Miten lisäät ylellisyyttä kylpyhuoneeseen?
Lue Villeroy & Boch Gustavsbergin neuvot upeaan kylpyhuoneeseen

Kuka tahansa kaipaa ylellisyyttä kylpyhuoneeseen. Ylellisen kylpyhuoneen tunnelma on mahdollista saavuttaa kiinnittämällä huomiota yksityiskohtiin ja materiaaleihin. Vastaus löytyy korkealaatuisista materiaaleista, fiksuista ratkaisuista ja aikaa kestävästä muotoilusta. Tästä artikkelista löydät vinkit oman luksuskylpyhuoneesi luomiseen.

Kylpyhuoneen tulee tarjota ihania, raikkaita, viihtyisiä, ylellisiä ja inspiroivia hetkiä. Kylpyhuoneen on oltava sataprosenttisen luotettava ja laadukas – on tärkeää, että kaikki toimii kuten pitää.Kylpyhuoneen tulee tarjota ihania, raikkaita, viihtyisiä, ylellisiä ja inspiroivia hetkiä. Kylpyhuoneen on oltava sataprosenttisen luotettava ja laadukas – on tärkeää, että kaikki toimii kuten pitää.

Vaikka tuhlaisit tuhansia kylpyhuoneen uudelleen laittamiseen, ei silti ole sanottua, että saavutat tavoitteesi ylellisestä kylpyhuoneesta. Kylpyhuoneremontin ei tarvitse olla aina kallis. Remonttia voi tehdä myös osissa, pikkuhiljaa, kunhan vain kaikki suunnittelun osaset ovat tarkkaan harkittuja.

Kylpyhuonekalustevalmistaja Villeroy & Boch Gustavsbergin YouGovilla teettämän kyselytutkimukseen mukaan 41 prosenttia oli käyttänyt viimeisimpään, neljän vuoden sisällä toteutettuun kylpyhuoneremonttiin vähemmän kuin 5000 euroa.

– Tutkimustulos yllättää. Kylpyhuonetta on pidetty yleisesti kodin kalleimpana remonttikohteena, mutta kylpyhuoneen yleisilmeen uusimiseen ei välttämättä tarvita suuria summia, sanoo Villeroy & Boch Gustavsbergin markkinointipäällikkö Jenni Luomala.

Pieni kylpyhuone voi olla kotisi timantti

Ekologisen rakentamisen ja sisustamisen rinnalla kulkee ajatus pienemmistä tiloista. Pienen ei suinkaan tarvitse olla tylsä tai tavallinen. Pieneen tilaankin mahtuu paljon luksusta ja pienestä kylpyhuonetilasta saa hiottua kotiin oman timantin.

Hyvä esimerkki pienen kylpyhuoneen ylellisemmästä ratkaisusta on laadukas suihkuseinä. Laadukkuudessa näkyy muun muassa helppohoitoisuus ja suihkuseinän kääntyvyys molempiin suuntiin. Kun vielä suihkuseinän metalliosat, hana ja suihku ovat kaikki ylellistä mattamustaa, on lopputulos viiden tähden hotellin luokkaa.

csm_Shower_wall_black-1080x866

Ylellistä mustaa kylpyhuoneessa

upeat mattamustat kylpyhuonekalusteet gustavsberg-1080x1080

Musta ja valkoinen ovat vahva ja samalla luksusta tuova yhdistelmä, johon on helppo tuoda omia värimieltymyksiä rinnalle helposti vaihdettavien pyyhkeiden tai kylpyhuonemattojen avulla.

Ylellisyyden ei tarvitse olla pelkkää mustaa ja kultaa. Valkoinen marmori yhdistettynä mattamustaan on nykypäivän arvokkuutta parhaimmillaan. Musta ja valkoinen ovat samalla myös ajattoman klassisia.

Gustavsbergin koko suihkuvalikoima on nyt saatavilla mattamustana: suihkuseinät ja suihkuhanat. Laadukkaat Gustavsberg kylpyhuonevalikoimasta mattamustana on saatavilla myös vetimiä, nuppeja ja muita mustia kylpyhuonetarvikkeita.

Suihkuovet ja suihkukaapit

Mattamustat kylpyhuonekalusteet

VINKKI!

Mattamustilla pinnoilla kalkki ja läikät eivät erotu, mutta vesipisarat on silti hyvä muistaa pyyhkiä pois. Yleensä pelkkä kostea liina riittää, mutta erityisen sitkeisiin kalkkitahroihin tehoavat hyvin myös vanhan kansan konstit, eli ripaus sitruunahappoa tai loraus etikkaa.


Käsintehty on luksusta myös kylpyhuoneessa

Kaikki käsintehty tuo tekstuurilla lisää ylellisyyttä tilaan: käsin veistetyn oloinen puu, käsin tehdyt laatat, rosoisuus, aidot kivet. Tekstuuri ei myöskään ole pelkkää pintaa kylpyhuoneessa. Esimerkiksi karheampi lattialaatta estää liukastumista. Mattaa ja ”karheutta” laatoissakaan ei kannata pelätä, sillä ne ovat aivan yhtä helppoja pitää puhtaana kuin sileämmät laatatkin.

Kuvittele, mattapintaiset laatat mattamustilla kalusteilla – luonnollisen ylellistä Japandia kauneimmillaan.

ylellinen gustavsberg kylpyhuone-1080x1080
villeroy boch artst sarjan kylpyhuonekalusteet-1080x1080

Lisää amme

Jos tila sen sallii, harkitse ammeen asennusta. Kylpyammeet on suunniteltu näyttäväksi keskipisteeksi kylpyhuoneeseen. Gustavsberg uudisti kylpyammeen muodon. Perinteisesti kylpyammeet ovat kulhomallisia ja melko ahtaita. Uusissa kylpyammeissa muotoilu on runsaampaa. Pohja on tasaisempi ja näin ollen mukavampi selälle, hartioille ja takapuolelle, kun makaat ammeessa. Amme on myös mukava jaloillesi, kun seisot suihkussa.

Jos kylpyammeesta on vielä näkymä kauniiseen suomalaismaisemaan, on ylellisyyden huipentuma juuri siinä.

Lisää kylpyammeista täältä

ylellinen kylpyamme gustavsberg-1080x1080

Ota mallia kylpyhuoneeseen hotelleista

Villeroy & Boch Gustavsberg on suunnitellut ja kalustanut monia luksusluokan hotelleja niin Suomessa kuin muualla Euroopassa. Näistä on helppo ottaa mallia ja tuoda pala luksusta lomamatkaltaan kotiin.

Hotelleissa jokainen neliömetri on lisäksi tarkkaan harkittu sekä käytetty hyväksi. Hotellien kylpyhuoneista saat hyviä vinkkejä, mikä voisi toimia sinun kylpyhuoneessasi tuomassa arjen luksusta.

Lue juttu Scandic Hub Helsinki-hotellista, jonne on asennettu Villeroy & Boch Gustavsberd kylpyhuonekalusteet.

Scabdic Hub Helsinki -hotelliScabdic Hub Helsinki -hotelli
Scandic  Hub Helsinki-hotelliScandic Hub Helsinki-hotelli

Lisää vinkkejä kylpyhuoneeseen Villeroy & Boch Gustavsbergiltä

Kylpyhuoneen suunnittelija on työkalu kylpyhuoneprojektisi suunnitteluun ja visualisointiin. Työkalua on erittäin helppo käyttää, ja oppiminen vie vain muutaman minuutin. Linkki kylpyhuonesuunnittelun työkaluun löytyy alta.

SUUNNITTELE KYLPYHUONE

Täältä löydät Villeroy & Boch Gustavbergin uusimmat esitteet >>

Katso miltä näyttää lasten oma kylpyhuone >>
 


Villerou Boch Gustavsberg logot vierekkäin-1584x400
 
Julkaistu
24.2.2023