Työllistä itsesi helposti kevytyrittäjänä

Rakennusala työllistää valtavan määrän ihmisiä vuosittain niin uudis- kuin remonttikohteissa. Jatkuva kysyntä tekijöistä saa monet pohtimaan yrittäjäksi ryhtymistä. Itsensä työllistämiseen löytyy onneksi helppo ja riskitön ratkaisu − kevytyrittäjyydessä voi suoraan ryhtyä hommiin ja jättää paperityöt luotettavalle kumppanille.

Kuvituskuva: EurocountorKuvituskuva: Eurocountor

Yrittäjämäisen työn helpoin muoto

Itsensä työllistäminen on jo vuosia jatkunut trendi, joka ei näytä laantumisen merkkejä. Kevytyrittäjyys antaa mitä parhaimman mahdollisuuden kokeilla omia rahkeitaan yrittäjänä. Monille se on toiminut ponnahduslautana kohti täyspäiväistä yrittäjyyttä oman yrityksen, toiminimen tai osakeyhtiön muodossa.

Kevytyrittäjyydellä tarkoitetaan sitä, että henkilö laskuttaa tekemänsä työn laskutuspalveluyrityksen kautta. Muilta osin kevytyrittäjyys on samanlaista kuin mikä tahansa muukin yrittäminen – vain laskutuksesta, kirjanpidosta ja verotuksesta tuleva työtaakka on huomattavasti pienempi.
 

Ryhdy kevytyrittäjäksi – riskitön ja ilmainen aloitus

Eurocountor-kevytyrittäjä on velvollisuuksista riisuttu yrittäjä. Siinä ei tarvitse sitoutua, ei tehdä kirjanpitoa, eikä edes hoitaa vakuutusmaksuja itse. Palvelu hoitaa kaikki tarvittavat paperityöt puolestasi ja voit itse keskittyä olennaiseen eli työn tekemiseen.

Kevytyrittäjyys sopii hyvin niin aloitteleville kuin myös kokemusta jo kerryttäneille toimijoille y-tunnuksella tai ilman. Rekisteröityminen on ilmaista ja maksat palvelumaksua vasta sitten, kun teet myyntiä.
 

Nopea ja hyvä palvelu vakuutti

Rakennus- ja logistiikka-alalla työskentelevä Tino Lundell on yksi lukuisista tyytyväisistä Eurocountorin käyttäjistä.

– Olen nyt hyödyntänyt palvelua yritykseni käytössä vuoden ajan ja ollut todella tyytyväinen siihen. Aiemmin käytössäni olleisiin laskutuspalveluihin verrattuna tämä osoittautui ehdottomasti parhaaksi. Palvelu on selkeä ja helppo ottaa käyttöön. Siinä kaikki on tehty valmiiksi, Lundell kehuu.

Eurocountor tarjoaa kevytyrittäjälle laskutuspalvelun ja pitää huolen kirjanpidosta sekä veroasioista. Alustan kautta voi luoda ja lähettää laskuja sekä kirjata mahdolliset muut verotukseen vaikuttavat kulut muun muassa kilometri- ja matkakorvaukset. Kun asiakas maksaa laskun, niin palvelu vähentää tästä automaattisesti verokortin mukaiset verot.

– Kun on tullut jotain kysyttävää, on vastauksen saanut aina heti, joka on myös iso etu. Kokonaisuudessaan homma toimii hienosti ja vaivattomasti, lähetän vain laskun asiakkaalle työstäni ja sen jälkeen kaikki muu laskutukseen liittyvä hoituu automaattisesti, Lundell kiittelee hyvää toiminnallisuutta.

Järjestelmä pitää kirjaa myynneistä, ostoista ja tulonhankkimismenoista, joiden pohjalta palvelu laatii veroilmoituksen. Eurocountor panostaa vahvasti myös asiakastukeen – asiantunteva tiimi auttaa kaikissa kevytyrittäjyyteen liittyvissä asioissa.

Kymmenen syytä valita kevytyrittäjyys

  1. Aloittaminen ei maksa sinulle mitään.
  2. Kevytyrittäjänä et sitoudu mihinkään.
  3. Sinun ei tarvitse tehdä paperitöitä.
  4. Kevytyrittäjyys on riskitön, joten voit huoletta testata liikeideasi.
  5. Kevytyrittäjyys maksaa sinulle ainoastaan, kun teet myyntiä.
  6. Pystyt vähentämään verotuksessa tulonhankkimismenot.
  7. Helppo aloittaa, sillä et tarvitse y-tunnusta.
  8. Säästät aikaa ja voit itse keskittyä työn tekoon.
  9. Voit itse määritellä missä ja milloin teet töitä.
  10. Olet itsesi pomo.

 
Päivitetty
25.1.2023