• Etusivu
  • Rakentaminen

"Emmä oo ikinä tajunnu et valmispakettia pystyy muokkaamaan näin paljon"

Janni hussi ja joel harkimo valitsivat kodikseen kastellin

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Kastelli-Talot Oy
Päivitetty 06.03.2023
20232_80864.jpg

Janni Hussi ja Joel Harkimo valitsivat kodikseen upean kodin Kastellilta ja muokkasivat Veistos 163 -mallista omanlaisensa.

Liikunta-alan yrittäjä ja mediapersoona Janni Hussi rakensi avopuolisonsa, niin ikään mediapersoonana tutuksi tulleen, poliitikko Joel Harkimon kanssa Kastelli-kodin Sipooseen. Pariskunnan ja heidän Harri-koiransa unelma valoisasta omakotitalosta muokattiin ja toteutettiin muuttovalmiiksi asti modernin ja skandinaavisen Kastellin Veistos 163 -talomallin pohjalta. Nyt pääsemme seuraamaan viisiosaisessa videosarjassa, pariskunnan fiiliksiä kotiunelman etenemisestä sekä parin ajatuksia koko talonrakennusprojektista. Kannattiko projektiin lähteä?

Janni ja Joel ovat molemmat tottuneet asumaan kaupungissa ja rakastaneet jo vuosia niin sanottua keskustaelämää, lyhyttä työmatkaa ja kaupungin vilinää. Nyt on kuitenkin aika, jolloin luonnonläheisyys, oma rauha ja paikka loppuelämän kodille tulivat ajankohtaiseksi. Pariskunta oli todennut jo alkujaan, etteivät osaa itse rakentaa mitään, joten homma tulee jäämään ammattilaisten harteille. Olikin tarve löytää paras matkakumppani heidän elämänsä tärkeimmälle kotimatkalle. Muuttovalmis Kastellin Veistos 163 -koti oli vaivaton valinta kiireisiä vuosia elävälle aktiiviselle pariskunnalle.

Kastellin tietotaito ja aito intohimo toimivien kotien rakentamiseen kumpuaa 100-vuotiaasta perheyritystaustasta.
Kastellin tietotaito ja aito intohimo toimivien kotien rakentamiseen kumpuaa 100-vuotiaasta perheyritystaustasta.

Kastelli on ollut jo vuosien ajan Suomen suosituin, arvostetuin ja ostetuin talomerkki. Menestyksen takana on jokaiselle asiakkaalle soveltuva toimituslaajuus, talomalliston muokattavuus asiakkaiden tarpeiden mukaan ja jatkuvasti kehittyvä laaja talomallisto. Kastelli-Talot Oy lanseerasi vuoden 2020 alkupuolella uuden veistoksellisen, modernin, energiatehokkaan ja ylvään talomalliston nimeltä Veistos. Veistos sopii erinomaisesti pienille kompakteille niin sanotuille kaupunkitonteille.

Jannin ja Joelin matka uuteen kotiin on katsottavissa myös YouTubesta

Ensimmäisessä jaksossa pääsemme seuraamaan kuinka uuden kodin suunnittelu ja rakentaminen lähtevät liikkeelle. Saamme kuulla myös, miten valmiin talomallin julkisivu ja pohjaratkaisu taipuvat nuorenparin toiveisiin? Entä toteutuuko Jannin haave omasta kuntosalista?

Jakso 1: Talounelmat todeksi

Info

Info

Veistos-mallisto pähkinänkuoressa

  • Veistos-malleja on neljä erilaista.
  • Uusi mallisto sopii pienille ja kapeillekin tonteille esim. kasvukeskusten kaupunkitonteille.
  • Malleihin on saatavissa vaihtoehtoisia julkisivuverhouksia.
  • Kaikki Veistos-malliston mallit ovat joko 1- tai 2-kerroksisia ja niissä on 3–4 makuuhuonetta.
  • Taloissa on veistoksellinen arkkitehtuuri ja tehokas pohjaratkaisu.
  • Muunneltavuus
  • Tilavat terassit

Tutustu mallistoon tästä

Toisessa jaksossa päästään sisustuksellisten valintojen pariin ja kuullaan mitä kaikkea Kastellin sisustussuunnitelijan kanssa keskustellaan.

Jakso 2: Greigee, beigee, mustaa

Kolmannessa jaksossa Janni ja Joel keskustelevat projektin etenemisestä ja katsastavat tilukset yhdessä työpäällikön kanssa.

Jakso 3: Helppoa kauraa vai kriisiapua?

Neljännessä jaksossa selvitetään, saako Janni todellakin oman treenipyhättönsä unelmakotiin upeiden näkymien äärieen.

Jakso 4: Toteutuuko Jannin treenipyhättö?

Viidennessä eli viimeisessä jaksossa, pääsemme kierrokselle valmiiseen Kastelli-kotiin. Lähde kierrokselle ja inspiroidu. Olisiko aika laatia suunnitelma sinunkin unelmakodistasi?

Jakso 5: Tervetuloa meille!

Info

Info

Muokkaa oma unelmakotisi Kastellin Kolmedee-suunnittelutyökalulla

Jokainen muuttovalmis koti on yhtä uniikki kuin asukkaansakin. Herätä kotiunelmasi eloon kätevässä maksuttomassa 3D-suunnitteluohjelmassa. Kastellin suunnittelutyökalu Kolmedee on apunasi suunnitellessasi unelmiesi kotia.

  • Tee virtuaalikävely talomallin ympäri: Pääset tarkastelemaan ja pyörittelemään erityylisiä suosikkimalleja kolmiulotteisena sekä sisältä että ulkoa.
  • Fiilistele vapaasti: Kokeile ja makustele erilaisia tyyli- ja sisustusvalintoja talomallin ulko- ja sisätiloissa.
  • Tallenna ja jaa: Kaikki valinnat tehtyäsi voit tallentaa ne yhteenvedoksi ja lähettää sähköpostitse itsellesi tai perheesi toiselle makutuomarille.
  • Jätä tarjouspyyntö: Lähetä yhteenveto valinnoistasi lähimmälle Kastelli-kauppiaalle, jolloin sinulle voidaan laskea hintatarjous elämäsi kompromissittomasta kodista.
  • Ideoi rauhassa. Kastelli Kolmedee -suunnittelutyökalulla testailu ja oman räätälöidyn kotimallisi tallentaminen tai lähettäminen alueesi Kastelli-kauppiaalle ei velvoita sinua vielä mihinkään.

Kaikissa talomalleissa on lukemattomia muokkausmahdollisuuksia. Kolmedee -ohjelmaan on poimittu asiakkaiden yleisimpiä muokkausvalintoja, joilla pääset vauhtiin. Kysy lisää muokkaus-, väri- ja sisustusvaihtoehtoja lähimmältä Kastelli-kauppiaaltasi

Kastellin kanssa sovittu hinta pitää ‒ hintaturvatakuu voimassa toistaiseksi

Poikkeuksellinen maailmantilanne ja kustannusten nousu ovat saattaneet monet yritykset ahdinkoon ja miettimään tulevaisuuttaan. Tämä näkyy väistämättä myös kuluttajille hintojen nousuna ja epävarmuutena erilaisten materiaalien saannissa. Kastelli-talot ovat ottaneet tilanteen vakavasti ja kaikki Kastelli-talojen kanssa tehdyt sopimukset pitävät.

Kastelli-talot tarjoavat uutuutena kodinrakentajille suojaa ikäviltä tilanteilta markkinoiden epävarmuuden vuoksi kattavalla hintaturvatakuulla. Hintaturvatakuu suojaa vaikeasti ennakoitavilta hintayllätyksiltä kodin rakentumisen aikana. Kastelli tarjoaa 25.8.2022 alkaen solmittuihin uusiin talokauppoihin hintaturvan, joka suojelee kodinrakentajia materiaalihintojen nousun varalta, taatakseen että sovittu kauppahinta pitää, kun talotoimitus tapahtuu vuoden 2023 loppuun mennessä. Hintaturvatakuu on voimassa toistaiseksi.

Kastelli-Talot Oy
Rakentaminen
runko
talopaketit
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

202111_73398.jpg
Etkö löydä sopivaa pohjaratkaisua?
Pientä tai muunneltuaOnko mieleinen pohjaratkaisu hakusessa? Eivätkö valmiit pohjat ole aivan sitä, mitä haet? Tutustu Kastellin variaatioihin eri pohjaratkaisuista. Jos vaikka Verso 90 on muuten juuri se pohja, jonka haluaisit, mutta... Klikkaa itsesi Luonnospankkiin ja katso, minkälainen on Verso 90 muunnos.Onko haluamasi talomalli liian suuri kooltaan? Pienistä taloista löytyy oma kokoelmansa Kastellin mallistosta. Käy rekisteröitymässä Kastellin sivuille, niin pääset tutustumaan pieniin taloihin.
20183_52367.jpg
Hurrja huhtikuu alkaa taas!
Kastelli on tehnyt viisi talomuunnosta suosituimmista malleistaan. Uutuusmallit on tehty asiakkaiden toiveiden pohjalta ja ne tulevat pysyväksi osaksi Kastellin mallistoa – uusia talomalleja on myös testattu käytännössä ja ne on todettu toimiviksi ja toivotuiksi. Tutustu Kastellin uutuuksiin sekä Hurrja huhtikuu -kampanjaan!
202011_67531.jpg
Millaisen talopaketin sinä haluaisit kääreisiin?
On kirpakka talviaamu ja sinulla on vapaapäivä. Kuinka ihana olisikaan käpertyä sohvan nurkkaan kahvikupposen kanssa nauttimaan takkatulen lempeästä lämmöstä ja kurkistella lattiaan asti ulottuvista ikkunoista, millaisia taideteoksia se pakkasukko onkaan luonut taas öiseen aikaan terassille ja istutuksien päälle. Nyt eletään jännittävää joulun aikaa ja jokaisen toivelistat alkavat täyttyä erilaisista unelmista ja toiveista. Mitäpä jos puhuttaisiinkin tällä kertaa elämän mittaisesta toiveesta, sinun unelmakodistasi?Millainen talopaketti sinulle rakennettaisiin? Aloitetaanko haaveiden toteutus nyt?
20154_43134.jpg
Haluatko mallistotalon vai yksilöllisen kodin?
19 laajaa talomallistoaKastellin peräti 19 talomallistoa piharakennuksineen kattavat laajasti erilaisten perheiden erilaiset asumistarpeet.Joustavan rakentamisjärjestelmän ansiosta pohjaratkaisuista on saatu toimivia ja arkkitehtien suunnittelemat yksityiskohdat ovat helposti toteutettavissa. Käytännöllisyydestä ei ole tarvinnut tinkiä, vaan koko suunnitteluvoima on voitu suunnata toimivuuden, asumisviihtyisyyden ja arkkitehtonisen ilmeen hiomiseen. Hyvin suunniteltu talomalli säästää myös rakennuskustannuksia, kun turhat neliöt jäävät pois.Jätä yhteydenottopyyntö Kastelli-talostaTilaa Kastelli 2015-taloesite
20233_81068.jpg
Delegoi sähkön säästäminen omalle kodillesi
Tiesitkö, että uusista omakotitaloista yli 80 % lämpenee erityyppisillä lämpöpumpuilla? Näistä maalämpöpumppuja on peräti 50 % ja poistoilmalämpöpumppuja 22 %. Fiksu energiaratkaisu kiinnostaa rakentajia ja Kastelli-talot Oy haluaa olla vahvasti mukana tässä muutoksessa. Kastelli on tuonut hiljattain markkinoille uuden Kastelli Energiafiksu -tuotepaketin, jonka turvin jokainen Kastelli-kodin omistaja pääsee iloitsemaan tulevaisuuden älykkäistä ratkaisuista jo nyt. Aurinkosähkö yhdistettynä muuhun fiksusti suunniteltuun lämmitys- ja sähköjärjestelmään on yksi parhaista sijoituksista, mitä jokainen voi tehdä, niin taloutensa kuin ympäristönkin kannalta.
20231_52454.jpg
Kiinnitä seinälevyyn jopa 40 kilon ripustuskuorma
Gyproc Habito® on markkinoiden kovin kipsilevy, joka kestää kulutusta ja tarjoaa aivan uudenlaista ripustamisen vapautta. Habitolla on helppo rakentaa sisäseiniä, jotka eivät pienistä kolhiinnu ja joihin voi ripustaa suoraan esimerkiksi keittiön kaapistot. Lisäksi kipsilevy on fiksu valinta ääneneristyksen ja paloturvallisuuden suhteen.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton