Juomakelpoista vettä mökille järvestä tai merestä

Kesämökit sijaitsevat luonnon rauhassa etäällä asutusalueista. Sijainti saattaa aiheuttaa käytännön haasteen, sillä puhdasta vettä tarvitaan asumisessa päivittäin. Kätevän vedenpuhdistuslaitteen avulla saadaan täysin puhdasta juomavettä käyttöön, vaikka merivedestä.

vetta_1920x1080

Vedenpuhdistuslaite ratkaisee puhtaan veden ongelman

Puhtaan juomaveden järjestäminen saattaa osoittautua haasteelliseksi kesäasunnoilla ja mökeillä, joissa ei ole mahdollisuutta liittyä vesijohtoverkkoon. Usein myös pihakaivon veden laatu saattaa olla välttävän rajoissa. Vaihtoehtoisesti mökille kuljetettavan veden määrä useamman päivän tarpeisiin on varsin työläs operaatio.

Ratkaisu puhtaan veden ongelmaan löytyy kotimaisesta innovaatiosta – NERO vedenpuhdistuslaite käyttää tehokasta käänteisosmoositekniikka veden käsittelyssä. Laite on kuten mikä tahansa kodinkone, nopean asennuksen jälkeen asukkailla on täysin puhdasta ja paineellista vettä kaikkiin tarpeisiin.

Helposti asennettava vedenpuhdistuslaite mökille

Puhdas juomavesi on terveydelle välttämätöntä. Siten paikoissa kuten mökeillä, jossa vain luonnonvettä on saatavilla, on vedenpuhdistuslaite paras keino varmistaa puhtaan juomaveden saanti.

Finnvodan kehittämä NERO-Mökille vedenpuhdistuslaite puhdistaa juoksevan veden mistä tahansa luonnosta löydettävästä vedestä, kuten merivedestä, järvivedestä tai vaikkapa moniongelmaisesta rauta- ja mangaanipitoisesta kaivovedestä. Laite poistaa lähes kaiken veteen liuenneista ja liukenemattomista epäpuhtauksista, esimerkiksi raudan, mangaanin ja suolat, tehden vedestä luotettavasti täydellisen juomakelpoista. Laitteen aktiivihiilisuodatin vähentää tai poistaa myös vähäisiä rikki- ja radonongelmia.

Finnvoda_NERO_1600x900

NERO vedenpuhdistuslaite vastaa asennusvaativuudeltaan astianpesukonetta ja on siten erittäin helppo ottaa käyttöön. Laitteen lisäksi tarvitaan ainoastaan raakavesipumppu ja vedenjakeluputkisto halutuille käyttövesipisteille. Energiatehokas laite käyttää vain vähän sähköä (virrankulutus on 420 W) ja sitä voidaan käyttää aurinkovoimalla, mikäli kiinteää sähköverkkoa ei ole saatavilla.

Vaikka laite on helppo asentaa, on kuitenkin suositeltavaa, että valtuutettu putkimies suorittaa kytkennät, jotta vakuutusyhtiöiden takuuehdot täyttyvät.

Miten laite toimii?

Puhdistus tapahtuu täysin ilman kemikaaleja, käänteisosmoosin avulla. Vesi pakotetaan kovalla paineella puoliläpäisevän kalvon läpi, joka erottelee epäpuhtaudet vedestä. Kalvon aukot ovat niin pienet (luokkaa 0,1nm), että vain vesimolekyyli mahtuu niistä läpi, jolloin suuremmat ionit, molekyylit, virukset ja bakteerit jäävät kalvon likaiselle puolelle ja huuhtoutuvat syöttövirtauksen mukana pois kalvolta. Käänteisosmoosi menetelmänä poistaa vedestä käytännössä lähes kaikki liuenneet ja liukenemattomat ainekset. Käsitelty vesi on täysin puhdasta ja juomakelpoista.

NERO vedenpuhdistuslaite on suunniteltu siten, että jokainen voi itse suorittaa tarvittavat huoltotoimenpiteet. Normaalissa käytössä huolloksi riittää esisuodattimien vaihtaminen 1-3 kertaa vuodessa. Toimenpide kestää alle 10 minuuttia.

Finnvodan NERO − helpoin vedenpuhdistuslaite Suomen markkinoilla

Finnvodan tuotekehitystyötä on ohjannut ajatus valmistaa vedenpuhdistamiseen käänteisosmoosilaitetta, joka sopii helposti kenelle tahansa, lähes mille vedelle tahansa ilman säätöjä, tukitekniikkaa tai räätälöintiä. Suunnittelutyön tuloksena syntyneet NERO-vedenpuhdistuslaitteet ovatkin saaneet paljon kiitosta tyytyväisiltä asiakkailta erinomaisesta toiminnasta ja helposta asennettavuudesta.

Ero perinteisiin vedenpuhdistuslaitteisiin on merkittävä, jotka ovat pääasiassa "tee-se-itse" tyylisiä rakennussarjoja. Niiden kokoonpanossa ja asennuksessa vierähtää usein päiviä − ratkaisut tarvitsevat poikkeuksetta tukitekniikkaa, kuten vedenpehmentimiä tai massasuodattimia, puhdistettavasta vedestä riippuen, joka aiheuttaa myös moninkertaisen tilantarpeen laitteistolle. Näiden laitteiden ylläpito on myös selvästi työläämpää.

Testaa mikä vedenpuhdistusratkaisu on paras juuri sinun tarpeisiisi.

Mistä NERO-vedenpuhdistuslaitteita saa?

Meri- ja järvivesikäyttöön NERO-vedenpuhdistuslaitteen voi hankkia ja noutaa joko suoraan Finnvodan tehtaalta tai tilata verkkokaupasta suoraan kotiovelle.

Kaivovettä puhdistaessa on kuitenkin hyvä teettää ensin vesianalyysi ja käydä se läpi Finnvodan asiantuntijoiden kanssa.

Laitteesta ja sen toiminnasta voi myös tiedustella ennakkoon.

NERO-mokille_1080x1080

Kiinnostuitko? Jätä yhteydenottopyyntö!


 
Päivitetty
27.2.2023