• Etusivu
  • Rakentaminen

Kastellin uusi talokirja 2023 on ilmestynyt

Tilaa heti omasi ja inspiroidu uusista talomalleista

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Kastelli-Talot Oy
Päivitetty 21.04.2023
20234_81409.jpg

Kastelli on jo vuosikymmenten ajan ollut vastuullinen ja turvallinen kumppani elämän tärkeimmälle kotimatkalle.

Ollaanko teidänkin perheessänne jo siinä pisteessä talohaaveiden kanssa, että kuva unelmakodista loistaa jo kirkkaana mielessä ja on aika käydä läpi erilaisia talopakettivaihtoehtoja? Kastelli on ollut Suomen ostetuin talomerkki jo vuodesta 1994 lähtien. Kastelli-kotien arvostus kertoo rakentajien pitkäaikaisesta luottamuksesta sekä kestävästä tyytyväisyydestä Kastellin tuotteisiin ja palveluun. Kastellilla on satavuotiaan perheyrityksen historia ja aito intohimo tekemiseen.

Kastellin uudessa talokirjassa esitellään kokojärjestyksessä suosituimmat talomallit mittavasta mallistosta. Arkkitehdit ovat luoneet talomallistot ja niihin erikokoiset talomallit asiakkaiden toiveiden mukaan ja ajanmukaisia trendejä mukaillen. Moni talomalli onkin suosittu jo sellaisenaan, mutta talomalleja voi myös räätälöidä toiveiden mukaan. Kastellin talomalleissa on valmiiksi asiakkaiden yleisesti toivomat pohjaratkaisut, mutta muutokset ovat mahdollisia ja joissakin tapauksissa jopa suotavia, jotta varmistetaan, että perheesi saa parhaan mahdollisen kodin. Kastellin talomallit tarjoavat tasokasta arkkitehtuuria laadukkailla materiaaleilla ja mikä parasta, malleja löytyy ihan jokaisen budjettiin sopivasti.

Uudet 1-kerroksiset loivan rinnetontin porrastetut talomallit: Rinne 109/130,120/136 ja 129/147

Kastellin mallistotiimi on jälleen kerran osoittanut vankan ammattitaitonsa. Uudet 1-kerroksiset rinnetalomallit huokuvat modernia ilmettä nykyaikaisine tilaratkaisuineen. Uusia Rinne-talomalleja 109/130, 120/136 ja 129/147 yhdistää ennen kaikkea skandinaavisen raikas ilme, valoisuus sekä toimivat pohjaratkaisut runsaine säilytystiloineen. Vaihtoehtoja löytyy sekä ylä- että alarinteen sisäänkäynneillä.

Epäsymmetriset harjakatot, oleskelutilojen maisemaikkunat ja ulkoverhouksen kuultokäsitellyt syvennykset viimeistelevät talojen tyylikkään ilmeen. Näkymät tiloista toisiin ja ulos on mietitty tarkoin sekä asumisviihtyvyyden että julkisivun harmonisuuden kannalta.
Kastelli

Lattiaporrastus on sijoitettu kätevästi talojen keskiosaan, jolloin oleskelutilat pääsevät tarjoamaan parastaan eli ilmavan, hieman yli kolmemetrisen huonekorkeuden. Rinteen kaltevuuden salliessa, voidaan haluttuun talomalliin toteuttaa suurempikin porrastus rinteen kaltevuuden mukaan. Rinnetalomallien pohjaratkaisut ovat sovellettavissa helposti myös tasamaatonteille.

Kastelli-kodit sulautuvat saumattomasti suomalaiseen luontoon.
Kastelli-kodit sulautuvat saumattomasti suomalaiseen luontoon.

Rinnetalomallien pohjaratkaisuissa on huomioitu kaikki nykyaikaiset asukkaiden tarpeet sekä muuttuvat elämäntilanteet. Tämä näkyy muun muassa

  • monikäyttöisissä huoneissa,
  • helposti muunneltavissa neliöissä sekä
  • harkituissa yksityiskohdissa.

Talomallien katetut terassit ovat helposti lasitettavissa, mikä pidentää terassikautta alkukeväästä pitkälle syksyyn ja suojaa kodin ulkoilmakeidasta niin sään oikuilta kuin puista putoavilta lehdiltä, neulasilta ja pölyltäkin. Lasitettu terassi mahdollistaa lisätilan, jota voi tarpeen tullen pitää vaikka varastona, harrastetilana, juhlapaikkana tai työhuoneena.

Tiesitkö? Kastellin talomalleihin saa halutessaan älykkään Kastelli Energiafiksu -ratkaisun, joka optimoi kodin energiankulutuksen mahdollisimman lompakko- ja ympäristöystävälliseksi asumismukavuudesta tinkimättä. Aurinkopaneeleiden ansiosta koti myös tuottaa energiaa.

Lue lisää Kastelli Energiafiksu -ratkaisusta esimerkiksi täältä

Rinne 109/130

Tässä talomallissa on kolme makuuhuonetta ja kodin sisäänkäynti on sijoitettu ylärinteen puolelle. Alarinteen rauhaan on sijoitettu yksi makuuhuoneista, korotettu oleskelutila sekä katettu lasitettava terassi. Tekninen varastotila on sen verran kookas, että sinne mahtuu säilömään vuodenaikojen mukaan, esimerksi pulkat, puutarhavälineet tai muut harrastevälineet. Yksi rinnetalon makuuhuoneista on mahdollista pyhittää esimerkiksi etätyö-, vieras- tai kuntoiluhuoneeksi.

Tutustu lisää talomalliin Rinne 109/130

Rinne 109/130: 4H, K, KHH, VH, ARKIET, WC, PE, S, VAR/TEKN
Rinne 109/130: 4H, K, KHH, VH, ARKIET, WC, PE, S, VAR/TEKN

Rinne 120/136

Kolmen uuden rinnetalomallin keskimmäinen versio omaa neljä makuuhuonetta ja hulppean saarekekeittiön. Pääovi on tässä upeassa talomallissa sijoitettu alarinteen puolelle. Laajan terassin katto suojaa kotia etenkin kesäauringolta, vähentäen terassiosan viilennystarvetta. Säilytystilaa on reilusti ja kaksi wc:tä helpottavat muun muassa aamuruuhkia. Lisäksi perheen arkea on pyritty helpottamaan nerokkailla tilaratkaisuilla ja helppokulkuisuudella. Saunan vilvoitteluterassille voi pujahtaa kodinhoitohuoneen läpi. Varsinkin suurempien perheiden iloksi, suihkutiloihin on sijoitettu kaksi suihkua.

Tutustu lisää talomalliin 120/136

Rinne 120/136: 5H, K, KHH, VH, ARKIET/TEKN, 2WC, PE, S
Rinne 120/136: 5H, K, KHH, VH, ARKIET/TEKN, 2WC, PE, S

Rinne 129/147

Tämä upea neljän monikäyttöisen makuuhuoneen tilava koti antaa perheelle useita mahdollisuuksia. Koti muuntautuu helposti elämäntilanteiden mukaan ja yksi makuuhuoneista on oiva vaikkapa työ- tai tv-huoneeksi. Pääovi on tässä mallissa sijoitettu ylärinteen puolelle. Arkieteiseen voi astua myös suoraan kuistilta erillisen oven kautta. Kesällä terassin katto suojaa tehokkaasti oleskelutiloja auringolta, mikä vähentää viilennyksen tarvetta. Korkea päämakuuhuone runsaine kaappitiloineen on omassa rauhassaan.

Tutustu lisää talomalliin 129/147

Rinne 129/147: 5H, K, KHH, ARKIET/TEKN, 2WC, PE, S
Rinne 129/147: 5H, K, KHH, ARKIET/TEKN, 2WC, PE, S
Info

Info

Oletko jo kuullut Kastellin Kolmedee-palvelusta?

Kastellin uusi suunnittelutyökalu Kolmedee on nyt apunasi suunnitellessasi unelmiesi kotia. Jokainen muuttovalmis Kastelli-koti on yhtä yksilöllinen kuin asukkaansakin, joten herätä kotiunelmasi eloon ja inspiroidu suunnittelutyökalun parissa tietokoneella, tabletilla tai puhelimellasi.

  • Tee virtuaalikävely talomallin ympäri: Pääset tarkastelemaan ja pyörittelemään erityylisiä suosikkimalleja kolmiulotteisena sekä sisältä että ulkoa.
  • Fiilistele vapaasti: Kokeile ja makustele erilaisia tyyli- ja sisustusvalintoja talomallin ulko- ja sisätiloissa.
  • Tallenna ja jaa: Kaikki valinnat tehtyäsi voit tallentaa ne yhteenvedoksi ja lähettää sähköpostitse itsellesi tai perheesi toiselle makutuomarille.
  • Jätä tarjouspyyntö: Lähetä yhteenveto valinnoistasi lähimmälle Kastelli-kauppiaalle, jolloin sinulle voidaan laskea hintatarjous elämäsi kompromissittomasta kodista.
  • Ideoi rauhassa. Kastelli Kolmedee -suunnittelutyökalulla testailu ja oman räätälöidyn kotimallisi tallentaminen tai lähettäminen alueesi Kastelli-kauppiaalle ei velvoita sinua vielä mihinkään.

Kaikissa talomalleissa on lukemattomia muokkausmahdollisuuksia. Kolmedee -ohjelmaan on poimittu asiakkaiden yleisimpiä muokkausvalintoja, joilla pääset vauhtiin. Kysy lisää muokkaus-, väri- ja sisustusvaihtoehtoja lähimmältä Kastelli-kauppiaaltasi!

Selaa 3D-malleja ja muokkaa

Tee elämäsi tärkein kotimatka yhdessä Kastellin kanssa

Suunnitellessasi unelmiesi kotia, avuksesi rientävät asiantuntevat Kastelli-kauppiaat ja arkkitehdit, kun vain rohkenet pyytää apua! Hyvin suunniteltu talo on jo puoliksi tehty. Voit valita, haluatko oman unelmatalon muuttovalmiina, sisätilojen viimeistelyä vaille valmiina vai peruspakettina. Kaikkiin talomalleihin on saatavilla hengittävä ja ekologinen Kastelli Green™ rakenne.

Mikä erottaa Kastellin muista?

Info

Info

Nämä seikat erottavat Kastellin muista talopaketteja myyvistä yrityksistä

  • Suomen suosituin, arvostetuin ja ostetuin talomerkki.
  • Markkinoiden laajin talomallisto.
  • Helposti muokattavat talomallit.
  • Vastuullinen rakentamispalvelu.
  • Hengittävä ja ekologinen Kastelli GREEN™-puurakenne.
  • Digitaalinen OmaKastelli-palvelu käytössä 24/7.
  • Kastelli-rakentajan oma tukkupalvelu.
  • Oma talotekniikkasuunnittelu ja toteutus.
  • Toimituksen nopeus.
  • Taustalla vakavarainen 100-vuotias perheyhtiö.
  • Hirsirakentajille oma muuttovalmis talomallisto Hirsi-Kastelli.
20234_81406.jpg
Kastelli-Talot Oy
Rakentaminen
runko
rakennukset
talopaketit
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20194_57641.jpg
Talomallit tarjoavat vuosi vuodelta jotakin uutta
Kastelli on ollut jo vuosien ajan Suomen suosituin, arvostetuin ja ostetuin talomerkki. Menestyksen takana on jokaiselle asiakkaalle soveltuva toimituslaajuus, talomalliston muokattavuus asiakkaiden tarpeiden mukaan ja jatkuvasti kehittyvä laaja talomallisto. Kastellilla on markkinoiden laajin talomallisto, joka on helposti muokattavissa omien mieltymysten ja tarpeiden mukaan. Haluaisitko sinäkin liittyä tuhansien tyytyväisten Kastelli-talon omistajien joukkoon?
202011_67531.jpg
Millaisen talopaketin sinä haluaisit kääreisiin?
On kirpakka talviaamu ja sinulla on vapaapäivä. Kuinka ihana olisikaan käpertyä sohvan nurkkaan kahvikupposen kanssa nauttimaan takkatulen lempeästä lämmöstä ja kurkistella lattiaan asti ulottuvista ikkunoista, millaisia taideteoksia se pakkasukko onkaan luonut taas öiseen aikaan terassille ja istutuksien päälle. Nyt eletään jännittävää joulun aikaa ja jokaisen toivelistat alkavat täyttyä erilaisista unelmista ja toiveista. Mitäpä jos puhuttaisiinkin tällä kertaa elämän mittaisesta toiveesta, sinun unelmakodistasi?Millainen talopaketti sinulle rakennettaisiin? Aloitetaanko haaveiden toteutus nyt?
20236_61134.jpg
Luonnollinen puutalo hengittävällä puukuidulla
Kastellin talomalleihin saa halutessaan luonnollisen puukuitueristeen - Kastelli Green™, jonka myötä kotisi on aito ja ekologinen puutalo, jonka koko eristerakenne on puuta.
20184_52733.jpg
Uusi ikkunaimuri helpottaa pesua
Monelle on varmasti tuttu tilanne, jossa kevätauringon paistaessa ikkunaan näkymän peittää harmaa kalvo. Pölyä ja likaa on tarttunut lasin pintaan. Työläältä tuntuvan ikkunanpesuprojektin voi kuitenkin hoitaa nopeasti ja helposti. GlassVAC ikkunaimuri puhdistaa pinnat täysin kirkkaiksi hetkessä.
20122_29452.jpg
Pihakiveyksen teko
Pihasuunnitelman valmistuttua alkaa kiveyksen tärkein vaihe: pohjatyöt. Hyvin tehty pohjatyö on kiveyksen perusedellytys. Kosteus ja routiminen vaativat, että kestäväksi rakennettavan kiveyksen alta aina kuoritaan pois routiva maa-aines. Maaperän laatu ja kiveyksen käyttötarkoitus määräävät, miten paksu ja millä kiviaineslaadulla perusta kiveykselle tehdään. Koska betonikiveys ei läpäise vettä, on pidettävä huoli, että sade- ja sulamisvedet pääsevät tulvimatta sadevesiviemäriin tai avo-ojiin. Jo pohjatöitä tehtäessä on otettava huomioon suunnitellut pinnan kallistukset. Päällystettävän alueen tulee aina olla kalteva. Kaltevuus on noin kaksi prosenttia eli kaksi senttiä metrin matkalla. Pintavesien poistamiseen tarvittavat kallistukset pyritään tekemään jo pohjamaahan maan kuorinnan yhteydessä. Kallistuskulmat säilytetään koko perustustyön ajan. Ennen asennushiekan levittämistä tarkistetaan vesivaa'alla ja oikolaudalla, että kantavan sorakerroksen pinta on tasainen ja kallistukset suunnitelman mukaiset. Kivettävän alueen reunoille asennetaan puisia korkomerkkejä, joiden avulla on helppo valvoa pinnan oikeaa tasoa ja kallistuksia. Mahdolliset salaojitukset ja putkitukset tehdään ennen sorakerroksen levittämistä. Voimakkaasti routivilla alueilla tarvitaan lämmöneristelevyt. Kun sorakerros on levitetty, tasoitetaan kantavan kerroksen pinta kolalla, tarkistetaan kallistukset ja alusta tiivistetään täryttämällä. Perustustyöt ulotetaan vähintään kymmenen senttiä varsinaisen asennusalueen ulkopuolelle, jotta estetään reunimmaisten kivien liikkuminen.
20146_39929.jpg
Loma-asuntomessut avaavat ovensa Kalajoella!
Kalajoen Loma-asuntomessujen 10 hehtaarin kokoinen alue koostuu kaikkiaan 28 erilaisesta kohteesta, joiden joukosta löytyy niin perinteistä loma-asuntoa kuin modernimpaakin huvilaa kaikilla herkuilla. Ainutlaatuinen, Kalajoen Hiekkasärkille rakennettu messualue on jaettu neljään erityyppiseen kortteliin.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton