksia myös yritysasiakkaille ja jälleenmyyjille. Lasitehtaalla on pitkä kokemus laajoista rakennushankkeista ja erityisesti isoissa kohteissa sen lasikaiteissa ja sisustuslasituksissa.

Lue lisää Lasitehtaasta: Tuotteita on saatavissa myös monista lasiliikkeistä ja rautakaupoista.

Kiinnostuitko tuotteista? Jäikö jokin askarruttamaan? Haluatko, että asiantuntija on sinuun yhteydessä?


 
Julkaistu
24.4.2023