Ilmalämpöpumppu erityisesti jäähdytykseen – laajempi jäähdytysratkaisu

Ilmalämpöpumppuja käytetään lisälämmönlähteinä ja tarvittaessa niillä voidaan jäähdyttää. Moni hakee ensisijaisesti ilmalämpöpumppua sisäilman jäähdytykseen. Tällöin hyvä ratkaisu on useammalla sisäyksiköllä varustettu ilmalämpöpumppuratkaisu.

Windfree_+_ClimateHub_2_Feature_Visual_2_Hi_Res_Isite_inkku

Samsung FJM multi split -jäähdytykseen yksi ulkoyksikkö – monta sisäyksikköä

FJM - Free Joint Multi tarkoittaa sitä, että voit vapaasti yhdistää useita - halutessasi erilaisia - sisäyksiköitä yhteen ulkoyksikköön. Yksi ulkoyksikkö on mahdollista kytkeä jopa viidelle sisäyksikölle.

Tämä tekee FJM-järjestelmästä ihanteellisen ratkaisun esimerkiksi asuinrakennuksiin, joissa laitteille on yleensä vain vähän asennustilaa. Useamman sisäyksikön mahdollisuus on erinomainen taloissa, joissa on kaksi tai useampia kerroksia.

Sisäyksikköinä voidaan käyttää eri malleja.

Sisäyksikön ei tarvitse olla perinteinen seinämalli, vaan vaihtoehtona on myös kattoon asennettava kasettimalli tai lattiamalli ja näitä voi sekoitella keskenään parhaan sopivuuden mukaan.

Kuvassa lattiamalli sisäyksiköstäKuvassa lattiamalli sisäyksiköstä

FJM lisää työskentely- ja asumismukavuutta huomattavasti

Samsung FJM-ratkaisut sopivat jäähdytys- ja lämmityskäyttöön niin pienempiin toimisto- ja liiketiloihin kuin suurempiin omakotitaloihinkin. Samsung FJM-järjestelmään on liitettävissä myös Wind Free -toiminnolla varustettuja sisäyksiköitä.

Vedottoman WindFree™-teknologian avulla raikas ilma leviää huonetilaan tasaisesti tuhansien mikroreikien läpi , jolloin ilmavirta jakautuu pehmeästi ilman vedon tunnetta. Kuvassa sisäyksiköstä perinteinen seinämalli.Vedottoman WindFree™-teknologian avulla raikas ilma leviää huonetilaan tasaisesti tuhansien mikroreikien läpi , jolloin ilmavirta jakautuu pehmeästi ilman vedon tunnetta. Kuvassa sisäyksiköstä perinteinen seinämalli.

Vedoton WindFree™-teknologia

Samsungin WindFree™-teknologia parantaa mukavuutta sisätiloissa levittämällä raikasta ilmaa tuhansien mikroreikien läpi tasaisesti ilman viileää vedon tuntua.

Wind-Free -toiminto tuo mukanaan myös energiatehokkuutta ja sen myötä säästöä.

Sisäyksikkönä jäähdytyksessä voi toimia myös kattoon asennettava 4-tiekasetti.Sisäyksikkönä jäähdytyksessä voi toimia myös kattoon asennettava 4-tiekasetti.

Tarvittaessa myös lämmittämiseen

Erityisesti jäähdytykseen tarkoitettu ilmalämpöpumppu sopii myös lämmittämiseen, mutta se ei ole talvivarusteltu.

FJM-laitteiden käyttölämpötila-alue on jäähdytyskäytössä -10–46°C ja lämmityskäytössä -15–24°C. Jos järjestelmää halutaan käyttää lämmitykseen, on ulkoyksikköön asennettava lämmitysvastus.

Ulkoyksikössä on toiminto, joka mahdollistaa siihen kytkettyjen sisäyksiköiden toimintatilan määrittämisen vain joko jäähdytykselle tai lämmitykselle tarpeen mukaan.

Luontoystävällisempi kylmäaine R32

Multi-Split-laitteissa käytetään R32-kylmäainetta, jolla kylmäaineen täytösmäärää saa pienennettyä ja siten vähennettyä ympäristön kuormitusta aiempaan R410A-kylmäaineeseen verrattuna

Haluatko lisätietoa? Voit jättää yhteydenottopyynnön


 
Julkaistu
1.5.2023