Uusi kotimainen seinä-wc, joka sopii pieneenkin tilaan

IDOn uusi Glow 68 on pelkistetyn tyylikäs seinä-wc-istuinmalli, joka on helppo asentaa ja puhdistaa. Kompaktin kokonsa ansiosta istuin sopii hyvin myös pieneen kylpyhuoneeseen, jossa jokaisella sentillä on merkitystä.

IDO Glow 68 on ilmeeltään ajaton wc-istuin, jonka käytännölliset ominaisuudet sopivat kaikenlaisiin kylpyhuoneisiin.IDO Glow 68 on ilmeeltään ajaton wc-istuin, jonka käytännölliset ominaisuudet sopivat kaikenlaisiin kylpyhuoneisiin.

Suomen vanhimpiin ja suosituimpiin kylpyhuonebrändeihin kuuluva IDO on laajentanut tunnettua Glow-sarjaansa uudella seinäasenteisella wc-istuimella. Tammikuussa markkinoille tulleessa IDO Glow 68 -mallissa käytännöllisyys yhdistyy linjakkaaseen pohjoismaiseen muotoiluun.

Skandinaavisen tyylikäs wc-istuin sopii kaikenlaisiin kylpyhuoneisiin. Malli on syvyydeltään vain 50,5 senttimetriä, mikä tekee siitä loistavan valinnan myös pienempiin kylpyhuoneisiin, joissa jokaisella sentillä on väliä.

Istuimen ja pintojen puhtaanapitoa helpottavat vapaan lattiatilan ja piilotetun vesisäiliön lisäksi huuhtelukaulukseton Rimfree®-huuhteluteknologia sekä erityisen kestävä, likaa hylkivä IDO Smart -lasite.

– Kehittäessämme uusia tuotteita pidämme mielessä niin ammattilaisten kuin loppukäyttäjien tarpeet. Siksi IDO Glow 68 -mallissa on huomioitu niin asentajien kuin kuluttajien arkea helpottavat ominaisuudet, kertoo tuotepäällikkö Tapio Aaltonen.

Lue myös: Kylpyhuonetrendit 2023 – klassinen eleganssi yhdistyy rohkeisiin väreihin

Puhtaanapitoa helpottaa muistakin Glow-sarjan wc-istuimista tuttu huuhtelukaulukseton Rimfree®-tekniikka.Puhtaanapitoa helpottaa muistakin Glow-sarjan wc-istuimista tuttu huuhtelukaulukseton Rimfree®-tekniikka.
Wc-istuimen mukana tulee kovamuovinen ja pehmeästi sulkeutuva kansi, joka on helppo kiinnittää, säätää ja irrottaa EasyFix-saranoilla.Wc-istuimen mukana tulee kovamuovinen ja pehmeästi sulkeutuva kansi, joka on helppo kiinnittää, säätää ja irrottaa EasyFix-saranoilla.

Uuden mallin mukana tulee erityinen asennusjärjestelmä, Easy Fast Fixing eli EFF3, joka on jo tullut tutuksi muista Geberit-konsernin valmistamista seinäasenteisista wc-istumissa.

– IDO Glow 68 -istuimen asentaminen on Geberit Duofix -asennuselementin avulla vaivatonta. Asennus onnistuu vaikka yhdellä kädellä samalla kun toinen käsi tukee istuinta, Aaltonen kertoo.

Pehmeästi sulkeutuva kovamuovinen istuinkansi kiinnitetään ja säädetään helposti EasyFix-saranoiden ansiosta. Kannen voi irrottaa puhdistusta varten vetämällä sitä tietyssä kulmassa. Tarvittaessa saranat voidaan myös lukita, mikä estää istuimen kannen irrottamisen esimerkiksi julkisissa wc-tiloissa.

Lue myös: Seinä-wc:t yleistyvät taloyhtiöiden kylpyhuoneissa – uhka vai mahdollisuus?

Kotimainen seinä-wc on vastuullinen valinta

Uudet IDO Glow 68 -istuimet valmistetaan IDOn omalla tehtaalla Tammisaaressa, minkä ansiosta tuotteen matka tehtaalta suomalaisten kylpyhuoneisiin on lyhyt. Myös puolet IDOn wc-istuinten valmistusmateriaaleista tulee Suomesta.

– Meille kotimaisuus tarkoittaa ennen kaikkea laatua, vastuullisuutta ja lyhyitä toimitusketjuja. Siksi haluamme säilyttää keramiikkavalmistuksen Suomessa myös jatkossa, toteaa Aaltonen.

IDOn keramiikkatuotteille on saatavilla EPD-ympäristöseloste, joka sisältää rakennuksen elinkaariarvioinnin laatimiseen sekä Green Building -sertifikaattien hakemiseen tarvittavat tiedot. IDO-tuotteille myönnetyt ISO-sertifikaatit varmistavat korkeimpien laatuvaatimusten toteutumisen.

IDOn kylpyhuonetuotteet 2023 – katso esite >>>

Istuin asennetaan Geberit Duofix -seinä-wc-elementin kanssa, jonka huuhteluun on valittavissa iso tai vettä säästävä pieni huuhtelu. Huuhtelujen vesimääriä voidaan tarvittaessa säätää helposti myös asennuksen jälkeen.Istuin asennetaan Geberit Duofix -seinä-wc-elementin kanssa, jonka huuhteluun on valittavissa iso tai vettä säästävä pieni huuhtelu. Huuhtelujen vesimääriä voidaan tarvittaessa säätää helposti myös asennuksen jälkeen.
 
Julkaistu
13.3.2023