Avuksi Pohjolan sääilmiöihin – älykästä lämmitystä ja viilennystä

Pohjoisilla leveysasteilla jos missä pääsee kokemaan sääilmiöiden eri ääripäät. Napakat paukkupakkaset vaihtuvat jopa paahteisen kuumaan kesään kunnes vuosikello kääntyy jälleen kohti talvea. Huolimatta säiden vaihteluista, tulee kotona kuitenkin olla viihtyisää. Tässä apunasi Pohjolan vaativiin olosuhteisiin suunnitellut älykkäät ilmalämpöpumput.

WINDFREE_03_CUCINADIVANO_002_ST x

Kustannus- ja energiatehokas ratkaisu sähkölämmittäjälle

Vuoden aikana Suomen lämpötilat voivat vaihdella jopa reilun -30 asteen ja +30 asteen välillä. On selvää, että nuo molemmat ääripäät aiheuttavat tarpeen joko lämmityksen lisäämiseen tai viilennykseen. Vaikka asummekin ääriolosuhteiden maassa, on miellyttävä lämpötila kodissa toivottu ominaisuus ympäri vuoden. On siis tarpeen miettiä oman kodin varustelutasoa. Apua kodin lämmitykseen sekä viilennykseen on saatavilla ilmalämpöpumppujen avulla.

Tämän päivän ilmalämpöpumppu ei ole oikeastaan vain lämmitykseen tai vain viilennykseen tarkoitettu. Sinun tarpeisiisi parhaiten soveltuvalla ratkaisulla pystyt avustamaan suoralla sähköllä tapahtuvaa lämmitystäsi energiatehokkaasti ja taas kesähelteillä viilentämään asuntoasi kustannustehokkaasti. Ilmalämpöpumppu on siis erinomainen ja energiatehokas tukilämmitysmuoto.

Wind-free™-teknologialla markkinoiden mukavinta jäähdytystä

Wind-free™-tekniikka on ominaisuus, joka parantaa mukavuutta sisätiloissa aiheuttamatta ikävää vedon tuntua jäähdytyksellä. Raikas ilma leviää huonetilaan tuhansien mikroreikien läpi tasaisesti, jolloin ilmavirta jakautuu pehmeästi – ilma ei tunnu liikkuvan, vaikka todellisuus onkin toista.

Kehittynyt tekniikka näkyy myös laitteen toiminnassa siten, että ilmalämpöpumppujen sisäyksiköissä on käytössä suurempi puhallin, leveämpi ilmanottoaukko sekä leveämpi ilmanohjain. Näiden muutosten myötä raikas ja viileä ilma saadaan leviämään laajemmalle asuntoon.

Nordic Wind-free™ Geo -mallissa on olemassa lisäksi erityinen liiketunnistinanturi, joka vaihtaa asetetun toiminnun energiaa säästävään Wind-free™-toimintoon, jos se ei havaitse huonetilassa liikettä 20 minuuttiin. Automaatti takaa, että liiketunnistimen havaitessa liikettä uudelleen, palaa ilmalämpöpumppu aiemmin asetettuun toimintaan.

Tiesitkö, että ilma määritellään liikkumattomaksi Amerikkalaisen lämmitys-, jäähdytys- ja ilmastointi-insinöörien yhdistyksen ASHRAE (American Society of Heating, Refrigerating, and Air-Conditioning Engineers) mukaan silloin, kun kylmää vetoa ei tunnu ja ilmavirtauksen nopeus on alle 0,15 m/s?


Raikas ilma leviää huonetilaan tuhansien mikroreikien läpi tasaisesti, jolloin ilmavirta jakautuu pehmeästi – ilma ei tunnu liikkuvan, vaikka todellisuus onkin toista.Raikas ilma leviää huonetilaan tuhansien mikroreikien läpi tasaisesti, jolloin ilmavirta jakautuu pehmeästi – ilma ei tunnu liikkuvan, vaikka todellisuus onkin toista.

Nordic-mallit – monipuolista osaamista eri tarpeisiin

Samsungin valmistamat NRAC-ilmalämpöpumppumallit on kehitetty toimimaan energiatehokkaasti tuoden kotiin mukavat olosuhteet olla ja elää. Usein ilmalämpöpumppuihin mielletään vedon tunne sisätiloissa sekä korkea melutaso. Tällaiset ominaisuudet eivät vaivaa Samsungin ilmalämpöpumppujen käyttäjiä, sillä esimerkiksi Nordic Wind-free™ Geo -ilmalämpöpumpun käyttämän ainutlaatuisen Wind-free™-teknologian ansiosta vedon tunne poistuu.

Lisäksi laitteiden matala melutaso takaa sen, että yöunesi eivät keskeydy ilmalämpöpumpun aiheuttamaan häiritsevään ääneen – käyntiääni on Nordic Wind-free™ Geo -mallissa alimmillaan nimittäin vain 17 dB.

Uni on tärkeää palautumisen aikaa. Samsungin hiljaiset ilmalämpöpumput takaavat niin lämpötilan kuin hiljaisuuden kannalta hyvät yöunetUni on tärkeää palautumisen aikaa. Samsungin hiljaiset ilmalämpöpumput takaavat niin lämpötilan kuin hiljaisuuden kannalta hyvät yöunet

Säädä kotisi lämpötiloja mistä haluat SmartThings-sovelluksen avulla

Samsung-malliston ilmalämpöpumppuja on mahdollista säätää myös etäältä. Tämän toiminnan mahdollistaa integroitu WiFi-sovitin, joka löytyy kaikista malleista sekä SmartThings -sovellus. Voit käynnistää laitteet etäohjauksella, esimerkiksi Bixby 2.0 ääniohjauksella tai sovelluksella. Kun palaat vaikkapa lomamatkalta, voit lämmittää kotisi miellyttävän lämpöiseksi tai suloisen viileäksi etäohjauksella. Voit myös tehdä ajastuksen etukäteen. Haluatko seurata virrankulutusta? Sekin onnistuu.

SmartThing-sovelluksen avulla onnistuu energiakulutuksen seuranta päivä-, viikko- ja kuukausitasolla. Sisäyksikön näytölle saat myös näkyville hetkittäisen kulutuksen.

Edelleen sovelluksen avulla onnistuu oman lämmitys- ja viilennysaikataulun luominen omien mieltymyksien mukaisesti.

Voit ohjelmoida laitteen käynnistyksen ja sammutuksen päivä- tai viikkoaikataulun mukaisesti tai yksittäiselle päivämäärälle. 

Wind-free™ paneeli on myös saatavilla upotettavina 1- ja 4-tiekasetteina sekä pyöreään 360-kasettimalliin. Kuvassa upotettava 1-tiekasetti.Wind-free™ paneeli on myös saatavilla upotettavina 1- ja 4-tiekasetteina sekä pyöreään 360-kasettimalliin. Kuvassa upotettava 1-tiekasetti.

Varaudu jo nyt kesän jäähdytyskauteen – tutustu ilmalämpöpumppujen ominaisuuksiin

Samsung Nordic Wind-free™ Geo 25 ja Nordic Wind-free™ Geo 35

 • Saatavilla kahta mallia: Nordic Wind-free™ Geo 25 ja Nordic Wind-free™ Geo 35
 • Älytoiminnot mukautuvat käyttäjän tarpeisiin. Älykäs järjestelmä pitää yllä viihtyisiä sisäilmaolosuhteita automaattisesti.
 • Suuri puhallin, leveämpi ilmanottoaukko sekä leveämpi ilmanohjain mahdollistavat puhallusilman leviämisen jopa 15 metrin etäisyydelle.
 • Käytössä Wind-free™ -viilennys.
 • Sisäyksikkö säätää ilmastointilaitteen toimintaa liiketunnistimen avulla.
 • Mahdollisuus hallita kodin lämpötiloja sekä laitteen käynnistämistä ja sammuttamista myös etänä SmartThings-sovelluksella.
 • Todella alhainen melutaso; alimmillaan vain 17 dB.
 • AI Auto Comfort -toiminto analysoi huoneolosuhteita ja käyttäjien tottumuksia. Toiminto optimoi huoneilman olosuhteet käyttäjien tottumusten mukaiseksi.
 • Energialuokka A+++
 • 5 vuoden täystakuu, joka kattaa kaikki laitteeseen tulevat viat.
 • Automaattinen puhdistus- ja kuivaustoiminto jäähdytyksellä.

Samsung Nordic Geo 25 ja Nordic Geo 35
 • Saatavilla kahta mallia: Nordic Geo 25 ja Nordic Geo 35
 • Tehokkas ilmavirta (NG 25) 678 m3 ; (NG 35) 708 m3
 • Mahdollisuus hallita kodin lämpötiloja sekä laitteen käynnistämistä ja sammuttamista myös etänä SmartThings-sovelluksella.
 • Energiatehokas lämmitystukimuoto ja asuinmukavuuden lisääjä
 • AI Auto Comfort -toiminto analysoi huoneolosuhteita ja käyttäjien tottumuksia. Toiminto optimoi huoneilman olosuhteet käyttäjien tottumusten mukaiseksi.
 • Todella alhainen melutaso; alimmillaan vain 18 dB.
 • Energialuokka A++
 • 5 vuoden täystakuu, joka kattaa kaikki laitteeseen tulevat viat.
 • Automaattinen puhdistus- ja kuivaustoiminto jäähdytyksellä.

Samsung Nordic Airise 25 ja Nordic Airise 35
 • Saatavilla kahta mallia: Nordic Airise 25 ja Nordic Airise 35
 • Älyteknologialla helppokäyttöisyyttä: SmartThings-sovelluksen avulla tehokasta hallintaa.
 • AI Auto Comfort -toiminto analysoi huoneolosuhteita ja käyttäjien tottumuksia. Toiminto optimoi huoneilman olosuhteet käyttäjien tottumusten mukaiseksi.
 • Todella alhainen melutaso; alimmillaan vain 19 dB.
 • Good Sleep -tila takaa rauhalliset unet muodostamalla ihanteelliset olosuhteet. Tämä tila on myös ekologinen, sillä se kuluttaa energiaa vähemmän kuin normaali lämmitys tai jäähdytys.
 • ECO-tilalla säästät energiaa.
 • Energialuokka A+
 • 5 vuoden täystakuu, joka kattaa kaikki laitteeseen tulevat viat.
 • Automaattinen puhdistus- ja kuivaustoiminto jäähdytyksellä.

Haluatko lisätietoa?


 
Päivitetty
28.3.2023