• Etusivu
  • Rakentaminen

Kevätmessuilta löydät kaiken asumiseen, kotiin ja mökkeilyyn. Tilaa uutiskirje ja lunasta lippuetusi: 2 lippua 1 hinnalla!

Rakentajan toimitus
Päivitetty 15.11.2023
20233_81171.jpg

Suomen suurin rakentamisen, remontoinnin, sisustamisen ja puutarhanhoidon tapahtumakokonaisuus Kevätmessut avaa kevätkauden Helsingin Messukeskuksessa 30.3-2.4.2023. Upeasti uudistuneesta tapahtumasta löydät kaiken asumiseen, kotiin ja mökkeilyyn – tonteista taloihin ja kukista koneisiin.

Info

Info

2 messulippua 1 hinnalla

Tilaamalla Kevätmessujen uutiskirjeen saat etukoodin, jolla lunastat verkkokaupasta kaksi messulippua yhden hinnalla! Tätä huippuetua ei kannata jättää väliin.

Tilaa uutiskirje tästä ja hyödynnä lippuetu >

Rakentajien messut

Onko taloprojekti aluillaan tai kaipaako mökkisi päivitystä? Kevätmessut tarjoaa rakentajille ja remontoijille kaiken mahdollisen saman katon alta. Hyödynnä tilaisuutesi ja nappaa uusimmat tärpit sekä trendit. Tapaa muita rakentamisesta kiinnostuneita ja saa kultaisia vinkkejä suoraan alan ammattilaisilta. Oletko esimerkiksi ajatellut kuinka välttää ikkunaremontin sudenkuopat ja säästää energiakuluissa? Tiedätkö parhaimmat tavat, miten vaalia mökkisi kuntoa tai mitä kauniin pihan rakentaminen maksaa? Mikäli keittiöremontti on edessä, kannattaa kurkata Gigantin Epoq-näytöskeittiöön ja jutella tulevasta projektista suoraan ammattilaisten kanssa.

Päivitä kalusteesi, koneesi ja grillisi alkavaa kautta varten ja nappaa itsellesi remonttivinkit sekä -materiaaleja talon ja mökin kunnostukseen.

Sisustajan messu-unelma

Tämän kevään uutuus Kevätmessujen Sisusta-alueella on Trendikoti, jossa pääset kokemaan, inspiroitumaan ja tutustumaan useiden yritysten uusimpiin tuotteisiin niiden luonnollisessa ympäristössä. Astu sisään ja hyppää suoraan kaupunkikotiin! Trendikoti-konseptin suunnittelusta vastaa sisustussuunnittelija ja trendiasiantuntija Malla Tapio Sisustamalla Interior Design Oy:sta.

Kevätmessujen Trendikodin huoneissa esitellään neljä nousevaa sisustustrendiä. Huomaat, miten uuden ajan nostalgia ja arjen luksus toteutuvat, ja näet, miten kierrätyskalusteilla ja väreillä saavutat helposti retron skandinaavisen tyylin myös kaupunkikodissa. Trendikodista löydät käytännön esimerkkejä, miten yhdistelet rohkeasti uutta ja vanhaa niin, että kotoisa ja viimeistelty ilme säilyy.

Hyödynnä myös AJK-Sisustussuunnittelijoiden, Sissareiden, tarjoama maksuton sisustusneuvontapiste, josta saat apua mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin ja ongelmiin!

Pihasta tai parvekkeesta lisäneliöitä kesäksi

Hyötykäytä pihasi ja parvekkeesi kesäkäyttöä varten. Kevätmessujen kattavalta Kevätpuutarha-alueelta löydät inspiraatiota omaan kotiisi. Pihakoulussa jaetaan neuvoja, miten Skandipihasta saadaan selkeä, helppohoitoinen ja asukkaansa näköinen.

Tule katsomaan malliparvekkeita ja peilaa niitä omaasi. Saatat yllättyä, kuinka viihtyisäksi kesähuoneeksi parvekkeesi voi muuttua! Messut tarjoavat mahdollisuuden jutella eri asioihin erikoistuneiden ammattilaisten kanssa. Joten apua löytyy pihan rakentamisesta ja oikeiden kasvien valinnasta luomulaatuisen kasvimaan perustamiseen tai kodin viherkasvien päivittämiseen.

20233_81170.jpg

Näiltä messuilta löytyy jokaiselle jotakin!

Olit sitten rakennus- ja remonttialan vanha tekijä tai sisustamisen maailmaan hurahtanut harrastelija, näiltä messuilta löydät tekemistä koko viikonlopuksi!

Poimi alta tärpit kiinnostavista ohjelmanumeroista:

Arin ja Kirsin Remppacorner: Kotirempat-ohjelman juontajakaksikon työnäytöksissä kuullaan vinkit remontteihin ja rakennusprojekteihin. to–su klo 10

Vältä nämä riskit hankkiessasi aurinkopaneelit to klo 12.30, la klo 16

Kotipuutarhan kyselytunti – kysy puutarhasta, asiantuntijat vastaavat! pe klo 13, la klo 15

Terassikausi alkaa, miten sisustaa kesähuone? la klo 15.30, su klo 14.30

Sisustustrendit 2023 to–su klo 13

Kaikki mitä olet aina halunnut tietää lajittelusta mutta et ole kehdannut kysyä pe–su klo 12:30

Näin vältät ikkunaremontin sudenkuopat ja säästät energiankulutusta pe klo 11:30, su klo 15

Katso messujen koko ohjelma >

Info

Info

Muista lunastaa lippuetusi!

Liity Kevätmessujen messuklubiin tilaamalla uutiskirje ja saat paluupostissa etukoodin verkkokauppaan: kaksi messulippua yhden hinnalla!

Tästä tilaamaan >

PSTT! Samalla lipulla pääset samaan aikaan järjestettäville Lähiruoka & luomu -messuille, Golfmessuille sekä OutdoorExpoon.

Viisi vinkkiä messuille!

Tilaa Kevätmessujen uutiskirje ja hyödynnä lippuetusi! Säästät!

Katso koko ohjelma ja poimi omat kiinnostavat tärpit ennakkoon.

Tullessasi messuille poimi ovelta mukaan messuinfo. Siitä löytyvän kartan kanssa löydät helposti etsimäsi yritykset ja ohjelmalavat.

Hyödynnä yritysten huikeat messutarjoukset.

Jos messupäivän jälkeen jotain jäi vielä näkemättä, voit ostaa lähtiessäsi seuraavan päivän lipun edulliseen 7 euron hintaan!

Suomen suurin rakentamisen, remontoinnin, sisustamisen ja puutarhanhoidon tapahtumakokonaisuus Kevätmessut Helsingin Messukeskuksessa 30.3–2.4.2023.

Kevätmessut-kokonaisuus pitää sisällään tapahtumat: Kevätpuutarha, Asu & Remontoi, Oma Mökki, Sisusta ja Lähiruoka & luomu. Samanaikaisesti järjestettävät Golfmessut ja OutdoorExpo täydentävät kokonaisuuden ulkoilma-aktiviteetteja esitellen. Kaikki seitsemän tapahtumaa yhdellä oven avauksella!

Avoinna:
Kevätmessut ja OutdoorExpo:
to–la 10–18, su 10–17
Golfmessut:
pe–la 10–18, su 10–17
Tapahtumien lisätiedot, mukana olevat yritykset ja ohjelmat www.kevätmessut.fi / www.outdoorexpo.fi / www.golfmessut.fi

Rakentaminen
sisustus
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20143_38557.jpg
Ohutlevykiinnitykset
Särmä suomalainen seinätulppa GRIPPER™ sopii kaikkiin rakentamisen, remontoinnin ja sisustamisen yleisimpiin seinäkiinnityksiin. GRIPPER™ toimii kaikissa seinämateriaaleissa ja -rakenteissa. Lo-Vis – mikrokaulus pitää tulpan optimaalisessa asennussyvyydessä pysyen itse piilossa ruuvin alla. DuPont™ Hytrel® -materiaalinsa ansiosta GRIPPER™ kestää pitkäaikaista kuormitusta, iskuja, kulumista, kosteutta, kemikaaleja, lämpötilan vaihteluja ja varastointia tavallisia tulppia paremmin.
20188_54298.jpg
Sisustajalle keraamisia unelmalaattoja lattiaan ja seiniin
Keraamisella laatalla on monia etuja, miksi se kannattaa valita kodin lattia- tai seinämateriaaliksi. Keraaminen laatta kestää erinomaisesti kovaakin kulutusta. Tästä syystä laatat ovat varsinkin lapsi- ja kotieläinperheiden suuressa suosiossa.Keraamisen laatan etuja ovat myös pinnan kestävyys sekä lämmön- ja kosteudensietokyky, unohtamatta tietysti sitä, että keraamiset laatat tuovat sisutukseesi laatua. Nykyisin laattoja löytyy vaateliaimpienkin sisustajien makuun, sillä erilaisia värejä, pinnan muotoja ja laattojen kokoja on valtavasti. Keraamiset laatat soveltuvat hyvin sekä lattia- että seinäpinnoiksi – ja kaikissa tiloissa.
202111_73507.jpg
Viikon sisustusidea: Näin tuot trendikästä rottinkia sisustukseen
Menneet vuosikymmenet ja niiden hittituotteet kiertävät sisustustrendeissä yhä uudelleen. Näin on käynyt myös 80-luvulla suursuosiota nauttineelle rottingille, joka on löytänyt jälleen tiensä suomalaiskoteihin. Katso vinkit, joiden avulla voit tuoda rottinkia onnistuneesti oman kotisi sisustukseen.
201810_55271.jpg
Huolellinen suunnittelu takaa onnistuneen kylpyhuoneremontin
Kylpyhuone ja remontti ovat sanat, jotka yhdessä herättävät suuria tunteita. Kuohut saa käännettyä myönteisiksi, kun antaa aikaa suunnittelulle ja tarttuu vasta sitten toimeen. Kylpyhuoneremonttiin voi suhtautua kuin luovaan seikkailuun.
20219_72318.jpg
Murtovarkaan vinkit kodin suojaamiseen
Olet saattanut ottaa huomioon mielestäsi kaiken, joka estää kotiasi näyttämästä varkaita kutsuvalta kohteelta. Varashälyttimet on asennettu ja toiminnassa, mutta silti kotiisi on tunkeuduttu. Ota murtovarkaan niksit avuksesi. Niksit ovat entisen murtovarkaan Michael Fraserin pussista, mutta vinkit sopivat käyttöön maassa kuin maassa.
53_P_29025.jpg
Energiatodistukset hyvin esillä
Energiatodistukset ovat eri puolella Suomea tehdyn selvityksen mukaan kattavasti esillä asuntonäytöissä. Todistus puuttui kokonaan vain 11 prosentissa näytöistä.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton